Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Bea, ce ma bucur ca ai iesit din butoi...ca ia stat cam mult, imi faceam griji deacu'

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Gata, sunt la zi!
Multumim de aprecieri pentru dintisori si multumim si de sfaturi pentru alaptat, sper sa nu se apuce sa ma muste, ca ii musc si eu nasul ala carn!

Fetele, bebeii vostri toti au inceput sa incerce sa se ridice in fundulet? Ca al meu sta ca o placinta! Bicicleste la greu, ce-i drept, insa nu se rostogoleste, nu vrea neaparat sa stea in fund etc. Daca il ridic eu, ok se uita in jur, intoarce capul stang dreapta, dar nu protesteaza cand il pun la loc pe spate. Si nu se mai intoarce deloc deloc de burta pe spate... Si alta intrebare: pediatrii vostri verifica la controlul lunar si motricitatea sau doar se uita in gura, la puta, il asculta la plamani si inimioara etc? Ca incep sa ma ingrijorez, suntem totusi in luna a 5-a!

Am luat ceai de la Hipp, maine il testez

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Eu tocmai i-am comandat printr-o prietena azi 3 bibe de astea.

Googalisem si le gasisem pe un site la 19 ron pe cele de 260 ml.

Mirela fericita de Mara Ioana

da si mie saitul ca la helpnet era vreo 34 de lei asta de 260

_

lorex, 34 de lei un biberon? Te intreb ca tocmai am cumparat azi 3, la 16 euro (pret bun, fara indoiala, ca Aventu-ul era la 10 euro unul singur) si vin acasa si citesc ca voi le luati ieftin, la 34 de lei. 34 de lei??? unul??? mama mia!!! Totusi vad ca se gasesc la gooogalit si mai ieftin.

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:

Citat:

_

lorex, 34 de lei un biberon? Te intreb ca tocmai am cumparat azi 3, la 16 euro (pret bun, fara indoiala, ca Aventu-ul era la 10 euro unul singur) si vin acasa si citesc ca voi le luati ieftin, la 34 de lei. 34 de lei??? unul??? mama mia!!! Totusi vad ca se gasesc la gooogalit si mai ieftin.

Eee, tu nu stii ca la Romanica totul e dublu la pret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:

Citat:

_

cred totusi ca era set de doua biberoane si nu am observat eu
ca pe net e 34 de lei setul...

_

Mergi la inceput

Am facut azi marea operatie la degetel, m-a anesteziat local la unghie, nu am simtit nica , a cauterizat pe acolo si a scormonit pana a gasit intrusul! Acuma cica gata, s-a rezolvat... sper sa fie asa, mai vedem dupa ce se vindeca daca e OK sau a mai ramas ceva pe acolo!

Xela, tot uit sa intreb, la clinica Infosan este doar doctorita de care vorbeai tu sau sunt mai multi doctori?

Mergi la inceput

Cu intarziere,
Andreea de Happyella , sa fii sanatoasa nora mititica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Saliu...

Mai fetelor, eu care eram pasare de noapte acuma adorm ca valiza-n gara de pe la 8...odata cu fii-mea.
Abia m-am trezit...ca m-o tras barbat-meu de picioare ca cik ar trebui totusi sa pun capul pe perna nu picioarele...

N-am citit din urma...ca-s prea cheauna, vad c-ati mai scris vreo cateva pagini.

Doar pe pagina asta ce-am prins...
Ratusca nici pitica mea nu se rostogoleste. E dolofanica si cred ca de aia ii este mai greu...nici picioarele nu si le poate prinde cu mainile. In schimb vrea ridicata in picioare, se impinge in picioare de zici ca vrea s-o ia la fuga...dar mie mi-e frica s-o tin asa, cred ca are oasele prea crudutze totusi. In fundulet sta rezemata...maica-mea tot are naravul si-o pune...la un moment dat a picat in fata, cu nasu-n perna, intre picioare si statea asa...cand am ridicat-o io eram speriata toata iar ea se hilizea cu gura pana la urechi...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Iar legat de control...noi am fost la control doar cand am fost la vaccin, nu am fost lunar...ne-a zis ca nu e cazul, doar daca apar probleme sau stiu eu...

Ultima oara (si prima de altfel) cand am fost la medic nici macar nu a cantarit-o...a ascultat-o la inima, plamani si ce-o mai fi ascultat acolo...si tot se uita ca momaia la ea si-i zicea "ptiu, da' frumoasa mai esti!"...i-a zis asa de cateva ori dupa care imi zice "gata, echipeaz-o la loc" (nu facusem decat sa-i deschei bluzitele in fata)...
Si io intreb: "da' n-o cantariti sau eu stiu ce mai trebuie? nu tre' s-o dezbrac s-o examinati?". Replica: "pai tu nu vezi ca e ok...uite ce bine arata! ce sa mai chinui copilul cu dezbracatul si imbracatul?" Na, m-am conformat...dar parca am ramas asa cu inima neimpacata...

Acum astept sa ma sune sa mergem la vaccinul de 4 luni...parca vad ca se repeta situatia.

Ce sa zic? Sa dea Domnul sa fie fii-mea bine si sa n-aiba nevoie de controale, dar stii cum e acuma...imi trebe confirmari ca totul e in regula.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Am facut azi marea operatie la degetel, m-a anesteziat local la unghie, nu am simtit nica , a cauterizat pe acolo si a scormonit pana a gasit intrusul! Acuma cica gata, s-a rezolvat... sper sa fie asa, mai vedem dupa ce se vindeca daca e OK sau a mai ramas ceva pe acolo!

Xela, tot uit sa intreb, la clinica Infosan este doar doctorita de care vorbeai tu sau sunt mai multi doctori?

Bine ca scapasi de belea. Vindecare rapida si fara probleme!

Mergi la inceput