Puiuti de Randunici 2008!! (414) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 8
raluca2107 spune:
Mimo, eu sunt patita cu telefonul. Cand lucram la Camera de Comert, aveam un coleg cavaler care frecventa cluburile si ma avea omu' in telefonul lui simplu Raluca. Doar ca probabil mai avea si o donsoara Raluca cu care se distra el prin cluburi si ma suna frate omu' noaptea pe la 2 sa ma intrebe daca nu vin in nu stiu ce discoteca. Si iti dai seama ce suspecta eram eu acasa cu unu Daniel (ca asa il aveam in tel) care ma chema noaptea prin cluburi. Asa ca la mine in tel toti sunt, Ioana manichiura, Bebe finante, ...
luny spune:
neatza!
La multi ani celor ce se aniverseaza azi!
blanka ti-am vazut baietii, tare dulci, iar cel mic e voinic nevoie mare!
mihutza ce misto, e cald la voi! m-ai terminat cu piscina aia, cat tanjesc..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
La multi ani,
tuturor celor care poarta numele Sf.Imparati C-tin si Elena-copilasi,mamici,tatici,bunici,unchi si maturi,sorelle si fratiori!!
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
Olgutzika spune:
Neata!
Raluca, le-am recuperat, au aceleasi serii cu cele de pe bilete, cica n-o sa am probleme. Oricum, le scriu si alora de la Eventim, ca vorba ta, va fac cu mana de la gardut. Bafta cu uratii!!!
Mimo, mi-e frica de Mim Daca ma bate ca am ras de postarea aluia , cand trebuia sa fac rivulutie ?
Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Olgutzika spune:
sarbatoritilor zilei de astazi!
Sa imi traiasca mama, sora si cumnatul !
Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mimonix spune:
Veste rea Clodute este la spital cu Patrik (Bagdazar) si e disperata. Zice ca nu mai respira cand l-a dus si face pusee de febra! Nu mai stiu ce sa zic, Doamne ajuta-le! Sa nu fie nimic grav
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Nicoleta spune:
Sanatate multa, Patrick!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
mstela spune:
Neata guralivelor!
Ramo,din eczperienta mea citire:mi s-a depistat si mie o rana pe col acu n anishori,pe langa asta si niste analize proaste de secretie,asa ca mi s-a dat antibiotic (nu mai stiu de care) pt rezolvarea analizei proaste si am repetat de 2 x antibioticul ca tot nu se rezolvase problema,si in final aflu ca nu mai e rana,ca s-a tratat si ea de la antibiotic..nu-mi venea sa cred si i-am zis cateva vorbe in gand doctorului,ca nu vedeam legatura...dar yote ca ceva e..stiu ei medicii ce stiu..si paps-ul poate fi influentat de ce ai pe acolo acum,deci cred ca e bine sa faci paps si sa mergi iar la control dupa tratament...abia atunci vezi ce si cum..sa te linistesti..nu te mai gandi asa departe ca se va rezolva ea problema
Zoze,multzam de locul asigurat in salon...ca e altceva cu pila.
Mimo,am mai zis bre,copilasii nu-s frati gemeni,ci fata de 4 si baietelul de 2..
..si acum una care te va consola:baietelul nu zice nik...dar nik...si ma simt f bine in preajma lui ca nu e Tea cea mai mutulik..ea mai incearca cate ceva.
Si-acum sa ma laud si eu cu chiftelele mele de pui cu spanac facute aseara la cuptor...buuuneeee...
Vali,eu de cand am aflat secretul de la Bucatarasi cu chiftele la cuptor,numai asa le fac..si sunt geniale..si sanatoase..pacat ca nu prea se omoara Teo.
Ramo,compozitia ca la cele prajite si puse in tava pe hartie..fara grasime...ies minunate.
Blanka.Doamne ajuta sa scapati o data!Dragi tare puii tai.
Aoleu,Kya,ramaneati fara kettler..mare grija ca Romanik-i romanik.
Si-acum sa ma destainui..am stat cu inima in gat cateva zile si mi-am facut tot felul de ganduri/planuri/idei fiindca nu mai venea CM...off,mama,ce-a fost pe mine..iar randunoiul zambea...dar am scapat de griji.
Multzam celor ce mi-au admirat Teutzul-drag.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, CONSTANTINI SI ELENE!
intrasem sa va dau vestea legata de Patrick si Clodute, vad ca v-a dat Mimo detalii....Doamne ajuta, Patrick! sa fie bine!
fug....
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mstela spune:
LA MULTI ANI CONSTANTINILOR SI ELENELOR DIN VIATA VOASTRA!!!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.