Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

papansh, cricor, tanti z chiar are contul inchis??

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

incredibil, dar da, il are inchis....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu ma infurii greu,dar cand ma apuca, sa nu va vad in calea mea ...mey,dar ce m-am enervat ,parca vad ca ma zboara astia si pe mine

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cum adica, cine i l-a inchis si de ce?

Rau imi pare ca nu sta arwen la Braila, ca as fi rugat-o, daca poate, desigur, sa ma ajute la curatenie, ca eu nu sunt in stare, ieri am vrut sa fac curat si mi s-a facut rau... Contra cost, desigur...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

orice e posibil, pe mine nu ma mai mira nimic....asta chiar mi-a pus capac....
eu am mai vrut o data sa-mi inchid contul, dar m-au oprit umanitarele, am zis ca e cu un scop bun...acum, am ramas cu un mare dezgust....

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Selene, ai probleme de sanatate?

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Cum adica, cine i l-a inchis si de ce?

Rau imi pare ca nu sta arwen la Braila, ca as fi rugat-o, daca poate, desigur, sa ma ajute la curatenie, ca eu nu sunt in stare, ieri am vrut sa fac curat si mi s-a facut rau... Contra cost, desigur...

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

la generale, subiect "o poveste". citeste si vei ramane 'paf'.

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am citit, am si raspuns...

E de tot rahatu', sa ma scuze fetele...

alex, se pare ca energia mea e pe duca, sincer, nu ma asteptam, m-a luat prin surprindere, mie imi place sa fac curatenie si rezist cu orele, de regula, cu toate ca ma dau cu capul de pereti cand vad ca nu tine, ieri am curatat 2 ore si ceva bucataria si holul de la intrare, cand sa ma apuc de camere, odata ma fac leoarca de transpiratie si se invarte casa cu mine... Si m-a tinut ameteala pana seara...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Am citit, am si raspuns...

E de tot rahatu', sa ma scuze fetele...

alex, se pare ca energia mea e pe duca, sincer, nu ma asteptam, m-a luat prin surprindere, mie imi place sa fac curatenie si rezist cu orele, de regula, cu toate ca ma dau cu capul de pereti cand vad ca nu tine, ieri am curatat 2 ore si ceva bucataria si holul de la intrare, cand sa ma apuc de camere, odata ma fac leoarca de transpiratie si se invarte casa cu mine... Si m-a tinut ameteala pana seara...

Ia fa-ti mataluta un set de analize, ca pun bata pe tine.

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna seara!
da,andra!am 1,73m si 55 kg.tricourile s imi sunt bune iar la blugi cam 28-29.sunt slabuta ,dar putin lata in solduri!
cel mic bea Milupa Milumil 1(de la 0 la 6 luni)si destul de mult (asa mi se pare mie)200ml lapte construit la o masa si avem 6 mese/zo(unde o intra atat,nu inteleg)

si cam atat la ora asta!

daca aveti ceva de intrebat(o nelamurire ceva),intrebati-ma si cand am timp va raspund!

app:kokiy iti multumesc inca o data ptr patut!mereu cand il pun la nani,ma gandesc la tine.numai noaptea nu,ptr ca baiatul meu doarme de la 12 la 6Multumesc lui DD ptr minunatia de copil ce mi-a dat-o!

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput