Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Mihaelka felicitari !

Am fost in oras cu sotul meu,nu mi s-au aratat nici tiramisu,nici amandine,in schimb am savurat la desret niste papanasi cu afine si smantana.

Maitreyi merci pentru liste.

S-a deschis si in Tg Mures o maternitate privata,scorurile sunt rezon in comparatie cu ce spuneti voi,nastere normala 2500 lei si cezariana 3500 lei,pentru 3 zile de spitalizare.Pentru urmatoarele zile,daca e cazul costa 350 lei pe zi.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Noapte buna fetelor!Nu va ganditi ca ma culc de acuma,dar ma pun in patut ca ma doare spatele. Sa ne auzim maine cu vesti bune!

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, ati rupt internetu'n doua astazi....ati scris o groaza. Inca n-am apucat sa citesc nimic din urma dar am sesizat numarul de pagini.
Asadar am fost la echo...nimic nou, nimic imbucurator dar nici dezamagitor. Punctul tot acolo e, de fapt sunt doua mai mici ceea ce a facut-o pe ecografista sa-si dea cu presupusul ca acum doua saptamani au fost tot doua dar fiind stomacul mai mic, se vedea doar unul. Cert e ca e deasupra stomacului, separat de splina. Ecografista inclina in continuare sa creada ca e o calcificare care trebuie urmarita ...dar ma tot enerva ca nu-mi spunea nimic concret. Dupa echo am fost la control si la prof Vladareanu, a vazut si el conul de umbra si mi-a zis ca parerea lui este ca nu e nimic grav, ca daca echografista n-ar fi fost atat de tipicara probabil ca nici nu s-ar fi bagat de seama si ca e convins ca multi oameni au asa ceva dar pot trai linistiti fara sa-i deranjeze intr-un fel. Pam pam! Deci nici lae, nici balaie. Ma rog, din punctul meu de vedere e capitol inchis, fac ca strutul, bag capul in nisip si imi vad mai departe de sarcina si viata.

Gata, fug sa citesc din urma sa vad daca mai am timp sa raspund (sa nu adorm cu capul pe tastatura)

Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

In primul rand vreau sa va multumesc pentru sustinere si gandurile bune...intotdeauna conteaza foarte mult.
De mai demult vroiam sa va zic de crema de burtica....la prima sarcina am folosit (rareori, cand imi aduceam aminte) Sanosan, la a doua sarcina nu m-am dat cu nimic (20 sapt) iar acum m-am dat o singura data cu Dr. Fischer. Comparativ cu Sanosan, Dr Fischer mi se pare mult mai putin grasa si intra mai bine in piele. Scriati voi pe-aici ca vergeturile apar la persoanele predispuse pentru vergeturi...asa este, sau cel putin asa am observat la mine. De fapt mi s-a explicat la un moment dat ca predispuse la vergeturi sunt persoanele tinere, a caror piele este mai frageda. Cu varsta, pielea pierde din elasticitate deci e mai putin sau deloc afectata de vergeturi. Deci m-am scos.

Cu crema si ecografia...a fost culmea coincidentei. Zilele trecute am citit la alt subiect o discutie despre datul cu crema cu n zile inainte de echo. A fost o discutie destul de "brutala" (sa-i zicem) dar care m-a facut curioasa, chiar daca nu obisnuiesc sa ma dau cu crema. Azi am frunzarit putin forumul inainte de a intra la echo...si am vazut ca summertime a intrebat acelasi lucru...drept urmare am intrebat si eu direct echografista. Raspunsul ei a fost urmatorul: Crema afecteaza oarecum ecografia in sine datorita faptului ca formeaza o pelicula care se interpune undelor si fac imaginea mai greu de urmarit. Am intrebat-o cu cat timp inainte nu trebuie sa folosim crema si mi-a zis ca neaparat trebuie sa existe un dus intre datul cu crema si echo, deci burtica trebuie spalata inainte de echo...nicidecum zile sau nici macar o zi. Iarasi mi s-a parut un raspuns pertinent cu care m-am declarat multumita.

Cu detergentul: Eu am folosit vreo 2 ani detergent special pentru copii de la Sano. Ulterior am renuntat la detergentul de copii si am trecut la cel obisnuit dar hainele lui spalate separat. Si acum le spal relativ separat dar daca nu se aduna multe si am zi de spalat, le mai si combin cu ale noastre.

zozela, m-ai amuzat cu zozelalergia. Te cred si eu, daca esti asa de indiscreta...ce sa-i faci? Dai reactii adverse. Da' stai ca n-am citit tot, poate a aparut ceva nou.
Vis a vis de datele din listuta, fetele si-au mai dat si alte DPN-uri in functie de ecografiile de pe parcursul sarcinii...si mie mi se pare ciudat sa se tot modifice in prima pagina pentru ca DPN-ul cel mai sigur e dat de UM.
Ce-ai patit "in virtual" de au aparut fiorii??

