Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Ionela, si bebele meu tot cam asa se simte, mai ales cand stau pe spate relaxata, dar cum era si la Raul nu mi se pare nimic grav, dimineata cred ca e cel mai relaxant moment al nostru. Contractii nedureroase eu stiu ca sunt cand toata burtica e tare, la mine a inceput sa fie asa daca fac multe treburi mai ales in picioare si mers pe jos....dar cum stau jos cum isi revine.

17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

offffff alexuta,te inteleg.
a trebuit sa fac socuri anfilactice si sa ajung in reanimare de n ori, pt ca dr alergologi nu se prindeau ce am.
am fost si la psihiatru si la cam toate specialitatile medicale.

asa ca stiu ce inseamna un dr bun,caruia ii vine ideea sa iti dea niste seturi de analize(pe care nu le-am mai facut insa in Romania).

nu cunosc nimic d emedicul tau,dar la ce spital e? ca ma pot interesa.
sanatate si tie si bebelului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Lucianna, la mine nu e toata burtica tare ci e tarisor doar acolo unde e bebe.
Dimineata parca simt cum sta in pozitie fetala . E posibil sau imi imaginez eu ca sta asa?
Cand ajung acasa de la serviciu si ma intind in pat, tot asa simt bebe daca pun mana pe burtica, dar cand ma relaxez eu, se intinde si placintica

Deci nu am de ce sa imi fac griji?

Oricum, o sa mai intreb si dr de asta cand merg pe 8 iunie si va zic atunci ce a zis el

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Lucianna, la mine nu e toata burtica tare ci e tarisor doar acolo unde e bebe.
Dimineata parca simt cum sta in pozitie fetala . E posibil sau imi imaginez eu ca sta asa?
Cand ajung acasa de la serviciu si ma intind in pat, tot asa cimt bebe daca pun mana pe burtica, dar cand ma relaxez eu, se intinde si placintica

Deci nu am de ce sa imi fac griji?

Oricum, o sa mai intreb si dr de asta cand merg pe 8 iunie si va zic atunci ce a zis el

Ingerasul meu

eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji....seamana cu ce se intampla la mine ...iar eu nu-mi fac griji in cazul asta, doar cand am dureri jos si alea chiar erau naspa rau, numai atunci am luat no-spa.

17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fetelor luni sunt Rusaliile..aveti liber?
Noi asteptam un semn de la HR sa vedem daca ne bucuram sau nu de un weekend prelungit.

Klarisse graviduta 19+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Multumesc mult pentru urari fetelor! Sa fim toate sanatoase, cu bebei puternici si sa avem noroc.
Azi am chiulit, a venit sotul de m-a rapit de la birou si ne-am plimbat prin Cismigiu
In alta ordine de idei, sa va spun ce cadou am primit de la el? Abonament la cursuri de dans. Clasic. Odata pe saptamana. Puteti sa credeti? Bine.... amandoi suntem dusi cu pluta de felul nostru (in sensul bun) asa ca ne vom prezenta de manuta la sala sambata, nu de alta dar va creste burtica si nu stiu cat o sa mai fiu in stare sa-i trag cu tangouri, valsuri si alte grozavii.

2 in 1 cu bebe baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Eu am liber luni , planuiesc sa dorm toata ziua si cand ma trezesc o sa fac o negresa cu dulceata

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Si ca tot vorbeam de muzica, ati citit in articole ca le place la micuti vivaldi, nu? Eu nu prea eram cu muzica clasica, mai mult cu tiesto :)) dar va dau un link cu vivaldi care pe mine ma unge pe suflet cand il ascult, e ca o rugaciune...inaltator, superb

http://www.youtube.com/watch?v=Bxp74hB-4Zw

nu stiu latina dar din ce am cautat pe google chiar este ceva religios si inseamna

When he has given sleep
to those he loves,
Behold, children are an inheritance
of the Lord,
A reward, the fruit of the womb.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

MS Nike sf pantelimon dr CARMEN ROBOTIN , eu am cautat dar nu am gasit

Burtica de 24 saptamni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Eu nu cred ca am liber, dar sunt fericita ca macar 99% din agentii au, deci va fi zi scurta si linistita si pentru noi .
Si m-au sunat de la Sanador, ca o sa plece dr la care imi fac eu morfofetala in concediu si ma muta pe 2 iunie . Deci mai repede.
Dar acum stau si ma intreb dc 21sapt si 3 zile nu e prea devreme??

Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput