Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Deci...de impacat nu ne-am impacat dar am reusit sa ne certam mai rau azi dimineata cand inainte sa plece am reusit sa o adorm pe Irina in brate si mi-a tras o replica: "si acu ce faci o tii asa??". Dupa ce a plecat si-a uitat chei, telefon si normal ca a ciocanit la usa le i le dau...m-am enervat ca de abia ce adormise, normal ca a facut ochii mari, din nou replica: "la un moment dat imi ziceai ca o sa adoarma in zgomot..." si asta a fost tot, a aplecat la munca!

ma dispera, de parca sunt eu vinovata ca copilu' asta nu vrea sa adoarma singurel...si ca plange 1 ora seara. Cica de ce nu schimb tactica? Cu ce fratilor, ca sa mor daca as stii nu as fi nebuna sa o las sa urle pana se invineteste, nu? Nu, e clar ca fac ceva gresit, nu ca asa e copilu si nu am ce sa ii fac...

A mai patit vreuna asa, adik sa aiba copil urlacios seara si sa fi scapat de urlete prin vreo tehnica??? Eu imi iau campii, intre Irina care urla si ta-su care ma pune sa o las sa urle ca sa oboseasca...(asta e reteta lui minune, sa o las sa planga ca o sa oboseasca si o sa adoarme, da sa nu plec de langa ea sa stau sa o vad cum ii siroiesc lacrimile pe ochisori...ati putea????)

Mama in povestea ca eu am urlat pana la 11 luni si zi si noapte si crede-ma ca nu a gasit nici o tactica . Pur si simplu m-am cumintit eu .. Nu e normal sa-l lasi sa planga pana oboseste .. Nu asa se face .. Asta este .. daca urla .. urla .. Incerci o linistesti si asta este. Sotul tau ar trebui sa fie mai intelegator pt ca nu e usor sa stai sg cu un bebe toata ziua iar seara cand vine el sa fie toata roz.

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

De parca eu nu stiu...dar cu cine sa te intelegi...zic si eu aici ca altfel mi-as lua campii.

In rest, la intrebarea ta Ruxita, ma ajuta la toate...nu a fost o data sa lipseasca de la kineto cand mergem (si mergem de 2 ori pe saptamana...), o spala, o schimba...doar a din cand in cand are pasarele...ca nu fac eu ceva bine, ca e clar ca urla ca nu stiu sa o adorm sau mai vechi, nu vreau sa o scot la padure (pe 18 gr afara) in capul gol si in body+pantaloni, aka precum in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

catalutza... imi pare rau de problemele din casa, sper sa se rezolve. despre plans... si noi am trecut prin asta. pana am reusit, cu chiu cu vai, sa il fac sa adoarma fara sa planga. leganat, dar fara sa ne mai auda vecinii. cum? baita, masaj, obosit bine de tot, vb calm si din ce in ce mai incet, bezna in camera, doar tv, asezat pe picioare bibe in gura, fara ridicat nici macar la scos aer, leganat nitel pe picioare cu suzi in gurita, cantat acelasi si acelasi cantecel, somn.

si mie, si mie imi cade paaarul...

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Parca vb de ritualul meu de adormit .. Numai ca la noi nu intra faza cu leganatul pe picioare .. La noi e somnik direct . In schimb ziua numai pe picioare adoarme . Dar mie imi face placere sa-l legan asa

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Plateea, am incercat si eu varianta cu obosit ff tare, dar am reusit sa o enervez si sa o fac sa urle si mai tare...ufff. Ii fac baita, o ung cu crema, toate cu lumina stinsa...apoi tztz (ca noi nu cu bibe) si incep urletele...suge o gura sa intoarce in partea cealalta si urla si tot asa..apoi las si tztz si tot si se pune nene pe un urlat...apoi o iau in brate si o plimb si incep sa cant, acelasi cantecel (e nu ma imaginnati e nananana, ca vorbe nu stiu)...si incepe sa ma ingane si ea, amei amei amei (asa zice ea) si apoi mai urlam putin si apoi incvepem sa inchidem ochii si sa dam din ploape pana adormim. Doar ca desi pare simplu, toata operatiunea dureaza cam 1,5 ore...si devine normal enervanta, ca mie care sunt ma-sa imi vine sa dau uneori cu ea de perete... dar e mica si neajutorata si asa se exprima ea cred eu...Cateodata chiar simt ca ma ingana cand zice amei amei, dar o zice pe un ton plangacios, care repet devine enervant...si dansul la tv, deranj maxim...probabil ca i-ar placea sa mai stam si de vb ca noi asa obisnuiam inainte de irina..etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ayanna... beton atitudine, ma distrez cu mesajele tale... dar m-ai dat gata cu urarea pt yannis... din mini ele sa devina maxi ene...

asa sa fie!

