Puiuti de Randunici 2008!! (414) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 7
clauclau spune:
LA MULTI ANI ELENELOR SI CONSTANTINILOR! (printre care si eu)
Mamaaa, ce m-am distrat cu conversatia dintre Mimu si Capitanu' si apoi CApitanu' si Kya!
Blankar, multa sanatate puiutilor.
Mmmm, mi-ati facut pofta de chiftelute la cuptor, vreau si eu o reteta.
Si nu in ultimul rand, cafelula de dimineata ca de mult nu m-am mai invrednicit s-o dau. Si un ceai aromat pentru Gudinde.
cami33 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
Kya spune:
La Multi Ani Constantini, La Multi Ani Elene!
Mihu ce dragut ca va intalniti dar sa faceti si poze sa va mai vedem si noi, da?
Mimo da mai, asta ma gandeam si eu. Tocmai in Floreasca! Adica in parc la Circ unde cateodata sunt (prea) multi tigani, n-am avut nici o problema
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
sot de Kya??
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Nicoleta spune:
No, m-am trezit prea tarziu ca sa raspund la intrebare. La propriu.
Simo, imi pare rau ca va tot chinuiti... este firesc la Sp de Copii sa se priceapa mai bine... de ce nu v-au trimis acolo, stii si tu...
Am si eu vesti, Stefan s-a trezit cu febra mare. De marti ia Ospen, pentru un posibil streptococ... O fi streptococu sau herpangina?? Sper sa ma sune inapoi de la cabinet, a sunat A si a vorbit cu robotu... Si afara ploua intr-o veselie... Norocul meu? Ca azi e vineri si-mi vine sotul diseara...
La multi ani sarbatoritilor de azi (si sotului meu, tatalui meu, socrului meu, matusii sotului meu, bunicii sotului meu, prietenei mele)!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
mimonix spune:
La multi ani Constantini si Elene, sa fiti sanatosi si voiosi!
Simo ce rau imi pare pentru bietul Micu
Mihule, mai arunca-n coace cu niste grade celsius ca eu am dat drumul la aragaz sa ma incalzesc , ca pe vremea lui nea Nicu ...brrr Gratareala placuta si salutari cuscrei
Si ziceti ca n-a fost deloc grea ghicitoarea mea Eu nu salvez nene nr de telefon in agenda cu tot cu profesie .Cum ar fi sa scrie dermatologul Popescu, prof dr inginer Cutare sau patronul Ion Are Mimu asta niste idei
Si iata cu ce melodie m-am trezit eu in creieri azi
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Mimu intreaba cine-i asta care canta L-am informat ca e posibil sa cante in deschidere la Aerosmith ca sunt acelsi leat Fatal, ca si-a adus aminte de prostul ala de pe DM si-mi cere adresa ca sa-i zica el vreo doua
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
raluca2107 spune:
Neatza!!!
Bai, nu sunteti normale. Eu rad singura in birou si n-ar trebui ca mi s-a anuntat control de la garda .
Olgutza, nu e rupt nimic la biletele mele. Intradevar au semne unde se pot rupe, probabil asta ti-au rupt ei, partea care ar trebui sa ti-o rupa la intrare. Vezi cum le recuperezi ca ne vedem si cu tine la gardut, dar ala de la intrare.
cami33 spune:
Mimo, in deschidere canta nenea asta , parca suna mai bine
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."