Puiuti de Randunici 2008!! (414) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 5
blankar spune:
Nico
a cazut la sfarsit dar nu a fost nimic grav
http://community.webshots.com/user/blanka75
Kya spune:
Faza astazi in parc
Ne intorceam de la vaccin (cabinetul e in Floreasca) si in drum spre casa trecem pe langa un parculet dintre blocuri - alei frumoase, muuulta verdeata, loc de joaca, fantana arteziana. Buuuun. Ne oprim la joaca. Copilul isi cere tricicleta si mingia din portbagaj. I le dau.
La locul de joaca parcam tricicleta langa o banca si ne ducem la leagane. Si stam, si ne jucam, si ne ducem la apa, si ne jucam cu mingia pe alei... the usual. Din cand in cand mai aruncam un ochi la trici.
La un moment dat, cand ma uit, ia-o de unde nu-i! Baaaaiiii, unde-i tricicleta?!? Ma tot uit in jur, nimic. Apoi vad in partea cealalta a parcului o mamica care isi impingea cu spor copilul pe tricla noastra si mergea in pas alert spre iesirea din parc.
O iau pe Sanziana in brate si aproape alergam dupa ea, sa o prindem. Cand ajung langa ea, ii spun "Nu va suparati, asta este tricicleta noastra, nu-i asa?" La care ea cu o privire tampa, ridica din umeri. "Va zic eu, e a noastra si o vrem inapoi, pentru ca plecam acasa".
Deci mi-am salvat Kettler-ul de la un furt elegant! Initial m-am gandit ca doar a imprumutat-o, dar 1 la mana putea sa ma intrebe, ca doar eram la 5 metri de ea, si 2 cand imprumuti ceva si-ti plimbi copilul, nu te duci pas intins catre iesirea din parc.
Daca nu ma uitam atunci, dusa era!
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Aoleu Blanka ce brusc s-a terminat... Nu s-a lovit nu? Uf!
Sunt tare scumpi si ce-au mai crescut
Imi pare tare rau ca inca mai trageti cu infectiile...
Mami si Sanziana
Nicoleta spune:
Kya, ma, ce oameni pe lumea asta!! Cat tupeu!!!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
ramo_cata spune:
va invit la o portie de seminte de floarea soarelui...
olgu
Citat: |
cinte si ei despre scleroza,artroza si celuloza" |
gudinde ma omori cu site-ul asta...pijamaluta e superba
vali de cand zic ca incerc si eu chiftelute la cuptor dar parca imi e frica sa incerc,zic ca poate nu-i plac randunoiului ,lui Andru si muncesc degeaba..eu am o reteta dea lui bubu..tu cum le faci?compozitie obisnuita si le coci in cuptor ,in tava fara pic de grasime..pe hartie de copt?vad ca si tu zici ca-s tare bune,si cami la fel,luny..la fel si cu snitele ,am zis ca poate nu-s bune dar cred ca merita sa incerc..parca as incerca si eu...ca tot imi cere al meu sa gatesc mai dietetic
blanka ti-am vazut puiutzii..ce mare s-a facut puiutuil mic...imi pare rau sa aud ca Eric inca mai are probleme,cat a mai suferit saracutul... si te rog sa te plangi si sa-ti spui off-urile..suntem prietene de atata timp ,sunt aici atat la bine cat si la rau si sper ca DD sa-l ajute pe Eric sa scape de infectie si suferinta
kya ce sa mai zic ..nimic nu ma mai mira in scumpa noastra Romanica..bine ca ai fost pe faza...doamne cata nesimtire
despre poliomielita unde s-a spus, la TV ?ca eu sunt pe langa subiect...cand e vorba de stiri ..nu vad,nu aud,nu stiu
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Kya spune:
http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/ministerul-sanatatii-in-alerta-dupa-epidemia-de-poliomielita-din-tadjikistan-187326.html
http://www.evz.ro/detalii/stiri/poliomielita-revine-la-granita-europei-in-tari-unde-fusese-eradicata-894042.html
Mami si Sanziana
Nicoleta spune:
http://www.sursadestiri.ro/stire-sc025924356.html
Ramo, asta e stirea.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
mimonix spune:
Blanka, niste scumpi! Eu nu inteleg de ce nu se termina infectiile alea, e normal asa cu toata operatia? Pana cand vor tot aparea? Of Doamne, intreb in ideea ca cineva ti-o fi raspuns macar si vag la intrebarile astea
Kya ca ti-au luat tricicleta nu ma mir Dar in Floreasca???Asta ma mira pe mine tare
Valen o nimerisi.In general e veselie mare la noi in casa dar asta pentru ca n-as face haz din orice m-ar coplesii alealalte...in fine! Din capitolul veselia de azi, scurt moment satiric cu fam. Mimi (acest plural este inspirat din vocabularul lui Dudu care intreaba cand de nana, cand de nanu , cand de nanii )
Capitanu' Catalin
Pe la 6 dupa amiaza, suna telefonul lui Mimu. Eu ma uit pe ecran si scria Capitanu' Catalin Ce conexiuni dubioase mai face si creierul uman (ma rog, stiti doar ca mie-mi sclipeste mintea ) ca primul gand a fost la un prieten de-al nostru care se numeste Maioru Cristian Si un imbold tainic m-a impins sa ma contrazic cu telefonu' : care capitan nene, poate maioru ??? In fine, am depasit momentul de deruta vazand ca nu reusesc sa conving telefonul sa schimbe afisajul si ma trozneste alta sclipire mareata : o fi de la politie, careva, poate suna sa anunte ca ii da carnetul inapoi lui Mimu Ei cat de prost sa fii sa crezi ca suna politia acasa sa te anunte ca ti se returneaza carnetul suspendat Iete atat de prost, cat mine de mare Dar cu acest gand infipt in minte, ma duc cu telefonu' in dinti la Mimu care atipise pe canapea si zic pe un ton ferm si oficial : capitanu catalin la telefon ! Asta , buimac, isi trage vocea de om treaz si tonul oficial si raspunde protocolar : buna ziua! Apoi a urmat un scurt dialog din care reiesea clar ca Mimu nu stie cu cine vorbeste Dar reiesea f clar ca e cineva de-al casei, ca intreba de noi...Mimu zicea ceva de genul " bine, bine , daa toata lumea bine" sau "in casa , da, pai nu vezi ce ploua afara" apoi tot el " nu?..aaa te plimbi, frumos, bravo nene" si incet incet i se lumina fata semn ca stia cu cine vorbeste. El stia, eu nu Si ma rodea o curiozitate nene Imi tot framantam creierii...care capitan ne cunoaste, avem noi capitani in familie ? Si vorbeste Mimu ce vorbeste, isi aprinde o tigare, rade...revine zambind, multumit. Si intreb cine era. Sa va vad daca ghiciti Hai hai ca il cunoasteti si voi, unele personal, altele doar din povesti...nu va dau decat un pont: nu-i capitan de politie, e capitan de vas Am ras de nebuna toata dupa-amiaza, credeti-ma
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Kya spune:
Mai, dar copii nostri parca sunt vaccinati anti-polio, nu? VPO se cheama, si se face la 2, 4, 6, 12 luni - schema obligatorie. Deci no worries.
Gata, ma duc la nani fetele
Mami si Sanziana
mimonix spune:
Si Kya se duse la nani Nimeni nu vorbeste cu mine, nimeni
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea