Puiuti de Randunici 2008!! (414) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 6
Kya spune:
Nu mai am aer de la atata ras...
La noi discutia a fost cam asa:
El: am vorbit cu Toni.
Eu: a, da? Si ce mai face? (intre timp se invarteau rotitele sa-mi dau seama cine e Toni)
Si incepe sa-mi povesteasca de ruptura de muschi a lui "Toni" la care eu zic repede "Aaaa, si Mimu are la fel"
El: pauza.... Da, stiu.
Eu: nedumerita... Pai de unde stii?
Si asa am mai tinut-o vreo 2 minute cu dialoguri de prosti...
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Bun asa, ma culc linistita ! Ne-a facut-o capitanu' Ramane asa: nu ne cunoastem reciproc
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Kya spune:
Am mai recitit, si am continuat sa rad cu lacrimi...
Si Simono, mi-am adus aminte si de CEAIUL ala al tau
Craca, eu va zic - am fost cu Mimii la ski, si am facut febra musculara la burta de la atata ras!!! Asa ca Vali, eu zic ca te-ai distra pe cinste o zi la ei acasa.
P.S.
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
mimo,kya
cat despre poliomielita..da acest vaccin face parte din grila de vaccinuri obligatorii,deci sunt vaccinati ..nu cred ca ar trebui sa ne facem griji...
dupa asa portie de ras ma duc si eu la nani...ma ustura buzele,limba de la atata crontanit ..ma doare burta de la atata ras... si noapte buna...
LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SF.CONSTANTIN SI ELENA!!!SA FITI SANATOSI SI VOIOSI!!
LA MULTI ANI SI SOCRILOR MEI,SOACRA ELENA iar SOCRUL SCHIMBA PREFIXUL-60 ANI!!!SA FIE SANATOSI!!!
asa ca poftiti la o ]
si multa pentru maine dimineata...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Simo27 spune:
La multi ani Elenelor si Constantinilor !
Noi acum am venit de la spital ca branula se blocase si 2 ore mi-au chinuit copilu sa ii puna alta...e tot ciuruit..pana la urma nu am mai rezsitat cu nervii si am zis ca vrem sa mergem la spit de copii unde asistentele de la ATI i-au pus o branulica in picior in max 5 minute.Sa nu va mai zic cate urlete si lacramioare...mama lor de orgolii.ce inima poti sa ai sa chinui asa un bebelus???????
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Simo27 spune:
Simo-Mimo iti vine sa crezi sau nu,dar de la inceputul povestirii mi-am dat seama cine e Capitanul Catalin
Noapte buna si sa dea Domnul ca de dimineata sa fie o zi minunata
ramo_cata spune:
simo asa sa fie ..o zi minunatanoapte buna..imi pare rau pentru stangaciile intalnite la spital..dar daca e mai bine la spitalul de copii de ce nu mergi acolo?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Simo27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo_cata simo asa sa fie ..o zi minunatanoapte buna..imi pare rau pentru stangaciile intalnite la spital..dar daca e mai bine la spitalul de copii de ce nu mergi acolo? RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI poze |
luny spune:
Zic io, mimo, era ky-ul
Olgule, sa stii ca ies identic la gust chiftelele la cuptor cu alea prajite, nici n-ar sti diferenta! le pun pe hartie de copt, in tava si le intorc pe ambele parti
simo nu mai am cuvinte..imi pare tare rau..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
La multi ani Constantin si Elena care cum aveti prin familii!
si eu o am pe mamica mea!
Simo offf.. multa putere! ai grija si de tine! Doamne ajuta in continuare micutului!
Blanka imi para rau ca nu mai trec odata!
Mimo de coma esti mamicule!
Raluca nici eu nu mai stiu daca te-am felicitat! asadar Felicitari!
la voi ploua.. sa mai spun ca ne apropiem de 100F? adicatelea 37.78 C.. asta cica maine.. azi cu un grad mai putin..
cat despre Cuscra mea ca tot intreba Zoze .. am planificat sambata un gratarel.. speram sa nu intervina nimic si sa ne vedem ca nu ne-am mai vazut de anul trecut..
edit: ieri am fost la piscina pt prima data pe anul asta..
Mica dansatoare