I will survive...

Mergi la inceput

cristies...

"Eu acum fac laptele de soia si bazdagaza nu sta deloc. Mi-e sa nu dau in foc spumigena..."

I will survive...

Mergi la inceput

cata, stiu ca e greu... e doar o faza, o sa vezi!
totul e sa ai rabdare. si mie, de multe ori imi vine sa urlu, sa tip, sa, sa...
din pacate, nervoasa pe soacra, l-am certat o data pe teo. l-am speriat, si mi-a plans cu suspine 2 zile. i-am promis ca nu mai fac. ma doare si acum inima, cand ma gandesc.
curaj, mamico!

I will survive...

Mergi la inceput

decenuela, ce filosoafa erai pe la cap 61...
ce patisesi?
mama lor de carbohidrati...

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...

dumnezeule....se merge in ritm galopant....

am cap asta de citit.

LM tuturor caere poarta nume de sfant

ce-mi aduc aminte pana aici.

ruxita...jos palaria mami
in leg k decalotatul mi-e groaza...prestez la jiji dar park nu evoluez deloc...

cristies....nu stiu ce sa zic...pt k suntb k inima ca un purice in leg k statul in fund. jiji adora treaba asta. si sta aproape neajutat. sau se sprijina el intr-o mana. el a fost activ de mic si dornic de poz vericala.sper din tot sufletu sa nu pateasca nik

noi...la fel

desi dupa baie mananca ...ce suge el + 150 ml...dupa 3 ore se trerz...a papat+ 100 ml tot s-a mai trezz pana dimi de vreo 2-3 ori.asa k traiasca pompa...a luat 450 gr in 20 zile adik are 7250 la 4 luni si 3 sapt. e bine zic io.
mai nou doarme ziua cam 2 reprize sigur. daca nu-si face somnul e marait. incepe sa-l manance gingiile.se freaca cu limba pe ging de jos...i-am lusaat o chestie de ros si un gel...

acu e la tt de-o ora aproape..sper sa adoarma.
am de fc un proiect..pt ex de maine ULTIMUL (Sper)..si nu prea am timp de forumeala.
2 zile suntem singuri..tati a plecat din nou la pescuit ...sa prinda monstrul....

vazut bb superbi....si mamici pe masura. vreau sa pun si io sa-l vedeti pe jiji dar mi-e frica. e atat de...deosebit...o frumusete. mi-e frik sa nu-l deocheatzi...si ce ma fac io daca de la deochi doarme toata noaptea?vreti sa ma imbat de somn? nuuuuu....sau cine stie l-o vrea careva ca ginere...si io am zis...n-am baiat de dat.

tot timpul ma urnesc mai greu k astea....

cik a adormit...ma duc la scris..cand pot intru..

pup fetili...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc azi!

Miremia, merg pe medium flow (3+), mersi mult!

ayanna, ma lasi fara cuvinte!

plateea, bine ai revenit!

Cata, ma bucur ca Irina ia asa bine in greutate, asta mi se pare cel mai important, restul o sa treaca! N-am primit PM, nu-s ce s-a intamplat...

Ma apuc de capitol nou si daca ma lasa fii-mea, raspund mai amanuntit.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxa spune:

Salutare fetele.
Am si eu o intrebare: daca este vreo fata care a nascut la FILANTROPIA iar bebele nu are BCG-ul facut si a auzit cumva ca s-au primit doze de vaccin?
Soacra mea are o vecina care a nascut acum o luna acolo iar o asistenta ia spus azi ca au bagat doze iar eu am sunat azi la spital si mi-au zis sa revin dupa 2 saptamani cu un telefon.
Stiti ceva?

Mergi la inceput