Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)
Raspunsuri - Pagina 5
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Am vazut pe picasa in niste poze gutui,oare se gasesc acum pe undeva? http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Sotul e fan gutui..si de obicei gasesc pe la Carrefour, Kauland...in general pe la orice hipermarket...nu in fiecare zi, dar o data pe saptamana sigur au...
20+ si mamica de Bianca
lucianna_83 spune:
Zozela, deocamdata refuz sa ma gandesc la luna oct pt mine...mai ales ca ieri vorbeam cu o prietena care si ea mai are un copil si zicea ca ii e frica sa nu i se rupa apa alegand dupa el, asa pe strada ....asa ca in oct in fiecare zi o sa ma gandesc ca "daca nasc azi" . Ca sa nu mai vorbesc de emotiile traite cu voi de prin sept.
Sa lasam gandurile de genu pentru mai incolo....eu momentan ma gandesc ce-mi mai trebuie in concediu, liste, sa nu uit ceva, etc, aseara defilam cu costumul de baie, fericita ca inca imi vine, ba chiar sutenul putin mai sexy .
17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
summertime spune:
citat din mesajul lui nike974 fetele, sunt la Municipal. nu au locuri, nu au perfuzii, nu au perfuzoare, nu au branule. am fost internata. a fost oribil, mai ales ca , din 10 gravide, 5 aveau nu stiu c einfectii. daca luam una,cu ce antibiotic o tratam?????????????? ma pot interna si maine,dar in aceleasi conditii, pot spera la cel mult, o singura gravida in pat, cu perfuzii, perfuzoare si branula adus ade acasa. sincer, cine s-ar duce. am obosit. nu mai vreau sa aud de dr, d espitale. pur si simplu refuz. gata. imi ajunge. |
decat o expresie imi vine in minte: fucking shit!!
pai atunci nu iti ramane decat psihicul ca arma. sa fii recunoascatoare pt ce ai si anume bebe in burta si increzatoare ca daca ti l-a dat Dumnezeu, o sa aiba grija de tine. Sa asculti muzica vesela!!! :) non stop :)
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani
lucianna_83 spune:
Am stat cu voi toata dupa-amiaza si am ascultat nenorocirile astea de stiri .....nu le mai suport, dar nu pot nici sa le schimb , sunt mai rau ca drogurile ......tot ce am inteles e ca aceea scrisoare spre FMI nu se v-a modifica, deci vor scadea asa cum au spus toate cele?
17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
ana_25 spune:
alexuza ti-am trimis!
Fetelor la timisoara sunt o gramada de masini cu inghetata "la flasneta"asa ii zic eu
Mai tineti minte super inghetata aia care era la pachet ca si untul?
ionela.n spune:
Summertime, e buna chestia cu muzica vesela. cred ca e buna de pus in practica pt oricine
Luciana, sincer, si eu as vrea sa mai astept pana sa ma ia "grijile" din octombrie. Cred ca din setembrie ma apuca, cand incep sa nasca fetele.
Am o intrebare intrebatoare : eu de dimineata simt bebelul ca sta relativ in zona buricului, adica mai jos, dar simt ca e tare, ca si cum ar fi forma lui. Eu nu sunt grasuna, poate de aia simt bebelusul asa. Am 19 sapt si un pic si am luat 1 kg jumate
E o contractie continua sau bebelului ii place sa stea acolo? Sunt putin ingrijorata de ce ati tot zis ieri cu contractiile.
Dr meu a zis sa iau no-spa doar cand ma doare
Ana, inghetata aia se numea "polar" si era super mega buna
--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
nike974 spune:
la noi sunt dl Boc si dnele sindicate.
e mistoooooooooooooo.
acum il ascult pe dl Vasilescu de la BNR.
de un singur lucru sunt fericita:ca nu a mai trebuit sa intru la intalnire,ca pe vremea celuilalt ministru.
Klarisse spune:
citat din mesajul lui be_one Klarisse, era una in Podu Ros, pe stanga cum mergi spre bazar, inainte sa inceapa tonetele. Si parca stiu ca aveau reteta italiana Oana 20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
Seriossss????? Am sa ma duc sa caut..ca prea mi s-a pus pata.
Klarisse graviduta 19+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alexuza spune:
Primul ,care m-a supravegheat la sarcina din 2008 pe care am pierdut-o din cauza ca fusese el avansat si nu mai era atent, era de la caritas dr ISOPESCU , cea cu care am inceput sarcina acum este de la spit judetean ilfov , DR Bernevig si nu mai merg la ea din mai multe motive , primul este ca spitalul nu este dotat pentru prematuri si eu avand probleme sunt sanse sa fie asa , apoi eu am col scurt intredeschis la interior si avand in antecedente o sarcina pierduta la 22 sapt din cauza colului am inteles ca trebuia sa imi faca cerclaj de la 13 sapt dar..... , si cand am mers la dr robotin ( cea la care sunt acum )m-a intrebat daca am facut ureaplasma si i-am raspuns ca da dar inainte de sarcina cu jumatate de an si dr la care am fost mi-a zis ca nu mai este nevoie , GHICITI CE ANALIZA MI-A DAT SA FAC SI A IESIT POZITIVA , da ureaplasma care mi-a zis ea este o infectie periculoasa si poate fi unul din motivele care face colul sa se scurteze si sa se deschida
Burtica de 24 saptamni
tanamera spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
Sotul e fan gutui..si de obicei gasesc pe la Carrefour, Kauland...in general pe la orice hipermarket...nu in fiecare zi, dar o data pe saptamana sigur au... 20+ si mamica de Bianca |
Merci tare mult.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png