Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Nik0le
Da, da, lorex, ce n-ai inteles, e foarte clar... Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Ce comedie mai sunteti!!!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mandruta
Pai, faceti o proba. Daca-l provoc, face si al meu. Dar il incurca burta. |
Weei frate, ma doare burta de cat am
Mare belea mai sunteti!!!
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica
Eee, tu nu stii ca la Romanica totul e dublu la pret? Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Ma socheaza din ce in ce mai tare preturile din Romania. Anul trecut cand au venit prietenii mei aici si-au luat o gramada de chestii din Zara zicand ca sunt mai ieftine. Eu pe mama nu o credeam...
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Azi mi-am dus bebelina la serviciu E o doamna draga mine care a sarbatorit azi iesirea la pensie si m-am dus sa-i duc un cadou (un ghid turistic cu Barcelona ca stiu ca vrea s-o viziteze) si mi-am luat bobitza cu mine ca imi era frica sa nu planga cu sotul ca era ora de masa! Vai...nu va spun ce s-a adunat in jurul ei, era vedeta institutiei... Draga de ea, s-a comportat exemplar, se uita cu niste ochi mari la toti cum se maimutzareau la ea, si a mai si zambit la cateva persoane! Le-am zis ca deacu cand am treaba vin sa le-o las lor ca vad ca ii place! Am ajuns acasa si am dormit amandoua de la 4 pana la 7 eu si ea pana la 8.. oare mai doarme la noapte??? i incerc s-o tin cat mai mult treaza... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Bravo Bobitza mama! vedeta de mica!
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nik0le
Chiar ca arata super! Atata consolare sa am si eu... Vreau sa iau si tetina pt hrana groasa, sper sa aiba (ma gandesc la cereale, desigur, altceva n-o sa-i bag in alimentatie pana la 6 luni). Mersi pt link. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Vai ma fetelor...ca tot veni vorba de alimentatie si hrana groasa...eu am un stres, nu stiu cum o sa ma descurc.
Acuma e atat de simplu...una-doua tzitzi.
Dar dupa aiaaaaa...eu nici nu stiu cum e cu diversificarea asta...parca-s cazuta-n cap. Am un caiet pe care tot imi iau notite, dar tot nik nu stiu. Cred ca taaaare greu o sa-mi fie...totusi am incredere in capacitatea mea de adaptare sau cel putin traiesc cu speranta ca o sa ma descurc. Of, of...mai mai...
Crek ii dau tzitza exclusiv pana la 1 an...se poate?
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui oani_2002
Ma socheaza din ce in ce mai tare preturile din Romania. Anul trecut cand au venit prietenii mei aici si-au luat o gramada de chestii din Zara zicand ca sunt mai ieftine. Eu pe mama nu o credeam... Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Ei, daca inca te mai socheaza Romania tot e bun...pe noi nu ne mai socheaza nimic....Romanica e tara tuturor posibilitatilor...chiar si a celor care par 'foarte' imposibile...
Ehhh, noi sa fim sanatosi...
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Vai ma fetelor...ca tot veni vorba de alimentatie si hrana groasa...eu am un stres, nu stiu cum o sa ma descurc. Acuma e atat de simplu...una-doua tzitzi. Dar dupa aiaaaaa...eu nici nu stiu cum e cu diversificarea asta...parca-s cazuta-n cap. Am un caiet pe care tot imi iau notite, dar tot nik nu stiu. Cred ca taaaare greu o sa-mi fie...totusi am incredere in capacitatea mea de adaptare sau cel putin traiesc cu speranta ca o sa ma descurc. Of, of...mai mai... Crek ii dau tzitza exclusiv pana la 1 an...se poate? mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Si eu i-as da tot asa1 In seara asta am incercat sa-i dau completare, ca se trezeste de multe ori pe noapte si tot am cumparat biberoanele...mamaa, ce complicatie! Uitasem de la Anducu. Sterilizeaza biberon, fierbe apa, raceste apa, potoleste copilul, care urla intre timp, linisteste-l pe celalalt care tipa si el ca vrea nu stiu ce jucarie...Noroc ca Luc e mai destept ca masa si a scuipat biberonul. Despre diversificare nu vreau sa vorbesc, ca ma trec apele. Eu vreau sa-i dau tzitzi, ca-i simplu!
oani_2002 spune:
Eram asa hotarata sa reiau capitolul si sa raspund temeinic, dar nu m-a lasat fii-meu cel mare. Atata s-a foit si sa rasucit si a vrut pisi, apa, patura subtire, jucarie... pana ne-am certat una buna. Acum m-a luat somul si ma cucu, poate apuc s araspund maine, desi nu prea cred, ca trebuie s apregatesc ceva bun pt tati care vine de la Paris
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Euo sa fac nota discordanta si o sa te felicit ca te-ai hotarat sa mergi la Stanciu (guru) ...ca eu is din aia de vreau sa elimin suspiciunile ca sa-mi fie bine.La modul: si daca are ceva si eu stau cu mainile in san? Nu mai bine sa mergi sa-ti spuna ca nu are nimic si sa fii linistita sau, sa descopere cauza si s-o tratezi? Eu chiar azi m-am gandit la tine si-mi spuneam in gand ce puternica esti sa nu te duci la nici un control, eu nu as fi rezistat, cred ca ma duceam la mai multi .Fetele stiu ce speriata eram in prima luna ca bobitza nu ia in greutate.Acum la 2 luni jumate avea 5 kile si-s asa de linistita ca am uitat ce-i ala cantar Oricum, io-s recunoscuta in anturaj ca imi fac cel mai des analizele si ma suna prietenii sa ma puna sa le interpretez sau sa ma intrebe la ce medic sa mearga ca ii doare nu stiu ce.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Bravo tie mai Lorex...asa mi-as dori sa fiu si eu, dar din pacate am asa o fricaaaaa de doctori...
Tot timpul am conflicte cu barbat-meu pe tema asta...bine, el e exagerat in sens opus...dar recunosc clar ca nici ca mine nu-i bun. Eu sunt in stare sa zic ca n-am nimic pana pic...
Incerc totusi cu fii-mea sa fiu mai atenta...noroc cu tati ca echilibreaza balanta in sensul asta.
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandanaG
auuuu sotul meu a avut probleme cand era mic zice ca trebuie dat cu ceva, mai bine o suni sa-i zici, si sa-ti dea o crema ceva si cica ca se poate lipi la loc acum vezi tu cum e mai bine Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009) http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei# |
Citesc...si la multe mesaje eu nu am absolut nici un raspuns...mai tare ma afund in ceata...
Pentru mine e chineza ce vorbiti voi mamicile de baietei...
Sper totusi sa se rezolve problemutele voastre ca nu-mi suna bine ce zici tu acolo Ruxita...
sa treca buba mica...