Puiuti de Randunici 2008!! (414) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 9
mstela spune:
Aoleu,ce citesc???Sanatate multa lui Patrick,mititelul...Multa putere Claudiei,saraca!
Cuscra,offf,multa multa putere!
Mimo,zic si eu,iti vine sa crezi sau nu,din a 2 a propozitie m-am gandit deja la Vecinu' capitan.
Mi-a placut aia cu dermatologul Popescu..Yo-s aproape ca Mimu..scriu dr popescu-dermatolog colentina...sa stiu si de unde sa-l iau.
Mihu37 grade???la noi sunt abia 15.
Nico,sanatate Stefanului.
Sanatate tuturor.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tonic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sf.Imparati C-tin si Elena-copilasi,mamici,tatici,bunici,unchi si maturi,sorelle si fratiori!! cuscre, cumnati, nasi, cumetri, vecini Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
Kya spune:
Hai mah! Si Patrick? Ce-o fi cu el, bietul pui...
Sanatate muuuulta!!! Doamne Ajuta
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
clau LA Multi Ani!!!!
sanatate lui Patrick ..clodute putere si sa va ajute DD....
si a venit CM...ma doare burta ,n-am chef de nimic..de azi noapte m-au napadit..
mstela multumesc pt raspunsuri
sa aveti o zi minunata si inca o data La multi ani tututror sarbatoritilor de azi
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui numeioana Mi-eee raaaaau!!!!!!!!! Moooooor!!!!!!!!! Nu credeam sa ajung sa spun asta, dar nu mai rezist! Vreau sa scap de greeeataaaa!!!! Ioana,David si samburica Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Ioana, ce fel de greata ai? Citeste aici, poate te ajuta. Eu am luat Nux Vomica si Ignatia Amara...inca mai iau cand am crize biliare.
"#61656; #61656; Greturi si varsaturi in general:
IGNATIA AMARA: este remediul principal al acestor manifestari. Greturile apar dimineata la trezire si se amelioreaza mancand. Nod in gat mai ales cand inghite in sec. Vomismentele se calmeaza pe moment, mancand, apoi reapar. Instabilitate, acuze adesea paradoxale, indispozitie, nervozism, gravida agasata de sarcina si nemultumita. Cele mai mici emotii, contrarietati, vederea alimentelor, mirosurile, etc. declanseaza greturi si varsaturi. Daca e distrata totul dispare. In general acuzele neplacute dispar catre seara (16-17h.). Remediul trebuie dat precoce, in dilutii inalte, 9 15 30 C.H. si repetat primele doua trei zile, apoi saptamanal. Unii autori recomanda alternarea cu Arsenicum album, 9 C.H.
ANACARDIUM ORIENTALE: Vomismentele, la acest remediu, sunt ameliorate tot in timpul mesei, ceea ce determina gravida sa repete masa. Este vorba de personalitati indecise, nefericite de ezitarile continui, de slabiciunea memoriei in timpul sarcinii, s.a. Se recomanda dilutii joase si medii ( 7 C.H.).
THERIDION , mai rar folosit, in cazul gravidelor agitate, foarte precipitate. Greturile sunt insotite de ameteli, aparute in mijloacele de transport si se agraveaza tinand ochii inchisi. Detesta enorm orice zgomot.
#61656; #61656; Greturi si varsaturi, cu uscaciunea gurii:
COCCULUS , e un remediu principal. Fenomenele apar la gravide dupa emotii, mancare, calatorie. Chiar privirea a ceva in miscare produce greata. Tabloul mai cuprinde: vertije, migrene, distensie gastro-colica, in special noaptea.
SEPIA : greturi dimineata la trezire, accentuate in timpul periajului dintilor si spalarii cavitatii bucale, disparand sau atenuandu-se dupa micul dejun. Dezgust de lapte (care provoaca diaree), constipatie redutabila legata de tulburari hepatice. Gura uscata, cu gust sarat; placere pentru alimentele acide. Masca sarcinii e foarte accentuata iar psihismul este arhicunoscut. Nu e prea incantata de sarcina.
