Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)
Raspunsuri - Pagina 3
lucianna_83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui zozela
Pfiu!!(emoticon care-si sterge sudoarea de pe frunte)Bine ca ne-am lamurit!! Uite,de-aia sustin eu comunicarea,in locul tacerii si a formarii gandurilor negre! Deci pe 17,scot !?!Tare Raul!! Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
Acum am vazut si eu ca avem acelasi DPN ...daca vrei sa schimbi si la mine? merci
17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
clary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela Vai,va rog,daca gasiti inghetata dintr-aia,sa-mi trimiteti si mie Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
Mai rabdati un pic pana vin turistii in Mamaia? ca atunci vin si astia cu inghetata dubioasa si porumbu' fiert si mere date cu nu stiu ce..si va trimit atunci
cununie civila
24+
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui Klarisse Eu as manca o inghetata de aia la cornet care se producea cu masinariile alea pe strada si aveau tot felul de culori dubioase.. Sunt off topicul general..dar e ok Klarisse graviduta 19+ http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Aoleu....vreau si eu de aiaaaaaaaa....
Am gasit, acum vreo 5 ani, la mare. Era albastra. Am fost tarata cu forta de langa aparat, dupa 3 cornete. Seara m-am miorlait pana am mers tot acolo si am mai ras 3. Dar de atunci, nici ca am mai vazut....
Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006
ghiocela13 spune:
citat din mesajul lui alexuza Nike si ai auzit de dr Carmen Robotin ? sunt foarte stresata ,deja este al 3-lea dr la care merg si sper sa fie ok Burtica de 24 saptamni |
Alexuta, dar ce s-a-ntamplat cu ceilalti 2 de dinainte? Si cine erau ei, ca sa stim si noi sa ne ferim?!
Ghiocela 19+
alexuza spune:
Inca mai sunt dozatoare de inghetata dar nu in perioada asta , cred ca de luna urmatoare o sa apara .
In fiecare an este unul langa scara unde locuiesc
Burtica de 24 saptamni
ionela.n spune:
Aoleeeeeuu, are omu` putina treaba si voi ati si terminat capitolul si inca 3 pagini
Nike, sanatate multa multa
Klarisse, vin si eu la inghetata
--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
lucianna_83 spune:
Eveline, cati pisoi ai? Abia astept sa le faci poze, pls.....sunt extrem de curioasa, mi-ar placea sa asist la o nastere de genu in direct .
17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
nike974 spune:
Zozela,
iertare,doar spuneam ce fac.
pur si simplu astea-s simptomele la disgravidie emetizanta tardiva.
deficitul de diaminoxidaza nu il transmit,asa e.
voi transmite insa atopia si, posibil, (nimeni nu se poate pronunta)mastocitoza.
si mie mi-era greu sa cred ca se poate vomita apa.si mie mi-era greu sa cred ca voi slabi cand voi face bebe.
crede-ma,la serviciu mi se permite,pt ca am grija sa fie rar.de obicei ma trezesc la 6 dim, servesc o glucoza (cea mai mare glicemie a fost 67,limita minima fiind 60), ajung acasa si servesc restul.
insa sunt 2 zile pe saptamana cand sunt de la 8 la 20 si nu am ce face
de obicei evit.
dar,repet, am sansa unor colege faine,chiar si sensibiloase cum sunt.
ce sa fac daca la cabinetul medical, la noi, nu s epaote pune o amarata de perfuzie, pt ca dle asistente au alte trebi.
daca stii tu o solutie, zi-mi-o.sincer,pt ca sunt intr-un impas real.
faptul ca au scazut si limfocitele si proteinele, au crescut IgE-ul si leucicitele, m-a pus in reala incurcatura.
daca cineva are vreo solutie,alta decat ca am dat declaratie notariala si ca mi-ama sumat totul d ela bun inceput.
acum chiar nu stiu.
raman calma, relativ relaxata,dar ma tem ca nu mai am cu ce sa creasca bebelusul meu.
nu stiu daca e victimizare.
imi cer inca o data scuze daca apare asa.nu sunt decat zilele mele.
mananc,vomit,mananc,vomit.
la antivomitive sunt alergica,ca majoritatea elibereaza histamina.
ar fi ranititdina,dar e safe pt bebe???????????
ai incercat vreodata starea de a-ti fi foame,a ajunge intr-un loc si,oricat de foame ti-ar fi, sa trebuiasca sa intrebi d ela paine , la carne, cartofi, de unde provin, cu ce sunt facute, cat de proaspete sunt..............asta sunt.alta mama nu mai face.
daca deranjeaza,voi spune invariabil:fac bine.
maine ma duc la dr sa vedem cum facem,pt ca asa, nu ajung clar pana la 9 luni.trebuie sa gasim o solutie reala,viabila, cu riscuri minime.
crezi ca eu sunt de vina sau ca vad lucrurile pesimist?
crezi ca nu vad ca sunt altfel?
mai bine, spun clar:fac bine.
mihaelka77 spune:
Multumesc ORAMONA, VANYY, ANDRA, TANAMERA, sper ca nu am uitat pe nimeni.
Fetelor daca vreti inghetata la cornet vanduta la colt de strada, veniti la Deva; e buna am mancat in zilele cand a fost cald si are gustul acela de demult... Haideti ca fac eu cinste...
23+