Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

am vazut pufuletzi frumosi tare ,
MP alex e bun de reclame super poza cand rade intre perne, il ajuta si freza
Oani poza cand isi suge degetzelul e beton
Ivan in capotel e un scump, iti vine sa-i mananci piciorushele
MS ai doi copilashi superbi , sa-ti traiasca!
Alecsa unde ati gasit bascutza aia , oricum poza in tricou m-a dat gata
Ruxita sa-ti traiasca dolofanelu, tare scump e , si domnisorica frumushica
si daca tot erau numai baietei am strecurat si o fetitza acolo

pui mic

Am primit-o cadou . Si mie mi-a placut tare mult .. este set cu o salopetica

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Mai fetelor ma bag la somn ca s-a trezit sotul si sta el

Cred ca ma ia si un pic de raceala ca imi cam curge nasul .. Maine trebuie neaparat sa iau un nurofen

Va pup si va doresc o noapte linistita si bebei asemenea

Ne citim dimineata la coffe

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

azi am invatat o lectie importanta zic eu - si am inteles ca greseala facea mama mea - copii nu sunt perfecti, cum de altfel nici noi adultii nu suntem, un copil va fi supraponderal, altul va avea nota 7 la mate... important e cum ne ajutam copii sa-si depaseasca problemele si cum le "tinem spatele" in fata lumii intregi... doctorita mea se lauda cu fiica sa care are media 9,5 si care va avea sansa unui liceu bun intr-un cartier de "albi" vorba ei... si s-o pun pe fiica-mea sa faca sport ca are un fund mare si a facut-o sa se simta prost pentru nota ei de la mate de 7,3 ... mama ar fi fost de acord cu ea si ar fi bagat ochii in pamant (sau nasul in cur cum zicea ea) ca nu-i asa, cum poti sa nu fii de acord cu niste chestii evidente (daca fiica-ta face un copil la 16 ani e obvios ca e o curva)... dar EU STIU cat a muncit ea pentru nota ei de 7,30 si ca in rest are note de 9 si 10 si stiu cat o complexeaza fundul mare si celulitic, nu ar fi cazul sa iau atitudine si sa-mi apar copilul de "gura rea a lumii?" Ma duc sa mi-o pup pentru nota ei de 7 si pentru efortul ei de a slabi!

ai perfecta dreptate
Parintii mei intotdeauna ne-au acceptat pe mine si cei doi frati ai mei asa cum suntem si ne-au sustinut indiferent de ce am vrut sa facem, oricum toti trei am facut o facultate si avem un anume statut social fiecare in domeniul sau; desi mai am de realizat foarte multe lucruri pe care mi le-am propus stiu si sa ma bucur de ceea ce am in momentul respectiv , incerc sa traiesc clipa;
Pe de alta parte soacra mea, desi isi iubeste cei doi copii ca pe ochii din cap, niciodata nu a fost multumita de ei, nu a fost odata sa mergem la ea, sau ea sa vina la noi si sa nu comenteze ceva: rezultatul doi copii care sunt vesnic nemultumiti , nu au rabdare, tot timpul agitati . Acum mi se plange mie, soacra, ca de ce munceste sotul atata ca vine asa obosit acasa , ca ce nu-i mai ajunge cat are..., cum pot eu sa-i zic ca o mare parte din comportamentul lui i se datoreaza....

Ruxita cum ai putea tu ca mama sa te duci la fetitza ta sa spui ca nu e ok corpul ei??? sau stiind ca e o fata muncitoare si responsabila sa o certi pentru o nota ? fiecare dintre noi simte nevoia sa aiba un sprijin no matter what si daca tu ca parinte nu-i conferi acel suport il va cauta poate in afara familiei si de multe ori asa ajung in anumite anturaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Am reusit si eu sa fiu la zi.

harnicute mai sunteti!!! Adisorul meu avea saptamina trecuta 7 kg. Creste...bodoganeste....vrea numai in fundulet si ma conformez dorintei lui...papa tzitza noaptea, ziua mai mult muls si la bibe...cam asta cu noi, nimic deosebit.

Am noroc ca e mama la mine inca si ma ajuta caci altfel... ce nu am eu timp acu de scris pe forum, fara ea probabil nici nu as apuca sa deschid computerul.

Vad ca aveti griji mari legate de greutatea copiilor. Eu v-as spune sa stati linistite, mai ales pt bb alaptati exclusiv. Daca sunt ok in rest, fac pisu sa ude 5-6 scutece pe zi, sunt ok copii. Ale mele fete au fost una grasuna (Andreea- era numai si numai cute)si una la polul opus, slabutza (Licurici avea la 1 an abia 9 kg). Fiecare cu felul ei, cu ritmul ei de crestere.

Va las o cafea aburinda ca acusi incepeti sa apareti.

Si va rog dati-mi si mie PM cu user, parola....

A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

bAly, multumim de cafea!!!CE-nseamna experienta....

Miremia, felicitari pentru proiect. Si vreme buna, distractie placuta si copii cumintei la botez(care sunt cei 2 copii???am ratat ceva?)

Danasor, sanatate multa! Sper ca e ok puiul mic. Da-ne de veste!

Lorex, multumesc de PM! Am intrat si eu si admirat pufi frumusei tare eu nu prea mai am poze noi, tre sa ma mobilizez ca trece timpul prea repede si ramane copchila nepozata...

La multe lunite pufuletilor de azi

Ma duc langa Maia, sa mai ciupesc un pic de somnic

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata!multumim de cafea buna buna!oooo dar ce de activitate azi-noapte avem ce
la multe lunite sarbatoritilor de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Gata, sunt la zi!
Multumim de aprecieri pentru dintisori si multumim si de sfaturi pentru alaptat, sper sa nu se apuce sa ma muste, ca ii musc si eu nasul ala carn!

Fetele, bebeii vostri toti au inceput sa incerce sa se ridice in fundulet? Ca al meu sta ca o placinta! Bicicleste la greu, ce-i drept, insa nu se rostogoleste, nu vrea neaparat sa stea in fund etc. Daca il ridic eu, ok se uita in jur, intoarce capul stang dreapta, dar nu protesteaza cand il pun la loc pe spate. Si nu se mai intoarce deloc deloc de burta pe spate... Si alta intrebare: pediatrii vostri verifica la controlul lunar si motricitatea sau doar se uita in gura, la puta, il asculta la plamani si inimioara etc? Ca incep sa ma ingrijorez, suntem totusi in luna a 5-a!

Am luat ceai de la Hipp, maine il testez

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

zici ca vorbesti de alexutu' meu...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Salut Ayanna si Danasor!

Ayanna, cum facem cu 1 iunie? Venim noi la Tg Neamt?

Ma duc sa ma culc deacu...am stat sa transcriu in word povestea nasterii...

Bobitza mea scumpa a adormit fara sa planga si fara sa vrea leganata! ASA DA!
I'm so happy!

Kiss you all!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

felicitari bobitzei!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Ayanna, Alecsa
da, sunt tare suparata , imi vine s-o impusc pe maica-mea, cat imi e de draga , acu' sa nu o vad, a iesit ieri in curte cu ea si nu era imbracata bine, ca am iesit si eu apoi si am simtit imediat ca e cam rece, si i-am tot zis sa intre in casa si ea nimik sa las copilul la aer , nici nu i-am mai spus lui barbat-miu ca mi-o facea pachet si o trimitea acasa urgent.
cel mai ciuda mi-e pe mine ca-s proasta si nu fac asa cum simt eu ca e bine, sa nu mai aud nici un sfat prietenesc de la nimeni - mama , soacra, vecina ca le-oi zice vreo doua
in plus mai vine si sotul la mine ca a vorbit cu ma-sa la tel si cica a racit ca i-am facut baie si poate i-am bagat urechile in apa... i-am tras o privire de a schimbat urgent subiectul.
Deocamdata am tratat cu ser fiziologic, aspirat, am pus si cateva pic de laptic, si i-am dat un sup. de paracetamol ca avea la un mom dat 38, cam la limita dar sa o si linisteasca.
am sunat medicul si mi-a raspuns asistenta ca el e in concediu, daca maine e nasol tre sa vad unde sa ma duc...
deci - il folosesc ca si concluzie - sunt nitzel necajita

pui mic

of,of...multa sanatate puiutei...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Terminat proiectul de practica!!
Ce usurata ma simt (mai tre' sa bag doar diacritice).

Noi maine (sambata) avem botezul. Sper numai sa nu ploua si sa fie bebeii cuminti (ii botezam pe amandoi ca doar sunt obisnuiti sa imparta tot, chiar si cristelnita )

Ma duc si eu incet spre pat. pufuletii, pufuletele (adica domnisoarele) si mamicile de pufuleti. Si taticii, bunicii, etc.

Mirela fericita de Mara Ioana

distractie placuta la botez!
care "amandoi" ca io-s varza si nu mai inteleg nimic?

asa creste Alex

Mergi la inceput