Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)
Raspunsuri - Pagina 4

ayda_m spune:
 Ghiocela eu nasc cu dr Rotaru la Elias, tot cu el am nascut-o si pe Andreea, mi se pare super dr
Ayda
20 
+  si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi 
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici 

summertime spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui nike974 Zozela, iertare,doar spuneam ce fac. pur si simplu astea-s simptomele la disgravidie emetizanta tardiva. deficitul de diaminoxidaza nu il transmit,asa e. voi transmite insa atopia si, posibil, (nimeni nu se poate pronunta)mastocitoza. si mie mi-era greu sa cred ca se poate vomita apa.si mie mi-era greu sa cred ca voi slabi cand voi face bebe. crede-ma,la serviciu mi se permite,pt ca am grija sa fie rar.de obicei ma trezesc la 6 dim, servesc o glucoza (cea mai mare glicemie a fost 67,limita minima fiind 60), ajung acasa si servesc restul. insa sunt 2 zile pe saptamana cand sunt de la 8 la 20 si nu am ce face de obicei evit. dar,repet, am sansa unor colege faine,chiar si sensibiloase cum sunt. ce sa fac daca la cabinetul medical, la noi, nu s epaote pune o amarata de perfuzie, pt ca dle asistente au alte trebi. daca stii tu o solutie, zi-mi-o.sincer,pt ca sunt intr-un impas real. faptul ca au scazut si limfocitele si proteinele, au crescut IgE-ul si leucicitele, m-a pus in reala incurcatura. daca cineva are vreo solutie,alta decat ca am dat declaratie notariala si ca mi-ama sumat totul d ela bun inceput. acum chiar nu stiu. raman calma, relativ relaxata,dar ma tem ca nu mai am cu ce sa creasca bebelusul meu. nu stiu daca e victimizare. imi cer inca o data scuze daca apare asa.nu sunt decat zilele mele. mananc,vomit,mananc,vomit. la antivomitive sunt alergica,ca majoritatea elibereaza histamina. ar fi ranititdina,dar e safe pt bebe??????????? ai incercat vreodata starea de a-ti fi foame,a ajunge intr-un loc si,oricat de foame ti-ar fi, sa trebuiasca sa intrebi d ela paine , la carne, cartofi, de unde provin, cu ce sunt facute, cat de proaspete sunt..............asta sunt.alta mama nu mai face. daca deranjeaza,voi spune invariabil:fac bine. maine ma duc la dr sa vedem cum facem,pt ca asa, nu ajung clar pana la 9 luni.trebuie sa gasim o solutie reala,viabila, cu riscuri minime. crezi ca eu sunt de vina sau ca vad lucrurile pesimist? crezi ca nu vad ca sunt altfel? mai bine, spun clar:fac bine.  | 
Eu nu am nici un fel de cunostinte medicale, dar asa,din afara, eu as sta internata pana la nastere. Mi s epare aiurea s ate trimita la plimbare cu perfuziile dupa tine. La ce spital iti urmaresti sarcina?
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani

tanamera spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Ale ideea e ca vreau fix de aia, nu altfel..si nu cred ca am mai vazut pe strada masinarii de alea de ceva ani.. ![]() ![]() Klarisse   graviduta 19+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png  | 
Inghetata de care zici de pe strada am mancat de 1 mai la Brasov in piata Sfatului.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

lucianna_83 spune:
 Mie nu-mi faceti pofta decat cu inghetata de pepene galben sau Mars....si doar cand am chef de ceva rece si dulce ![]()
 17+ 
 si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul

LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Ale ideea e ca vreau fix de aia, nu altfel..si nu cred ca am mai vazut pe strada masinarii de alea de ceva ani.. ![]() ![]() Klarisse   graviduta 19+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png  | 
Ba daaaaaa, fac eu cinste, daca veniti la Piatra! Ca din aia vreau si eu, chiar mi-am luat intr-o zi, e f. buna (pana acum nu eram fan).
Mie mi-e dor sa mananc una din aia ca la balci, pe vremea raposatului - fetele mai ...cum sa zic....cu amintiri de pe vremea aia stiu - erau niste carute care veneau cu inghetata in butoaie speciale, puse cu gheata de jor-imprejur, inghetata colorata, ca de casa...era ataaaaat de bunaaaaaa si aromataaaa...vreau si eeeeeu!
Lora, mami de Iustina si

25+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

be_one spune:
 Klarisse, era una in Podu Ros, pe stanga cum mergi spre bazar, inainte sa inceapa tonetele. Si parca stiu ca aveau reteta italiana
Oana 
 20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)

andra_b spune:
 Vai ce va batttt cu inghetatele voastre!!!!!!!!!!!! 

Pai si eu vreauuuuuuuuuuuuu ![]()

-----------------------------
  20+ cu bebe mic 

nike974 spune:
 fetele,
sunt la Municipal.
nu au locuri, nu au perfuzii, nu au perfuzoare, nu au branule.
am fost internata.
a fost oribil, mai ales ca , din 10 gravide, 5 aveau nu stiu c einfectii.
daca luam una,cu ce antibiotic o tratam??????????????
ma pot interna si maine,dar in aceleasi conditii, pot spera la cel mult, o singura gravida in pat, cu perfuzii, perfuzoare si branula adus ade acasa.
sincer, cine s-ar duce.
am obosit.
nu mai vreau sa aud de dr, d espitale.
pur si simplu refuz.
gata. imi ajunge.

zozela spune:
| citat din mesajul lui lucianna_83 Acum am vazut si eu ca avem acelasi DPN  ...daca vrei sa schimbi si la mine? merci ![]() ![]()  | 
Nuuu..de ce?? Vrei tu sa schimb?? Daca vrei schimb!! Asa..poate nastem in tandem!!

Mmm

Klari-sa nu ma uiti!!nike,vad ca nu ne intelegem..ori nu vrem!!
 Fiecare zice ce vrea,de-aia e forum public,eu eram doar curioasa,curiozitate pe care mi-am satisfacut-o!!
 Sanatate multa si un bebe cat mai la termen!!
Maammaa,Mihaela,m-ai omorat!!

Mamica lui Mihai si cu
 la purtator! 

tanamera spune:
 Am vazut pe picasa in niste poze gutui
,oare se gasesc acum pe undeva?
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png