Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)
Raspunsuri - Pagina 5
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Am vazut pe picasa in niste poze gutui ,oare se gasesc acum pe undeva?http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Sotul e fan gutui..si de obicei gasesc pe la Carrefour, Kauland...in general pe la orice hipermarket...nu in fiecare zi, dar o data pe saptamana sigur au...
20+
si mamica de
Bianca
lucianna_83 spune:
Zozela, deocamdata refuz sa ma gandesc la luna oct pt mine...mai ales ca ieri vorbeam cu o prietena care si ea mai are un copil si zicea ca ii e frica sa nu i se rupa apa alegand dupa el, asa pe strada
....asa ca in oct in fiecare zi o sa ma gandesc ca "daca nasc azi"
. Ca sa nu mai vorbesc de emotiile traite cu voi de prin sept.
Sa lasam gandurile de genu pentru mai incolo....eu momentan ma gandesc ce-mi mai trebuie in concediu, liste, sa nu uit ceva, etc, aseara defilam cu costumul de baie, fericita ca inca imi vine, ba chiar sutenul putin mai sexy
.
17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
summertime spune:
| citat din mesajul lui nike974 fetele, sunt la Municipal. nu au locuri, nu au perfuzii, nu au perfuzoare, nu au branule. am fost internata. a fost oribil, mai ales ca , din 10 gravide, 5 aveau nu stiu c einfectii. daca luam una,cu ce antibiotic o tratam?????????????? ma pot interna si maine,dar in aceleasi conditii, pot spera la cel mult, o singura gravida in pat, cu perfuzii, perfuzoare si branula adus ade acasa. sincer, cine s-ar duce. am obosit. nu mai vreau sa aud de dr, d espitale. pur si simplu refuz. gata. imi ajunge. |
decat o expresie imi vine in minte: fucking shit!!
pai atunci nu iti ramane decat psihicul ca arma. sa fii recunoascatoare pt ce ai si anume bebe in burta si increzatoare ca daca ti l-a dat Dumnezeu, o sa aiba grija de tine. Sa asculti muzica vesela!!! :) non stop :)
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani
lucianna_83 spune:
Am stat cu voi toata dupa-amiaza si am ascultat nenorocirile astea de stiri
.....nu le mai suport, dar nu pot nici sa le schimb 
, sunt mai rau ca drogurile ......tot ce am inteles e ca aceea scrisoare spre FMI nu se v-a modifica
, deci vor scadea asa cum au spus toate cele? 
17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
ana_25 spune:
alexuza ti-am trimis!
Fetelor la timisoara sunt o gramada de masini cu inghetata "la flasneta"asa ii zic eu![]()
![]()
Mai tineti minte super inghetata aia care era la pachet ca si untul?

ionela.n spune:
Summertime, e buna chestia cu muzica vesela. cred ca e buna de pus in practica pt oricine ![]()
Luciana, sincer, si eu as vrea sa mai astept pana sa ma ia "grijile" din octombrie. Cred ca din setembrie ma apuca, cand incep sa nasca fetele.
Am o intrebare intrebatoare
: eu de dimineata simt bebelul ca sta relativ in zona buricului, adica mai jos, dar simt ca e tare, ca si cum ar fi forma lui. Eu nu sunt grasuna, poate de aia simt bebelusul asa. Am 19 sapt si un pic si am luat 1 kg jumate ![]()
E o contractie continua sau bebelului ii place sa stea acolo? Sunt putin ingrijorata de ce ati tot zis ieri cu contractiile.
Dr meu a zis sa iau no-spa doar cand ma doare
Ana, inghetata aia se numea "polar" si era super mega buna 

--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
nike974 spune:
la noi sunt dl Boc si dnele sindicate.
e mistoooooooooooooo.
acum il ascult pe dl Vasilescu de la BNR.
de un singur lucru sunt fericita:ca nu a mai trebuit sa intru la intalnire,ca pe vremea celuilalt ministru.
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui be_one Klarisse, era una in Podu Ros, pe stanga cum mergi spre bazar, inainte sa inceapa tonetele. Si parca stiu ca aveau reteta italiana ![]() Oana 20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
Seriossss????? Am sa ma duc sa caut..ca prea mi s-a pus pata.

Klarisse
graviduta 19+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alexuza spune:
Primul ,care m-a supravegheat la sarcina din 2008 pe care am pierdut-o din cauza ca fusese el avansat si nu mai era atent, era de la caritas dr ISOPESCU , cea cu care am inceput sarcina acum este de la spit judetean ilfov , DR Bernevig si nu mai merg la ea din mai multe motive , primul este ca spitalul nu este dotat pentru prematuri si eu avand probleme sunt sanse sa fie asa , apoi eu am col scurt intredeschis la interior si avand in antecedente o sarcina pierduta la 22 sapt din cauza colului am inteles ca trebuia sa imi faca cerclaj de la 13 sapt dar..... , si cand am mers la dr robotin ( cea la care sunt acum )m-a intrebat daca am facut ureaplasma si i-am raspuns ca da dar inainte de sarcina cu jumatate de an si dr la care am fost mi-a zis ca nu mai este nevoie , GHICITI CE ANALIZA MI-A DAT SA FAC SI A IESIT POZITIVA , da ureaplasma care mi-a zis ea este o infectie periculoasa si poate fi unul din motivele care face colul sa se scurteze si sa se deschida
Burtica de 24 saptamni
tanamera spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
Sotul e fan gutui..si de obicei gasesc pe la Carrefour, Kauland...in general pe la orice hipermarket...nu in fiecare zi, dar o data pe saptamana sigur au... 20+ si mamica de Bianca |
Merci tare mult
.http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png