Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)
Raspunsuri - Pagina 12
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela kiti,cand mergi la Caransebes,sa opresti si la mine Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
Oki doki!! S-a facut
Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui ana_25 kity te asteptam la timisoara. Ana20+ |
Dc nu intra tara asta in colaps si mai merg treburile, ma fac banateanca definitiv. Doar sa nu tb sa ma intorc la lucru, ca sa putem trai.
Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006
Andreea82 spune:
Buna fetele,
Phuuu...dupa cateva zile pline cu prea putin timp la dispozitie am ajuns si eu inapoi la voi. Am avut ceva de recuperat, nu gluma
V-am citit pe toate, dar nu mai reusesc sa nominalizez separat:
Bine ati venit noi burtici, sarcina usoara in continuare si bebici sanatosi si mancaciosi sa aveti!
Felicitari pentru emotiile placute la intalnirea cu juniorul celor care au fost la eco
Ana25, si eu sunt din Timisoara
Nike, bafta in continuare!
Kiti, Caransebes?? de acolo sunt eu, iar socrii ii am si eu la Otelu
Zozela, ne tii in suspans...
Pup toate fetele si va doresc o seara cat mai placuta
Burticuta mea e bine, incep sa simt din ce in ce mai des si mai tare suturile lui/ei. E asa faaaain
zozela spune:
Mai,va rog,nu pot sa zic nimic aici! Era doar un avertisment..Probabil ca nici nu trebuie sa va spun eu,cate se pot intampla in spatiul virtual,nu?!
Aniast,ce faci?!
Andreea,tu cand afli ce culoare ascunde burtica ta?!
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
Andreea82 spune:
citat din mesajul lui ana_25 andreea in ce zona stai? Eu stau in aradului. Ana20+ |
Giroc. Parca mai era o burtica din Timisoara sau ma insel?
Poate facem si noi o minigasca
Andreea82 spune:
citat din mesajul lui zozela Mai,va rog,nu pot sa zic nimic aici! Era doar un avertisment..Probabil ca nici nu trebuie sa va spun eu,cate se pot intampla in spatiul virtual,nu?! Aniast,ce faci?! Andreea,tu cand afli ce culoare ascunde burtica ta?! Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
Hehe, eu sper sa ma tina pana cand nasc....si sa aflam de abia atunci - era o mica intelegere intre mine si sot. Dar incep sa nu mai am loc de curiozitate. Acum sa vedem cat ma mai tine sa "bajbai pe intuneric". Prea mult nu stiu daca mai rezist
alynta27 spune:
Multumesc frumos pentru primire! Nu am sa nominalizez ca mi-e greu, nu va cunosc! Nu-i nimic ca am vreme!
Oana tu nu esti casatorita cu Radu T., chimist ?! Si stai prin Dacia?! Daca esti tu , te-am remarcat! Dar burtica ta e marisoara! Cam asa era si a mea la baieti! Acum mi se pare mica!Am fost azi in jur de 9 la Cuza Voda la eco, in Ambulator!
Multumesc de complimente!
Pompa de san am avut manuala de la Primii Pasi!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra