Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

...crek io-s singura care nu am asa ceva...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

nici eu nu o am scrisa....poate o sa o scriu si eu candva doar ca eu nu prea stiu sa pove din pacate. Poate ma ajuta sotul

Buna dimineata! Ce fac fetele? La multi ani celor care-si serbeaza ziua numelui!
Nici eu nu am povestea nasterii ca am venit tarziu la voi. E scrisa intr-un caiet.

eu n-o am nici in caiet ar fi cazul sa ma apuc s-o scriu ca deja incep sa uit detalii...saptamana viitoare sper sa ma invrednicesc

de Maia Ilinca (29.01.10)

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

hai sa va spun si eu ceva....

Avem niste prieteni de familie care au o fetita ce e nascuta pe 8 ianuarie. Mi-a zis sotul ieri ca tatal fetitei de acum o pune in fund si o tine cam 5 minute, desi stie ca are osutele moi si nu sunt formate si chiar daca dr a zis ca nu-i bine el o pune in premergator....

si inca ceva ....nu i-a facut nici un vaccin fetitei deoare a citit pe forumuri ca vaccinele contin mercur...si daca ii face fetitei 100.000 de vaccine (adica o gramada de mercur)...e grav, si a semnat o declaratie pe proprie raspundere ca nu-i face vaccin.Mentionez ca fetita e hranita mixt LP+LM

Tipu acesta e cu MAMA SI COPILUL la purtator.Eu nu pot sa-l inteleg..degeaba i se spune ca nu-i bine ceea ce face...ca nu are incredere in nimeni

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

mare-i gradina Ta,Doamne!...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Ratusca, sanatate multa! sa fie bine lucrat si sa se vindece degetul!!! In afara de neurolog nici pe Maia n-a verificat-o nimeni dpdv motric...

MP multe nick-uri ziciinseamna ca ai multi nasi, cum te descurci de Paste?

Multumim de cinste Plateea, eu ma servesc ca nu-l cunosc pe nea Monti astamacar virtual servesc...aseara am comandat o pizza, eram moarta de foame....a mancat-o barbate-miu ca eu, tuta, n-am realizat ca e cu cascavalam deschis cutia, am salivat si-am pasat-o lui....greu fara lactate, nenica

cred ca ii calc pe urme Xelei(), imi cade parul asa de rau...nu as vrea sa ma tund, dar cred ca de nevoie o fac, raman cheala...a invatat si Maia sa ma apuce de par si nu pleaca fara 'recolta'

Saptamana viitoare vreau sa-i facem camera Maiei, am comandat o canapea, luam perdele si as vrea sa-i desenez animalute pe pereti. Prin spitale am vazut unele foarte haioase, stiti vreun site de unde sa iau modele???Mai usurele asa, ca nu-s artista

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Si nu merg sa ma culc pana nu-i spun si Ruxitei ca m-am enervat pe doctorita ei. De ce fac asta unii doctori? Ca eu nu reusesc sa inteleg Daca se acumuleaza secretii, daca se inroseste sau se infecteaza, ok, se incearca decalotarea pt o igiena mai buna, dar daca n-are copilul nimic, de ce sa-l chinui cu asta? Vezi ca o sa-l doara mititelul cand face pipi si poate va plange mai mult decat de ob. Lui Andu pana anul asta mi-a zis pediatrul (un mosulet simpatic si tare haios) ca nu ma pricep la pute si sa las copilul in pace. Ce l-o fi apucat sa-l decaloteze anul asta, nu stiu. Cert e ca m-a luat prin surprindere la consultatie si n-am apucat sa comentez. L-a durut pe bietul Anducu de numa numa. Nici nu mai vroia sa faca pipi 2 zile dupa manevra pacatoasa.
Te spatuiesc acum, ca tot ii facuta, sa-l lasi o zi, doua sa-i treca durerea si dupa, la baita, sa incerci sa misti pielicica aia, finut de tot si numai pana nu plange, sa nu se formeze tesut cicatriceal. Ca de fapt opozantii teoriei decalotarii asta aduc ca argument, ca s eformeaza de multe ori tesutul cicatriceal si necesitaa o alta decalotare
Pup Caius mic sa nu-l doara deloc! Poti sa pui si niste crema de galbenele, sa treaca mai repede.

