Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)
Raspunsuri - Pagina 2
lucianna_83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexuza CHIAR NU MERGE NIMENI LA SF PANTELIMON ?? |
Vroiai sa ne intalnim in rezerva?....Pe Raul l-am nascut acolo, dar acum dr mea nu mai e decat in Elias. Recomand rezervele sau saloanele de la ginecologie adica et 3, nu alea de la copii et 2.
17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
summertime spune:
citat din mesajul lui e_cami Summertime, Eu nasc la medlife |
Ti-am trimis PM, merci!
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani
zozela spune:
citat din mesajul lui lucianna_83 Zozela, Multumim pentru capitol N-am vrut sa sune in nici un fel "acid" mai sus, da? Si apropos de DPN, culmea, dintre toate prietenele mele cu CM ceas, nu s-a potrivit nici o DPN, asa cum a fost la Raul . |
Pfiu!!(emoticon care-si sterge sudoarea de pe frunte)Bine ca ne-am lamurit!! Uite,de-aia sustin eu comunicarea,in locul tacerii si a formarii gandurilor negre!
Deci pe 17,scot !?!Tare Raul!!
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
ghiocela13 spune:
Hello Dolls!
Fetelor, plizzzzz!!!!!, treceti-ma si pe mine pe prima pagina la Dr. Rotaru Octavian la spitalul Elias Bucuresti. Poate mai naste vreo fata cu dansul si mai impartasim impresii!!!
Thx a lot!
Kissssss
PS: Aoleeeuuu Nike, m-am ingrozit de ce-am citat la tine maiculita. nici n-am apucat sa termin ca n-am mai putut! Sper numai sa nu uiti ca asta e cel mai pretios dar de la Dumnezeu pt tine si ca asta este testul vietii tale. Dar o sa-l treci cu bine, sunt convinsa!, pt ca altfel nu ti-l dadea Dumnezeu! Stii cum se spune: ca Dumnezeu nu-i da omului cat poate el sa duca! Ca omul, saracul...duce mult! O sa spun diseara o mica rugaciune si pt tine! Te sarut!
Ghiocela 19+
alexuza spune:
Nike si ai auzit de dr Carmen Robotin ? sunt foarte stresata ,deja este al 3-lea dr la care merg si sper sa fie ok
Burtica de 24 saptamni
Klarisse spune:
Eu as manca o inghetata de aia la cornet care se producea cu masinariile alea pe strada si aveau tot felul de culori dubioase..
Sunt off topicul general..dar e ok
Klarisse graviduta 19+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
andra_b spune:
Multumim de capitol - sa fie cu vesti bune!
Klarisse si eu as manca inghetata... Dar o sa pap praji ca ma intalnesc cu 2 prietene la cofetarie, dupa ce ies...
-----------------------------
20+ cu bebe mic
zozela spune:
Vai,va rog,daca gasiti inghetata dintr-aia,sa-mi trimiteti si mie
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
Klarisse spune:
Ale ideea e ca vreau fix de aia, nu altfel..si nu cred ca am mai vazut pe strada masinarii de alea de ceva ani..
Klarisse graviduta 19+
Klarisse spune:
citat din mesajul lui zozela Vai,va rog,daca gasiti inghetata dintr-aia,sa-mi trimiteti si mie Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
Zoze trimit portie dubla si cu ceva glazura pe deasupra..
Klarisse graviduta 19+