Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)
Raspunsuri - Pagina 15
ghiocela13 spune:
ANIAST
prof. Vladareanu si dr. Tutunaru sunt somitati recunoscute in domeniu. Ei sunt implicati in foarte multe proiecte: cercetari, colaborari la reviste medicale, consultaii la clinici de stat si private, nasteri pe banda rulanta, etc.
Vroiam sa spun ca dansii sunt foarte ocupati din cauza asta si nu mai au timp si de "dragaleala" pacientului. In niciun caz n-am subliniat indifetenta. Eu stiu cine sunt oamenii astia: profesionisti de mare pret!!!
Ghiocela 19+
ana_25 spune:
Neata' burtici!Le multi ani Elenelor si Costicilor sa ne traiti!
Daca nu ati luat inca micul dejun, va invit eu la omleta cu ceapa verde,sunca si cascaval.Cafeluta o aduceti voi ca eu nu beau,deci nici nu fac.Inainte de sarcina topeam doua cani mari la zi si jum de pachet de tigi.
Ana20+
ghiocela13 spune:
La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!
tuturor Elenelor, Elenutelor, Constantelor si Constantinilor de acasa! Sa traiti daca sunteti si sa va traiasca daca aveti acasa sau prin preajma!!!!
O zi frumoasa tuturor!!!!
Ghiocela 19+
andra_b spune:
Neataaaaa
La multi ani celor ce poarta numele Sfintilor imparati Constantin si Elena, multa bucurie, copii sanatosi si cuminti si... tot ce va doriti!
Kitti ce m-am distrat de soldateii fiului tau
Zozela eu sincer nu am prea inteles ce s-a intamplat?!! Te-a 'atacat' cineva? Ai probleme??? Sper ca tot e in regula...
Ana mai ai clatite? mmmmmmm
Mihaelka felicitari! Ma bucur ca e bine bebica ta! Cum te descurci cu repaosul? Ai rabdare? hihi
Poate ne pui ceva pozici
Aniast ii tare buna atitudinea asta ce ai luat-o, daca poti sa o pastrezi - mare lucru! Pup burtica
Ayda multumim de bunatati!!!
-----------------------------
20+ cu bebe mic
adelena spune:
Neata fete harnicutze!
Abia am reusit sa va prind din urma cu cititul. Ieri am fost tot intr-o viteza si n-am apucat nici macar sa-mi schimb semnatura...am intrat in luna a 6-a!!!!
La multi ani celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica!
Am si eu o nelamurire...placenta jos inserata este aceeasi cu placenta anterioara?
23+ si mami David 03.05.2005
alexuza spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI tuturor celorcare isi serbeaza ziua astazi
vreau si eu o cafeluta cu lapte , am baut o singura data de cand am ramas insarcinata si in ziua aceea bebita a fost extraordinar de agitata si eu stresata
Am reusit intr-un final sa vad si eu pozele cu voi, foarte frumoase , am si pus si eu cateva
Burtica de 24 saptamni
clary spune:
Buna dimineata burtici vorbarete!
Am avut cam mult de recuperat cu cititul dar am ajuns la zi.
Aniast,sper ca pana la urma totul sa fie bine..la un moment dat cand imi faceam griji in legatura cu bebele meu,doctora mi-a spus ca a avut un caz cu o graviduta care la 3D ,bebele ei avea o "tumora"(asa s-a exprimat ea) si cand a nascut bebe nu mai avea nimic-se resorbise pe parcursul sarcinii.
Nike, eu te inteleg si stiu cum e sa vomiti tot..asa am patit si eu..dadeam si apa afara si am facut si perfuzie dar multumesc lui DD ,dupa ce a miscat mi-am revenit si am inceput sa mananc.
Fetelor ,astazi,dati-mi voie sa va rasfat..ce ziceti de un tort cu fructe?pentru doritoare am si cate o gura de cola..in rest apa minerala,cafelute,sucuri naturale.
Eu sunt o fuga pana la munca dupa pranz plec acasa ca s-au anuntat musafiri diseara
Ve pup si sa aveti grila de voi si de burtici!
cununie civila
24+
mihaelka77 spune:
Buna dimineataam dormit neintoarsa motiv pentru care m-am trezit un pic intepenita. Sa aveti parte de o zi minunata.
La multi ani pentru toti cei sarbatoritii de azi. Pentru mine o zi oarecum trista; parintii mei s-au casatorit in data de 21 mai dar cum tata a trecut dincolo nu prea mai e o zi de sarbatoare.
Azi vine mama la mine si sta pana luni asa ca am companie iar "sechestrarea la domiciliu" nu o sa mi se mai para asa grea.
Si tot azi merg la manichira si pedichiura. Dati-mi o ideea de culoare la unghii. Sa nu mai ziceti french ca tot asa le-am avut cand eram la munca(era aiurea sa lucrezi cu publicul si sa ai unghiile toate culorile). Acum le am rosii si parca le-as face movdar inca nu sunt sigura. Cred ca una din cele mai mari descoperiri ale umanitarii o constituie unghiile cu gel. Stiu ca sunt un pic "dusa" dar asta e...
23+
oramona spune:
tuturor celor care sarbatoresc azi . La mine e ziua tuturor barbatilor din familie, asa cum am zis si iei.Asa ca fac cinste cu cate o felie de tort de mere si cu un fresh de ce vreti voi.
Am inceput sa stau cu ochii pe ceas si sa vad daca nu se face ora 16, DEJA.
Noi luni muncim si imi chinui neuronul sa gaseasca o solutie sa nu semnam prezent la munca.
Lora, sa fiu sincera nu am avut curaj sa mananc inghetata de acolo, dar fica-mea e fan vata de zahar. Sa o vezi cum se unge pana la urechi. Cei drept nici inghetata nu o lasa rece, ar manca toata ziulica. De acolo si de sus, unde urci cu telecabina.
Zoze, nu-i frumos sa ne lasi sa fierbem asa. Macar un indiciu, ceva
Va
mamica de fetita si 20+