Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 14
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Danasor, ai facut f bine ca ai pus paracetamol.Sa-i iei Narimar sa-i pui in nasuc in loc de ser fiziologic si vit C picaturi in guritza. Si sa mergi la un pediatru maine daca nu-i trece febra. Asa mi-a recomandat mie pediatra cand a fost racita bobitza.(asa am crezut dar a fost alarma falsa) insa tot i-am dat Vit.C un timp si am pus narimar in nasuc si am aspirat cu batista bb-lushului pana au disparut mucii! Pup sa treaca repede! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
nici nu ma gandesc sa nu ma duc la doctor daca e febra, azi era la limita 38-in fundulet, si dupa ce s-a cam foit, dar la o jumatate de ora dupa ce s-a mai linistit avea 37,3 in fundulet ceea ce e normal, daca trecea de 38,5 o taiam urgent. nashpa ca medicul e in concediu caci in venea acasa, nu as vrea sa o port pe drumuri.
am sa-i spun sotului maine sa-mi ia Narimar si Vit C, merci
aaa si i-am dat si oscilo , daca tot am fost prezenta la cursuri pe forum
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui lorex Salut Ayanna si Danasor! Ayanna, cum facem cu 1 iunie? Venim noi la Tg Neamt? Ma duc sa ma culc deacu...am stat sa transcriu in word povestea nasterii... Bobitza mea scumpa a adormit fara sa planga si fara sa vrea leganata! ASA DA! I'm so happy! Kiss you all! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Si vrem si noi sa citim povestea nasterii...
...crek io-s singura care nu am asa ceva...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
al3csa spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Gata, sunt la zi! Multumim de aprecieri pentru dintisori si multumim si de sfaturi pentru alaptat, sper sa nu se apuce sa ma muste, ca ii musc si eu nasul ala carn! Fetele, bebeii vostri toti au inceput sa incerce sa se ridice in fundulet? Ca al meu sta ca o placinta! Bicicleste la greu, ce-i drept, insa nu se rostogoleste, nu vrea neaparat sa stea in fund etc. Daca il ridic eu, ok se uita in jur, intoarce capul stang dreapta, dar nu protesteaza cand il pun la loc pe spate. Si nu se mai intoarce deloc deloc de burta pe spate... Si alta intrebare: pediatrii vostri verifica la controlul lunar si motricitatea sau doar se uita in gura, la puta, il asculta la plamani si inimioara etc? Ca incep sa ma ingrijorez, suntem totusi in luna a 5-a! Am luat ceai de la Hipp, maine il testez Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Si noi suntem la fel cu ridicatul si cu rotitul . Dar nu imi fac griji. Fiecare copil ae unic .. Unii sunt mai rapizi .. altii mai inceti... Pana la urma se vor intampla si la noi astea
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
ayanna_xem spune:
Eu ma duc la somnic.
Noapte buna Al3csa...
...incearca sa te odihnesti si tu...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
al3csa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui oani_2002
lorex, 34 de lei un biberon? Te intreb ca tocmai am cumparat azi 3, la 16 euro (pret bun, fara indoiala, ca Aventu-ul era la 10 euro unul singur) si vin acasa si citesc ca voi le luati ieftin, la 34 de lei. 34 de lei??? unul??? mama mia!!! Totusi vad ca se gasesc la gooogalit si mai ieftin. Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Da si mie mi se par f scumpe .. Cel putin eu de la Avent nu as cumpara neam . Eu mai mult de 10 ron nu as da pe un bibe. Pt ca eu le tot schimb .. la 2 -3 luni .. de ce sa dar atatia bani pe unu ??? Ele oricand de scumpe ar fi si de "bune" tot se imbaxesc prin miros .. culoare de la lapte etc .. Nu vad rostul.
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
al3csa spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui oani_2002
Ma socheaza din ce in ce mai tare preturile din Romania. Anul trecut cand au venit prietenii mei aici si-au luat o gramada de chestii din Zara zicand ca sunt mai ieftine. Eu pe mama nu o credeam... Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Da pai aceeasi poveste o spunea si alexutza in leg cu Mothercare de la noi si din Anglia. La noi preturi muuuuult mai mari. In schimb ma uimeste Kiabi .. Aceleasi preturi si aici si la ei . Bravo lor!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
al3csa spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Eu ma duc la somnic. Noapte buna Al3csa... ...incearca sa te odihnesti si tu... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Nopate buna . Mai am un pic .. 1 ora
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
miremia spune:
Terminat proiectul de practica!!
Ce usurata ma simt (mai tre' sa bag doar diacritice).
Noi maine (sambata) avem botezul. Sper numai sa nu ploua si sa fie bebeii cuminti (ii botezam pe amandoi ca doar sunt obisnuiti sa imparta tot, chiar si cristelnita )
Ma duc si eu incet spre pat. pufuletii, pufuletele (adica domnisoarele) si mamicile de pufuleti. Si taticii, bunicii, etc.
Mirela fericita de Mara Ioana
danasor spune:
am vazut pufuletzi frumosi tare ,
MP alex e bun de reclame super poza cand rade intre perne, il ajuta si freza
Oani poza cand isi suge degetzelul e beton
Ivan in capotel e un scump, iti vine sa-i mananci piciorushele
MS ai doi copilashi superbi , sa-ti traiasca!
Alecsa unde ati gasit bascutza aia , oricum poza in tricou m-a dat gata
Ruxita sa-ti traiasca dolofanelu, tare scump e , si domnisorica frumushica
si daca tot erau numai baietei am strecurat si o fetitza acolo
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia Terminat proiectul de practica!! Ce usurata ma simt (mai tre' sa bag doar diacritice). Noi maine (sambata) avem botezul. Sper numai sa nu ploua si sa fie bebeii cuminti (ii botezam pe amandoi ca doar sunt obisnuiti sa imparta tot, chiar si cristelnita ) Ma duc si eu incet spre pat. pufuletii, pufuletele (adica domnisoarele) si mamicile de pufuleti. Si taticii, bunicii, etc. Mirela fericita de Mara Ioana |
Felicitari pentru proiect!
Distractie placuta la botez, sa aveti vreme frumoasa !