PS: editate nenumarate greseli de tastare. Si probbabil ca mai sunt mult si in celelalte rfaspunsuri. Scuzati, scriu pe notebook (foarte incomoda tastatura), in pat, pe intuneric)

am vrut si io sa pup sa-i treaca mititelul, dar... m-am abtinut :)) l-am dat cu galbenici, acu nu va imaginati ca l-a umplut de sange, erau niste rani micute, sangerande, am tras de putzica sa vad ce si cum si n-am avut curaj sa-l examinez mai in profunzime, sper ca i-au si trecut sau daca nu, sa-i treaca repede - i-am zis nashei copilului si ea mi-a povestit de relatia ei cu pediatra - a prevenit-o din start ca sunt cu "pasarele" si daca nu-i place asa parinti, nu are de cat (nu-si vaccineaza copiii, nu decaloteaza putzici...), trebuia sa-i zic si eu din vreme, dar n-am apucat, ca l-a si tras de putza... acum nu stiu cum e mai bine, zau... cum ar fi fost daca l-am fi circumcis? se lasa cu sange si in cazul ala... data viitoare o sa-i zic sa nu-l mai traga, ca voi avea eu grija de putzica baietelului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

beeeei, dar voi chiar toate tineti cura?
o sa raman singura balena esuata? ei, na... va fac atunci in ciuda cu niste eclere... sic!

am pierdut o multime de info...
cum ati pus copilasii in colac si cada, faa sa se sperie, cat ii tineti, si cum ii scoateti, ce, cum, cat cu diversificarea...

asaaa... sa ma plang nitel... stiti ca am bagat LP. plange, domla copilul meu de atunci de disper. dus la dr.. copil sanatos. cat e treaz e vesel, se joaca, rade. in somn... e belea. schimbat LP, acelasi lucru. verificat gingii, rade, se distreaza, nu-l dor. noaptea "vad" toate orele, sunt zombie. ziua tre sa fiu pe faza sa il mangai, sa-l alin, si totusi de multe ori se trezeste urland. din cauza ca nuse mai odihneste asa bine noaptea, e obosici si mai marait decat de obicei. aveti voi idee ce are copilul meu? ca io-s in pana. in plop, si plopul pe garla la vale...

moldovence...punem de-una mica pe 1 iunie, sa le facem in ciuda astora din bucale??

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Vai ma fetelor...ca tot veni vorba de alimentatie si hrana groasa...eu am un stres, nu stiu cum o sa ma descurc.
Acuma e atat de simplu...una-doua tzitzi.
Dar dupa aiaaaaa...eu nici nu stiu cum e cu diversificarea asta...parca-s cazuta-n cap. Am un caiet pe care tot imi iau notite, dar tot nik nu stiu. Cred ca taaaare greu o sa-mi fie...totusi am incredere in capacitatea mea de adaptare sau cel putin traiesc cu speranta ca o sa ma descurc. Of, of...mai mai...

Crek ii dau tzitza exclusiv pana la 1 an...se poate?

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

m-a amuzat mesajul tau si nu stiam de ce, l-am recitit, si era efectul lui "of,of, mai, mai..." - iti zic numai o chestiuta - la 17 ani am fost o mama inconstienta, un copil cu un copil ce sa mai... si cand am inceput diversificarea aveam o carte de alimentatie pentru copii si citeam in carte si faceam ce scria acolo - ca ma si lauda mama ca uite ce priceputa e fiica-sa ca n-a invatat-o nimeni, dar s-a descurcat (apropo m-am descurcat si cu prima baie a copilului, ca venise mama si soacra sa spele copilul si s-au dus la matusa-mea si acolo au stat mai mult decat era cazul si li se racea apa de prima baie a nepoticii, si atunci am decis sa-i facem baie singurei)... si a iesit totul f. bine - copil zdravanuc si sanatos tun, acum am mai multe indoieli, mai multi de "si daca...", mai multe temeri ... atunci cand nu stiam ca se pot intampla si lucruri mai putin bune, eram mai increzatoare si mai curajoasa... in concluzie, totul va fi bine! :)) mai, mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

un nou protest va avea loc miercuri 26 mai ora 11 la Guvern https://docs.google.com/Doc?docid=0AbeSvjbNas88ZGQyNnB6cjJfMTlnYnN6bXRmag&hl=en

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Nu stiu cum e cu tratatiile virtuale, da v-as invita la niste prajiturici de Constantin si Ela si de 4 lunite! Mersi de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cristies, am ajuns la mesajul in care ma compatimeai pe mine si te amuzai de soacra ta cum se gandea ea ce urat o sa fie gargaritzul in fund la tzitzi...

din acelasi capitol, va mai spun una... bucata teorie de soacra: imi plange copilul din cauza ca nu l-am decalotat cand a spus ea si nu poate sa faca susu si e dureros... (evident, un tel la dr a infirmat... "mith busted"!!!)

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata

LML pufuletilor de azi

LMA Tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica azi

Multumim de coffe ... Eu sunt sg acum a iesit soacra'mea cu Mini afara si pot sa-mi beau linistita cafeaua Iar mai incolo trebuie sa trag o fuga pana in cora ca i-am facut la casuta cu personalizari un cadou bunicului meu .. Asta este cadoul .. Va place??

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput