Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea neata, fetele... vin si eu sa fluturesc nitel alaturi de voi! si daca primiti, as vrea sa fac o cinste mica pt ieri. asa ca veniti de poftiti la o visinata, sucut pfanner, cafea cu rom. iar din categoria papabun, un gordon bleu in sos alb cu usturoi si ciuperci. ca desert, va poftesc la un tort diplomat, nitel mai... altfel, cu bucatele crocante si jeleuri, in loc de fructe, dar musai o tona de frisca yum-yum cu cioco neagra rasa din belsug... n-am sanse sa recuperez mai de la inceput, incerc de la cap 60, poate poate... o zi buna sa aveti, fluturelele mele dragi! I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Unde e mancare eu si fi-mea suntem prezente. Si la ce zici tu acolo...
danyelana spune:
Abia acum am vazut mail-ul trimis de Lorex. Esti mortala cu pianistul.
Bea, si tu m-ai facut sa rad cu sotul tau care vrea sa faca demonstratii.
Catalutza, imi pare rau ca te-ai certat cu sotul. sa treaca.
Lorex, ce domnisoara ai tu acolo, nu a vrut sa o faca de ras pe mami la serviciu. Ai fost in verva ieri seara.
Ratusca, sa-ti treaca repede probl de la deget.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
mandruta spune:
La multe lunite bebeilor nascuti pe 21, la multi ani bebeilor, mamicilor, taticilor, soacrelor, matusilor si pe cine mai aveti cu nume de Constantin sau Elena!
Sunteti multi si m-a luat ameteala! Incepusem sa-mi notez dar am pierdut sirul...
dandanaG spune:
neata
lorex si eu am patit odata la fel de la incaltaminte si si-a revenit degetul dar dupa o perioada mai lunga, si eu ma speriasem si e cam nasoala senzatia
ratusca Dragos nu s-a intors nici macar o data (si eu astept) dar incearca sa se traga in fundulet cand il tin eu rezemat si ii place mult daca il tin de manute sa se ridice in picioruse, nu mai poate de bucurie si raadeeeee, dar incerc sa nu-l fortez.....
nici pe el nu-l verifica motric
CAIUS de Ruxita
IUSTIN de elena_iulia
TUDOR de Alexia28
ANA SOFIA de Gabriela77
DAVID de Lalitica2000
STEFAN FABIAN de Nikol_f
Si tuturor celor ce-si serbeaza ziua numelui
Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
dulcineea_cj spune:
Neata !
LA MULTI ANI,Elena si Constantin !
La mine nu e de la incaltaminte amortealaBine ca ati descoperit de unde era Eu nu stiu
Vizionat pufuleti frumosi si pufosi Minunati !!!!!!!!!!!
cea mai fericita mamica :)
rox_y spune:
Neatza
Multumim de cafea baly!
LML pufuletilor din 21
LMA tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nastere
Celor care isi serbbeaza azi ziua numelui
Plateea multim de tratatie
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel m-am apucat de citit/raspuns inainte de a da buna dimineatza si a face cinste imparateasca. noi suntem o familie de sfinti, io imparateasa elena, tati constantin. bine, ne aducem aminte doar pe 21 mai de asta, k e numele dat de la nasi, nu ne zice nimeni asa. sooo: bunutzuri Monti, ca d-alea interzise a dat Plateea si La multi ani printesa de Cris Mario, Elefantica si...cine mai are numele de azi Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
Neata!
La multi ani!!! si tie, si lui tati
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Buna dimineata! Ce fac fetele? La multi ani celor care-si serbeaza ziua numelui! Nici eu nu am povestea nasterii ca am venit tarziu la voi. E scrisa intr-un caiet. |
eu n-o am nici in caiet ar fi cazul sa ma apuc s-o scriu ca deja incep sa uit detalii...saptamana viitoare sper sa ma invrednicesc
de Maia Ilinca (29.01.10)
rlc_sandor spune:
Neata'.vin si eu la oalaturi de voi
tuturor celor ce isi serbeaza azi onomastica
as dori si eu parola
rox_y spune:
hai sa va spun si eu ceva....
Avem niste prieteni de familie care au o fetita ce e nascuta pe 8 ianuarie. Mi-a zis sotul ieri ca tatal fetitei de acum o pune in fund si o tine cam 5 minute, desi stie ca are osutele moi si nu sunt formate si chiar daca dr a zis ca nu-i bine el o pune in premergator....
si inca ceva ....nu i-a facut nici un vaccin fetitei deoare a citit pe forumuri ca vaccinele contin mercur...si daca ii face fetitei 100.000 de vaccine (adica o gramada de mercur)...e grav, si a semnat o declaratie pe proprie raspundere ca nu-i face vaccin.Mentionez ca fetita e hranita mixt LP+LM
Tipu acesta e cu MAMA SI COPILUL la purtator.Eu nu pot sa-l inteleg..degeaba i se spune ca nu-i bine ceea ce face...ca nu are incredere in nimeni
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi