Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

beeeei, dar voi chiar toate tineti cura?
o sa raman singura balena esuata? ei, na... va fac atunci in ciuda cu niste eclere... sic!

am pierdut o multime de info...
cum ati pus copilasii in colac si cada, faa sa se sperie, cat ii tineti, si cum ii scoateti, ce, cum, cat cu diversificarea...

asaaa... sa ma plang nitel... stiti ca am bagat LP. plange, domla copilul meu de atunci de disper. dus la dr.. copil sanatos. cat e treaz e vesel, se joaca, rade. in somn... e belea. schimbat LP, acelasi lucru. verificat gingii, rade, se distreaza, nu-l dor. noaptea "vad" toate orele, sunt zombie. ziua tre sa fiu pe faza sa il mangai, sa-l alin, si totusi de multe ori se trezeste urland. din cauza ca nuse mai odihneste asa bine noaptea, e obosici si mai marait decat de obicei. aveti voi idee ce are copilul meu? ca io-s in pana. in plop, si plopul pe garla la vale...

moldovence...punem de-una mica pe 1 iunie, sa le facem in ciuda astora din bucale??

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Eu nu tin nici o cura deci pot sa servesc un ecler. Chiar ieri mi-am cumparat cu ness

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna dimineata

LML pufuletilor de azi

LMA Tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica azi

Multumim de coffe ... Eu sunt sg acum a iesit soacra'mea cu Mini afara si pot sa-mi beau linistita cafeaua Iar mai incolo trebuie sa trag o fuga pana in cora ca i-am facut la casuta cu personalizari un cadou bunicului meu .. Asta este cadoul .. Va place??

Poze
Poze noi
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Tare, tare simpatic e cadoul

Si soacra ta e de nota 20 a mea e prea obosita sa poata veni sa stea o ora cu Maia...de 3 luni nu si-a mai gasit timp sa vina, am mers noi pe la ea cate putin sa nu ne uite

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Deci...de impacat nu ne-am impacat dar am reusit sa ne certam mai rau azi dimineata cand inainte sa plece am reusit sa o adorm pe Irina in brate si mi-a tras o replica: "si acu ce faci o tii asa??". Dupa ce a plecat si-a uitat chei, telefon si normal ca a ciocanit la usa le i le dau...m-am enervat ca de abia ce adormise, normal ca a facut ochii mari, din nou replica: "la un moment dat imi ziceai ca o sa adoarma in zgomot..." si asta a fost tot, a aplecat la munca!

ma dispera, de parca sunt eu vinovata ca copilu' asta nu vrea sa adoarma singurel...si ca plange 1 ora seara. Cica de ce nu schimb tactica? Cu ce fratilor, ca sa mor daca as stii nu as fi nebuna sa o las sa urle pana se invineteste, nu? Nu, e clar ca fac ceva gresit, nu ca asa e copilu si nu am ce sa ii fac...

A mai patit vreuna asa, adik sa aiba copil urlacios seara si sa fi scapat de urlete prin vreo tehnica??? Eu imi iau campii, intre Irina care urla si ta-su care ma pune sa o las sa urle ca sa oboseasca...(asta e reteta lui minune, sa o las sa planga ca o sa oboseasca si o sa adoarme, da sa nu plec de langa ea sa stau sa o vad cum ii siroiesc lacrimile pe ochisori...ati putea????)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Nu stiu cum e cu tratatiile virtuale, da v-as invita la niste prajiturici de Constantin si Ela si de 4 lunite! Mersi de urari!

La multi ani si Elei!!!Multumim de prajiturici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

LMA de Constantin si Elena! Sa ne traiti cu numele!
LML pufuleti de 21!

Clarificare: pe amandoi adica pe Mara si pe verisorul ei mai mare cu doar 3 saptamani.

Am citit tot, am uitat ce si cui vroiam sa raspund.

Aseara nu puteam intra in casa deoarece era intuneric iar eu cautam clanta in cealalta parte a usii. Mai are cineva pb de memorie sau sunt singura plecata pe campii?

Mi-am amintit cate ceva..Cris_m cp! Biberoanele respective imita sanul.
plateea wb!
Nikole tetinele sunt asa: slow flow (0+), medium flow (3+) si fast flow (6+).