Nerantula, saru'mana de pontul cu ata dentara....asa m-am enervat aseara cand am vazut cum se rupe...dar culmea ca o folosesc destul de des si ieri a fost prima oara cand mi s-a intamplat.

ayda_m, multumesc de aprecieri.

maya71, si eu visez destul de des ca inca n-am terminat facultatea si mai am un singur examen de dat...la ceva tehnic...si habar n-am o iota...si cand ma trezesc sunt foarte linistita ca sunt licentiata si au mai trecut si 15 ani de la absolvire.

mihaelka77, intr-adevar, Infacolul e f bun pentru colici insa are o singura problema: se gaseste doar in UK. Felicitari pentru vestile (alea bune) de la echo. Cu placenta nu-ti fa griji si odihneste-te...cat de mult o sa-ti doresti sa mai stai in pat dupa ce nasti....

Bubante, bine ai venit la Odisee. Sarcina usoara si la termen! pentru ziua de ieri.

didadi, pentru gat poti lua Stodal sirop, e produs homeopat si nu e contraindicat in sarcina (am verificat inainte sa scriu). Sanatate multa.

puiutza, eu n-am comis mastita dar am fost la un pas...mi se facusera sanii ciorchine pe lateral, venea cineva si ma masa dimineata si seara cu creme si alte cele, de iesit lapte nu iesea ca aveam canalele infundate...horror a fost...iar lacrimile mele curgeau pe obraji. Dar am patit-o din vina mea ca asistentele dragute din spital au avut grija ca 2 nopti cat am stat acolo sa ma odihnesc, ca o sa am nevoie...si-mi hranesc ele copilul...si eu ca proasta m-am complacut si-l alaptam numai ziua....si uite asa am ajuns in halul descris mai sus. Noroc ca din greseli mai invata omul...

alynta27, oho, esti mamica cu vechime. Prima de la odiseea noastra care-l asteapta pe al treilea... Bravo, bine ai venit printre noi, sarcina usoara si la termen!

adelena, dupa cum ii scriam mayei, eu in vis sunt tot timpul in ultimul an si mai am de dat un examen...in realitate am terminat facultatea acum 15 ani dar tot mai am emotii. . Bafta la examene!

eveline, pana iti urez eu toate cele pentru mositul pisicutei, sunt convinsa ca deja a fatat si a iesit totul in regula.

tanamera, eu am avut (am) la Vladi patut de lemn, pe care l-am coborat cu varsta, apoi pe la 1 an si 9 luni cand s-a facut baiat mare, am renuntat la margini si l-am transformat in pat normal. I-am luat totusi si pat sport, pentru deplasari, dar deja i-a ramas mic si nu-l mai folosim.
Gutui nu stiu pe unde si daca gasesti dar daca vrei, dulceata de gutui iti pot trimite eu.

nicopic, fa-ti si tu o hemoglobina....daca iese peste 11, stai linistita si continua cu Elevit.

nike, ai avut accident de masina fiind insarcinata?? Sper ca n-a fost grav, atat ti-ar mai fi trebuit.

office, eu merg la Euroclinic.

ghiocela, ma surprinde ce spui de prof. Vladareanu...intr-adevar e ocupat si la el totul merge pe banda rulanta dar cu mine, de exemplu, a avut timp sa discute si despre fetele dumnealui, si despre Disney....

Gata pe ziua (noaptea) de azi, ma duc la nani ca deja e trecut de 2 dimneata... Ne vedem maine.

Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

LA MULTI ANI ELENELOR SI COSTICILOR

18+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Buna dimineata fetelor!
Va multumesc pentru urarile de ieri dar n-am mai reusit sa intru sa vad ce si cum.
La multi ani sarbatoritilor de astazi !
Eu inca sunt moderata, asa ca o sa primiti o cafeluta si o briosa cand probabil veti fi satule deja.

2 in 1 cu bebe baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Si daca tot incarc aiurea capitolul, recunosc: sunt tembela si habar n-am sa adaug la semnatura carucior bleo si varsta sarcinii. Ma puteti ajuta? Am citit mai demult dar normal ca nu mai stiu in ce capitol. Sarumana.

2 in 1 cu bebe baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza fetele!
Fac cinste azi cu o tort sau clatite, cafeluta/ceai dupa preferinte
Sa avem o zi frumoasa numai cu vesti bune!

Ayda20 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata, burticutelor. Sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi.
Aniast, ma bucur ca per total vestile sunt bune. Daca medicii au zis ca nu-s motive de ingrijorare, te rog sa stai linistita si sa te bucuri de bebe . Mai asteptam pozici.
Ayda, multumim de tort si clatite. O sa mananc cate putin din ambele. Si cafeaua e delicioasa. Cum imi place mie, o cafeluta mai amara cu ceva dulce.
Chichiutza, ai mai putin de gatit azi, doar e sarbatoare si pt.tine, e bine sa te mai odihnesti si tu.
Va

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
La multi ani Elenelor si Constantinilor!
Eu inca dorm, prin urmare merg sa-mi fac o inka (cafea am baut acasa, pe la 7) pentru autosugestie, poate ma trezesc...
O zi cat mai frumoasa va doresc!

P.S.: Aniast, felicitari pentru eco, stai linistita si ai incredere ca totul o sa fie bine!

Lora, mami de Iustina si 25+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput