Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Vad ca sunt singura viitoare mamica de 3 iezi! Nu am simtit sarcina asta! Semne vagi, puse pe seama alaptarii si nedormitului! Intoleranta la 2 mirosuri, m-a luat cu rau o data stand cu fundul in sus de dimineata la sortat rufe pt spalat si o alta cu greata la ceia ce am mancat! Asta nu se compara cum a fost la primii... Am stat si in pat de rau! Plus ca bate mai fin! Baietii imi mutau burta!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

M-am intors de la control, am facut eco 4D.
Vestea mai putin buna: placenta e tot jos inserata si nu vrea sa se ridice deci...in continuare repaos.

Vestea buna: totul e bine, bobolina are 645 gr., nu vrea sa stea la poza (tot cu maninile la fata, se juca cu cordonul ombilical,) abia a convins-o doamna doctor. Seamana cu sotul meu ca nici lui nu ii place sa i se faca poze. Am primit un CD si poze. E primul CD cu fetita mea.

Alta veste buna daca se materializeaza: se deschide o clinica privata in Deva, pana in septembrie, unde va lucra si doctorita mea; nasterea prin cezariana va fi 6500-7500 Ron si sunt super fericita daca voi putea naste acolo. Sa merg cu poseta si sa ies cu copilul fara sa ma intereseze de medicamente, branule, mancare, pampers, bani bagati asistentelor in buzunare, etc...

URAAAAA bebe e bine, sanatos si jucaus

toate fetele

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

miha felicitari pt vestile bune.Sa-ti fie sanatoasa bb-ica!

Ana20+

Mergi la inceput

Mihaela ce vesti bune ai adus! Bravo! de placenta joasa nu-ti fa griji! Se ridica ea! asa am patit eu la bebe 2! Si am nascut natural fara probleme, ridicandu-se la un moment dat! Si eu ma ingrijorasem putin pana sa ma documentez! fain cu clinica particulara! Ai noroc! Eu una as avea o mare dorinta: sa nasc in apa! Din pacate in Iasi nu se poate deocamdata!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari mihaela pt BB grasunel!! O sa se ridice ea si placenta!Iar de nu..o sa stai cuminte in patut si o sa fie ok,da?!

alynta,esti grozava!!

Totusi,aniast nu trebuia sa vina azi cu vesti?! Sper ca sunteti ok!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Ma faci sa zambesc Zozela!
Miha dar poze nu ti- a dat de la eco 4d! Eu una am avut la Matei niste fotografii tare dragute! I-am vazut mutrita dragalasa!
Poate maine ma invrednicesc de o semnatura noua! Azi m-au bulversat vestile astea bunse si faine!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Multumesc fetelor; parca plutesc de fericire . Cu placenta nu imi fac asa mari probleme; o sa am grija de mine si ma gandesc ca va fi ok. Lichid amniotic este cat trebuie, bb e sanatos; asta e important...

Alynta am si poze si CD. Sunt dotata. Poze mi-a dat de fiecare data si cand mi-a facut 3D. Am o multime de poze.

Nu si-a schimbat sexul; e tot fetita.

Sa nu uit; a zis ca galmele ce le simt in locuri diferite de mai multe ori pe zi si care se relaxeaza dupa ce pun mana sunt ca se intinde bb. Contractiile nu sunt ca niste galme; se intareste toata burta la contractii si de regula sunt un pic dureroase. Doamne ce hal de exprimare am Acum sunt analfabeta de atata bucurie.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Buna fetele,

Phuuu...dupa cateva zile pline cu prea putin timp la dispozitie am ajuns si eu inapoi la voi. Am avut ceva de recuperat, nu gluma

V-am citit pe toate, dar nu mai reusesc sa nominalizez separat:

Bine ati venit noi burtici, sarcina usoara in continuare si bebici sanatosi si mancaciosi sa aveti!

Felicitari pentru emotiile placute la intalnirea cu juniorul celor care au fost la eco

Ana25, si eu sunt din Timisoara

Nike, bafta in continuare!

Kiti, Caransebes?? de acolo sunt eu, iar socrii ii am si eu la Otelu

Zozela, ne tii in suspans...

Pup toate fetele si va doresc o seara cat mai placuta

Burticuta mea e bine, incep sa simt din ce in ce mai des si mai tare suturile lui/ei. E asa faaaain

Andreea, sotul meu este din Caransebes, iar socrii s-au mutat de cativa ani la Otelu. Ce liceu ai facut? Poate va cunoasteti

Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, cautati in farmacii pachetul Avent, eu l-am luat acum aproape 2 ani cu 450 ron. De exemplu www.sensiblu.com/images/pdf/Catalog_Primii_3_ani_apr-mai_2010.pdf" target="_blank">la Sensiblu e 418ron, vedeti pag. 11.
La Helpnet posibil sa fie si mai ieftin. Vad ca a aparut si varianta 0% BPA.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Zozelooo, eu nu ma mai joc, soro, baga un PM, ceva, ca a inceput burta sa-mi fluture in toate directiile, zici ca-i meci de rugby inauntru!
Acum...stiu si eu ca oricine poate citi, probabil ca si ce scriu eu citesc colegii de serviciu, dar nu-mi pasa, decat sa moara de curiozitate, mai bine intregi si nevetamati...ori cine stie ce rude/cunostinte, n-au decat...ce afla? Cand e DPN-ul? cand am avut ultimul CM? Daca asta-i satisface, noroc bun, se multumesc cu prea putin de la viata!

Bubante, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos si nascut la termen!

Lora, mami de Iustina si 25+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput