Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)
Raspunsuri - Pagina 16
alexuza spune:
MULTUMESC ANA acum este putintel mai mare dar nu mai am motive sa fac poze pentru ca sunt legata de paat
Burtica de 24 saptamni
zozela spune:
La multi ani,
tuturor celor care poarta numele Sf.Imp.Constantin si Elena!! Zi frumoasa,sa aveti!!
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
LoraG76 spune:
Ramona, e verificata de mine inghetata de acolo, e ok! Si io mi-s fan vata de zahar si de-aici si de sus, de la telegondola...si mai e ceva pe acolo, dar nu vreau sa fac pofta nimanui, nu de alta, da' tre' sa trimit pachet cu mancare dupa aia!
Lora, mami de Iustina si 25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ionela.n spune:
Neata burtici
La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua
Ghiocela, de ce ai fost la 2 eco-morfologica?
Zoze, ce s-a intamplat? De cine trebuie sa ne "ferim"?
Klarisse, stiu ca azi schimbi semnatura. Felicitari!
--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
aniast72 spune:
tuturor sarbatoritilor zilei de azi !
Azi sarbatorim si noi, Vladi e si Contantin, sotul meu e si Constantin, mama e Elena. Asadar, poftiti la tort si sampanie (de copii)
Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
clary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aniast72 tuturor sarbatoritilor zilei de azi ! Azi sarbatorim si noi, Vladi e si Contantin, sotul meu e si Constantin, mama e Elena. Asadar, poftiti la tort si sampanie (de copii) Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
La multi ani!Sa fiti sanatorsi cu totii!
cununie civila
24+
lucianna_83 spune:
La Multi Ani! pentru cei care isi serbeaza numele de Sfintii Constantin si Elena.
Sa aveti o zi superba si usoara, asa de inceput de week-end.
17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
abe spune:
La multi ani celor ce se sarbatoresc azi!
am vazut ca ati discutat de creme, eu in prima sarcina nu m-am dat cu nimic pe burta si nu am nicio vergetura. cred ca depinde foarte mult de tipul de piele, daca e sa faci, faci oricum, cremele poate ajuta un pic, dar nu au cum sa previna aparitia vergeturilor. trebuie sa ne hidratam si poate scapam.
in schimb, pot sa va spun ca din cauza ca nu mi-am hidratat f bine fata in sarcina mi-au aparut sau mi s-au accentuat foarte tare ridurile. asa ca aveti grija mare de fata!
mami de Maria si 15+
Klarisse spune:
Buna dimineata si..
La multi ani celor care isi sarbatoresc astazi onomastica!.
Aseara am disparut in ceata..m-a luat pe sus o prietena de la birou si am tot stat la povesti pana pe la ora 21..dar a fost foarte fain.
Aniast..ma bucur ca per total vestile sunt bune.
Ionela ..iar ti-ai amintit.
Zoze..m-ai pus pe ganduri, cat citeam deja se forma o mica telenovela in capul meu gravidos.. da si tu un PM inainte sa mi se increreasca parul..
Va pup si sa aveti o zi minunata si scurta..ca doar e vineri.
Klarisse graviduta 20+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png