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna dimineata

LML pufuletilor de azi

LMA Tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica azi

Multumim de coffe ... Eu sunt sg acum a iesit soacra'mea cu Mini afara si pot sa-mi beau linistita cafeaua Iar mai incolo trebuie sa trag o fuga pana in cora ca i-am facut la casuta cu personalizari un cadou bunicului meu .. Asta este cadoul .. Va place??

Poze
Poze noi
Povestea nasterii

Tare, tare simpatic e cadoul

Si soacra ta e de nota 20 a mea e prea obosita sa poata veni sa stea o ora cu Maia...de 3 luni nu si-a mai gasit timp sa vina, am mers noi pe la ea cate putin sa nu ne uite

Eheee inca e bn ca a vazut-o .. Socra'miu de 4 luni nu il stie pe Mini . Mereu zice ca vine si niciodata nu si-a facut timp. Un maaaaare mincinos

Poze
Poze noi
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

al3csa.... ce super idee!
felicitari!

I will survive...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Deci...de impacat nu ne-am impacat dar am reusit sa ne certam mai rau azi dimineata cand inainte sa plece am reusit sa o adorm pe Irina in brate si mi-a tras o replica: "si acu ce faci o tii asa??". Dupa ce a plecat si-a uitat chei, telefon si normal ca a ciocanit la usa le i le dau...m-am enervat ca de abia ce adormise, normal ca a facut ochii mari, din nou replica: "la un moment dat imi ziceai ca o sa adoarma in zgomot..." si asta a fost tot, a aplecat la munca!

ma dispera, de parca sunt eu vinovata ca copilu' asta nu vrea sa adoarma singurel...si ca plange 1 ora seara. Cica de ce nu schimb tactica? Cu ce fratilor, ca sa mor daca as stii nu as fi nebuna sa o las sa urle pana se invineteste, nu? Nu, e clar ca fac ceva gresit, nu ca asa e copilu si nu am ce sa ii fac...

A mai patit vreuna asa, adik sa aiba copil urlacios seara si sa fi scapat de urlete prin vreo tehnica??? Eu imi iau campii, intre Irina care urla si ta-su care ma pune sa o las sa urle ca sa oboseasca...(asta e reteta lui minune, sa o las sa planga ca o sa oboseasca si o sa adoarme, da sa nu plec de langa ea sa stau sa o vad cum ii siroiesc lacrimile pe ochisori...ati putea????)

Catalutza mami de Irina

Mama in povestea ca eu am urlat pana la 11 luni si zi si noapte si crede-ma ca nu a gasit nici o tactica . Pur si simplu m-am cumintit eu .. Nu e normal sa-l lasi sa planga pana oboseste .. Nu asa se face .. Asta este .. daca urla .. urla .. Incerci o linistesti si asta este. Sotul tau ar trebui sa fie mai intelegator pt ca nu e usor sa stai sg cu un bebe toata ziua iar seara cand vine el sa fie toata roz.

Poze
Poze noi
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Acuma ca m-am racorit...

Plateea, ma bucur ca ne mai vizitezi, imi era dor de tine!

Cris.d si pe mine ma batea gandul de o mare, dar au anuntat furtuni in we (cel putin sambata...). Eu merg din clasa a 9-a la 2 mai/vama veche, am dus-o pana si pe maica-mea acolo si i-a placut teribil (aka in Vama ), avem o tanti la care stam si probabil ca o sa mergem si anul asta tot acolo...

Irina mea ma sperie...stiti ca ziceam ca nu ia in greutate...luna trecuta a luat 660 gr, deci acceptabil, iar de 2 sapt incoace ia cate 230 gr pe sapt...am cantarit-o sambata si apoi din nou aseara ca prea ma dureau mainile...in 3 zile 60 gr, super bine zic eu, clar vrea sa ma fiarba, sper sa o tina asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

catalutza... imi pare rau de problemele din casa, sper sa se rezolve. despre plans... si noi am trecut prin asta. pana am reusit, cu chiu cu vai, sa il fac sa adoarma fara sa planga. leganat, dar fara sa ne mai auda vecinii. cum? baita, masaj, obosit bine de tot, vb calm si din ce in ce mai incet, bezna in camera, doar tv, asezat pe picioare bibe in gura, fara ridicat nici macar la scos aer, leganat nitel pe picioare cu suzi in gurita, cantat acelasi si acelasi cantecel, somn.

si mie, si mie imi cade paaarul...

I will survive...

Mergi la inceput