Puiuti de Randunici 2008!! (414) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Clodute,Simo,Nico,sanatate puilor!!

Ramo,ma bucur ca au venit! E cel mai bine asa! Dar te rog eu,amana proiectul bebe pt luna viitoare..stii tu de ce zic

Normal ca m-am prins cine-i Capitanul-e de neuitat! Cum sa nu-l recunosc,daca el m-a invatat cum sa stiu daca apa marii e rece sau calda,fara sa o ating

Oh,Miha-37?!Suuper!! Gratareala placuta si-sa faceti pooozeee!!!

Mimo,ai gasit obiectul ala?!

Kya,nu ma mira patania! Si la noi se intampla si tot mamici cu copilasi micuti incercau sa le sustragaDe toata jena!

Edit:In urarea mea,ma refeream la matusi,nu maturi,cum am scris,da?!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

..mi-a trimis si mie sms Clodute, spune ca ba are febra, ba doarme, ba se trezeste Patrickul si nimeni nu le spune nimic.. si ca aseara nu a respirat..nu inteleg prea multe, dar sper sa se faca bine cat mai repede!
..si ca sa respectam moda, suntem aproape de 2 saptamani de muci, doar ca de azi noapte a cam dat-o in tuse... din ce am vorbit cu Mimo, seamana f tare cu ce a avut Dudell ultima data, da Doamne sa nu faca febra, mai vine si weekend-ul

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

salutare de la noi.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

update despre noi: Dupa chinuiala cu raceli din august, in februarie am trecut pe homeopate...o imbunatatire...nu mai raceam la 2 saptamani odata ci la o luna odata. Insa tot nu am scapat de operatia de polipi...in ultima luna 2 raceli la distanta de nici o saptamana una de cealalta, ultima virusare s-a lasat doar cu febra 5 zile fara tuse, doar ceva muci....asa ca miercuri, am fost si am operat-o pe Daci de polipi...cu anestezie totala. Mai greu a fost sa o tin nebauta apa pana dupa operatie si mai nasol a fost trezirea din anestezie cand nu stia ce-i cu ea...si a plans vreo juma de ora pana cand s-a linistit, dupa ce s-a trezit bine de tot a redevenit aceeasi Daciana plina de energie. O pacalisera asistentele ca in punguta de sus(perfuzie) are suc pentru fluturasul din mana(bramula)...dupa ce s-a trezit din anestezie imi tot cerea sa bea si ea suc de acolo de sus

alt update: astept bebe 2..sunt insarcinata in 8 saptamani si 5 zile. Insa desi pana acum 2 zile(adica operatia lui Daci) am suferit groaznic: greturi toata ziua, ameteli, sani umflati. Dupa operatie...greturile parca nu mai sunt, sani s-au inmuiat si am o teama cat casa in suflet ca s-a intamplat ceva. Si mai prost e ca trebuie sa astept pana la sfarsitul lui sa iau bani pentru a merge de urgenta la dr.... Singurele simptome(daca se pot numi asa) care au ramas: varsatura de dimineata si sciatica(asta m-a omorat si la prima sarcina )

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Of, si Patrick?!? . Sanatate multa!

Simo, mi se rupe inima de voi, ma .

Hai ca azi n-am o zi draguta...la mine la serviciu esti bun cata vreme esti zi de zi la serviciu, cat mai nervos, mai stresat si mai incercanat. Stai o zi acasa, iti iei concediu de odihna, devii ultimul om de pe pamant. Daca as fi o musca care sa bazaie pe aici dupa ce intru si eu in concediu...cine stie ce imi vor auzi urechile. Vai de oasele noastre!

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

claudia uff, nasol cu operatia, nu stiu ce sa zic, sper doar sa-i fie bine de acum! iar tu, sarcina usoara si bb sanatos, felicitari! stai linisita, nu face efort fizic, si du-te la o eco cat mai curand ca sa te linistesti

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Claudia, felicitari!!! Sarcina usoara! Daca ti-e teama rau, cred ca te-ai pute duce la maternitate la camera de garda, nu te costa nimic...Zic si eu!

Luny, sanatate multa multa si Mufarinei !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Claudia, felicitari!!! Sarcina usoara! Daca ti-e teama rau, cred ca te-ai pute duce la maternitate la camera de garda, nu te costa nimic...Zic si eu!

olga si eu ma gandeam la acesta posibilitate...insa sper sa nu ma i-a la suturi o sa vad poate reusesc in we...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

claudia uff, nasol cu operatia, nu stiu ce sa zic, sper doar sa-i fie bine de acum!

mai, imbunatatiri am vazut de miercuri seara cand respiratia ei este ca atunci cand era bebelus...fata de sforaiturile de dinainte...parca are si pofta de mancare mai multa...sa vedem pe termen lung.

multumesc pentru felicitari

Mergi la inceput

Cum sa te ia in suturi!?!? Si daca vezi mutre scarboase, mai bine un sfert de ora de sila ( bagi o lamaie repede, dupa ce iesi ), decat 10 zile de indoieli

Gata! Back to work!

Kya, mi se pare incredibil Iti dai seama ce bucurie pe aia pentru doua minute? Cum isi facea ea rost copilului de tricicleta? Sfinte Sisoe!!! Ai reactionat finut, oricum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olga, recunosc atat de bine atmosfera aia de "lucru" Si parca un pic un pic mi-e si dor de ea, dar numai asaaa...o zi Cand esti nervos, obosit, incercanat , in miezul actiunii parca te simti si important Ieri dimineata (pe la 11 adica) cand am iesit sa scot carutul lui Dudulea din masina, ma claxona de zor un BMW maret, negru Ma gandeam ca n-are loc de mine si ma pregateam sa-i zic vreo doua, cand se lasa pretios geamul si vad o figura blonda su ochelari de soare negri ,cum ii sade bine unei doamne in BMW Ma chiorasc mai bine la ea, isi da seama ca n-o recunosc si-mi zice ca ma intelege, nu ne-am mai vazut de mult. Si-mi pica nene fisa cu zgmomot, era vecina mea (fosta mea vecina, am aflat ieri ) impreuna cu care coboram eu zilnic, plecam dimineata la aeeasi ora, faceam un duet minunat cand dadeam zapada de pe parbrize, ne uram o zi buna Intre timp ea s-a mutat "la curte" (asa mi-a zis , asa va zic ) iar eu am produs Dudulea Ma gandeam asa, ce-i viata Dupa cum vedeti (acum imi dau si eu seama) ieri a fost ziua recunoasterilor
Daciana sarcina usoara si sanatate multa piticutei greu incercate
Stela, Raluca am ras de m-am cracanat de Bebe Finante si Dermatologul ....nu stiu care Pai mie mi-e o lene crunta sa scriu atat , urasc tastatura telefoanelor mobile, acum barem nii nu mai vad De altfel, unele dintre voi stiu ca sun aiurea , am numere pe care le caut prin SMSuri pastrate de anul trecut, nu stiu niiodata cu cine vorbesc in primele 10 secunde, d-astea Dar uite ca si daca te omori cu amanunte incurci capitanii Acum, daca ma gandesc bine, bine ca nu-l cheama Dan ca era Dan Capitan de plai Te pui cu neuronii mei?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput