Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
danasor spune:
Ayanna, Alecsa
da, sunt tare suparata , imi vine s-o impusc pe maica-mea, cat imi e de draga , acu' sa nu o vad, a iesit ieri in curte cu ea si nu era imbracata bine, ca am iesit si eu apoi si am simtit imediat ca e cam rece, si i-am tot zis sa intre in casa si ea nimik sa las copilul la aer , nici nu i-am mai spus lui barbat-miu ca mi-o facea pachet si o trimitea acasa urgent.
cel mai ciuda mi-e pe mine ca-s proasta si nu fac asa cum simt eu ca e bine, sa nu mai aud nici un sfat prietenesc de la nimeni - mama , soacra, vecina ca le-oi zice vreo doua
in plus mai vine si sotul la mine ca a vorbit cu ma-sa la tel si cica a racit ca i-am facut baie si poate i-am bagat urechile in apa... i-am tras o privire de a schimbat urgent subiectul.
Deocamdata am tratat cu ser fiziologic, aspirat, am pus si cateva pic de laptic, si i-am dat un sup. de paracetamol ca avea la un mom dat 38, cam la limita dar sa o si linisteasca.
am sunat medicul si mi-a raspuns asistenta ca el e in concediu, daca maine e nasol tre sa vad unde sa ma duc...
deci - il folosesc ca si concluzie - sunt nitzel necajita
lorex spune:
Salut Ayanna si Danasor!
Ayanna, cum facem cu 1 iunie? Venim noi la Tg Neamt?
Ma duc sa ma culc deacu...am stat sa transcriu in word povestea nasterii...
Bobitza mea scumpa a adormit fara sa planga si fara sa vrea leganata! ASA DA!
I'm so happy!
Kiss you all!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
ayanna_xem spune:
Fetele, am ajuns la pagina 2 (v-am zis ca recuperez de la coada la cap) dar nu mai pot...mi-e somn!
Ma retrag si ne mai auzim maine...
Adica azi...
si daca tot e azi...
La Multe Lunite si Ani
CAIUS de Ruxita
IUSTIN de elena_iulia
TUDOR de Alexia28
ANA SOFIA de Gabriela77
DAVID de Lalitica2000
STEFAN FABIAN de Nikol_f
Si tuturor Elenilor si Constantinilor...pufuleti, mamici, tatici, bunici etc...
Fetele, mai iesiti si voi de dupa cortina...Alexia, Gabriela, Nikol_f si toate celelalte pana la 108...ca asa scrie pe prima pagina.
Hai, la apel!!!!!
PS...Oare ce mai face David pui de Lalitica??? Azi este ziua lui...Sper ca e bine si sanatos... Voi mai stiti fetelor ceva?!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
lorex spune:
Danasor, ai facut f bine ca ai pus paracetamol.Sa-i iei Narimar sa-i pui in nasuc in loc de ser fiziologic si vit C picaturi in guritza.
Si sa mergi la un pediatru maine daca nu-i trece febra.
Asa mi-a recomandat mie pediatra cand a fost racita bobitza.(asa am crezut dar a fost alarma falsa) insa tot i-am dat Vit.C un timp si am pus narimar in nasuc si am aspirat cu batista bb-lushului pana au disparut mucii!
Pup sa treaca repede!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Salut Ayanna si Danasor! Ayanna, cum facem cu 1 iunie? Venim noi la Tg Neamt? Ma duc sa ma culc deacu...am stat sa transcriu in word povestea nasterii... Bobitza mea scumpa a adormit fara sa planga si fara sa vrea leganata! ASA DA! I'm so happy! Kiss you all! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
ar fi super! numai sa fie gazutza bine
off, aveam planuri week-end ul asta, maine trebuia sa mergem la Roman ca e ziua bunicilor sotului ,sfintii imparati, iar sambata la prietena mea cea mai buna , tot Elena, unde veneau mai multi prieteni.... dar s-au dus planurile... nu-i nimik , sa treaca mucii cat mai repede
al3csa spune:
Si eu pe aici
Dar cred ca in curand am sa raman sg ca voi va duceti sa faceti nani ca oamenii normali .. eu prefer sa stau treaza pana pe la 2 jumate cand papa Mini .. ca sa ma trezesc asa nu-mi place .. e muuult pana la bucatarie .. facut lapte .. .. asa treaza e altceva
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
al3csa spune:
citat din mesajul lui lorex Azi mi-am dus bebelina la serviciu E o doamna draga mine care a sarbatorit azi iesirea la pensie si m-am dus sa-i duc un cadou (un ghid turistic cu Barcelona ca stiu ca vrea s-o viziteze) si mi-am luat bobitza cu mine ca imi era frica sa nu planga cu sotul ca era ora de masa! Vai...nu va spun ce s-a adunat in jurul ei, era vedeta institutiei... Draga de ea, s-a comportat exemplar, se uita cu niste ochi mari la toti cum se maimutzareau la ea, si a mai si zambit la cateva persoane! Le-am zis ca deacu cand am treaba vin sa le-o las lor ca vad ca ii place! Am ajuns acasa si am dormit amandoua de la 4 pana la 7 eu si ea pana la 8.. oare mai doarme la noapte??? i incerc s-o tin cat mai mult treaza... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Daaa cunosc sentimentul .. si la mine s-a intamplat la fel cand am fost la munca.
Una a tinut sa-i spuna lu mama ca nu credea ca am un baiat asa de frumos si asa de bine proportionat . Da ce o fi crezut ca am vreo caricatura de copil???
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui lorex Salut Ayanna si Danasor! Ayanna, cum facem cu 1 iunie? Venim noi la Tg Neamt? Ma duc sa ma culc deacu...am stat sa transcriu in word povestea nasterii... Bobitza mea scumpa a adormit fara sa planga si fara sa vrea leganata! ASA DA! I'm so happy! Kiss you all! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Pai da...ca asa ramasese propunerea. Tg Neamt e 'nod'...
Felicitari pentru Bobitza cea cuminte...
Si la mine a adormit azi fii-mea singura, in timp ce-l ascultam pe Florian Pittis cu 'Cetatea Neamtului'...m-a uimit extraordinar...cred ca-l mai ascultam si maine o data...pe langa faptul ca e placut, e si folositor...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
al3csa spune:
citat din mesajul lui Nik0le Noapte buna fetelor! Sting lumina? Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Nu nu. Pai adica cum? Noi numai activam la schimbul 3?
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
al3csa spune:
citat din mesajul lui lorex Bea, ce frumoasa-i poza aia cu voi 3 happy family!!! Ce frumusel se face Ivan (adica din ce in ce mai frumusel am vrut sa zic)! MS..Sebia are in privire ceva din patriot! Nu? Si poza aia cu Sebi vs Sara eee.... Ruxita, ce pufos e Caius si ce funny e poza cu ratzusca pe cap! Cum te abtii sa nu mushti din el??? Oani, ce fata de strainez are Lucas in poza aia cu basca pe cap! Al3csa, nu mai zic, e dulcel foc Mini al vostru! Oof! Ma topesc dupa bebelushi si am fluturashi in stomac de fiecare data cand ma uit la pozele cu ei! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Da da .. Sper ca numai vrei pe altul daaaa???? :-w
Poze
Poze noi
Povestea nasterii