NUX MOSCHATA : mare nevoie de somn, fara sete, desi gura este uscata.
MOSCHUS, dezechilibru psihic, greturi pana la lesin, crize subite de plans, manie si ras fals; dorinta de alcool si cafea.
BRYONIA: greturi dimineata, cu senzatie de piatra la stomac. Imobilizarea amelioreaza.
#61656; #61656; Greturi si varsaturi cu salivatie abundenta:
IPECA : constitue o indicatie majora; greturi persistente si constante, cu varsaturi care nu amelioreaza; salivatie continua. Gravida se simte obosita, epuizata, suspinand frecvent. Are senzatia de stomac suspendat in abdomen. Cu toata acuitatea acuzelor degestive, limba este curata.
TABACUM : deasemenea este un mare remediu al acestor stari. Greturile si varsaturile se insotesc de vertije, cefalei, sudori reci si profuze iar gura prezinta mucozitati.
MERCURIUS SOLUBILIS : renumit pentru salivatie, gust metalic, limba ingrosata si murdara, amprentata de dinti.
PETROLEUM : greturi, salivatie toata ziua, vomismente subite si accentuate de transport sau alimente (varza,carne, grasimi, vin); caldura le atenueaza; senzatie de foame noaptea.
NUX VOMICA : prezinta greturi la trezire, accentuate sau provocate de mirosuri sau lumina; constipatie cu nevoi ineficace, pofta de vin, condimente, cafea, etc. insomnie in partea a doua a noptii."
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
tonic spune:
Nu mai vreau vesti rele despre copilasi!
Multa sanatate lui Patrick! Biata Clodute ce-o fi si pe ea acum! Offff, nu se mai termina virozele si bolesnitele astea!
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!
Si dam de baut si de mancat ca am omul din dotare Constantin in acte.
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui tonic Nu mai vreau vesti rele despre copilasi! Multa sanatate lui Patrick! Biata Clodute ce-o fi si pe ea acum! Offff, nu se mai termina virozele si bolesnitele astea! LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei! Si dam de baut si de mancat ca am omul din dotare Constantin in acte. catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare |
tonicica, ziceai ca vrei sa-ti rezerv niste hainute. baga repede comanda pe site, ca am inceput sa pregatesc lista pt expo si sa nu le pun pe foaia de inventar ca ma papa "omul negru"
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
raluca2107 spune:
Offf, Doamne, ce vesti ....Multa santate Patrick, Doamne ajuta!! Dar ce s-a intamplat asa deodata??!!!
dudurutza spune:
sarbatoritilor nostrii Clau scumpa, sa fii sanatoasa tun mereu,Mamica de Mihutza, Sot de tonic si soacra/socru de Ramo. Sa traiti sanatosi si fericiti cu totii!
Am vazut pozele, toti puiutii sunt niste frumosi, va ziceam eu, cei mai frumosi
Blanka imi pare rau de puiuti
Simo, ai zis bine au orgolii unii si nu e bine in meseria lor :(
Mimo ca de obicei, esti bestiala; si mi-am dat seama cine-i Capitanul
Kya sa fure tricicleta, da-i naibii, noua ne tot fura din curte ba un bec, ba un cos de gunoi,ba o bicicleta de copil, ba un carucior, dar ne-am securizat
Sanatate Patrick micutz ajuta-le!
Abia astept sa merg la Daria mea draga mai este putin. Noi suntem bine, vorbim destul de multe, weekendul trecut au venit si bunicii de la zalau si am mers toti la Daria, a fost tare frumos, ne-am simtit bine, dar nu ma pierdea deloc din ochi, cum dispar, cum striga dupa mine Eu am treaba de nu mai pot, dar vine sexiunea(sesiunea) si ma ma relaxez si eu ca studentii sunt draguti, nu prea se omoara si e mai lejer!
O zi frumoasa sa avem!