Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 43
Tanti Zavaidoc spune:
Pai nu e ceata, trebuie sters parbrizul. Spune pe ce parte pare incetosat si rezolvam imediat.
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Pai nu e ceata, trebuie sters parbrizul. Spune pe ce parte pare incetosat si rezolvam imediat. |
ai PM
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Ducky, eu am inteles ca Arwen are nevoie de orice fel de hainuta de vara pentru un copilas (baietel) de 3 luni. Evident, pot fi trimise si haine de vara pana spre 5-6 luni, pentru ca tot va fi cald pana in septembrie. De asemenea, are nevoie de pampersi (mai demult scria 2, dar dupa calculele mele a ajuns deja la 3), cosmetice (sampon, gel de dus, crema de fundulet, servetele). Ma gandesc ca nu ar strica sa primeasca si ea ceva, doar ca nu ii stim masurile. Presupun ca nu are bani sa isi cumpere hainute, asa ca oricine ii poate dona un maiou sau tricou cred ca ar fi binevenite. In timp ce scriam am realizat ca in curand va avea nevoie de o jucarioara pentru dentitie. Deci uite, si ceva de genul asta. |
Arwen are in jur de 1, 70m si e f slabuta, ceva de genul la vreo 55 de kg.
Cred ca poarta S la tricou si cam un 27 la blugi, asa dupa cum am vazut-o eu.
Lui Darius eu i-am luat papersi nr. 2, atat folosea acum 2 saptamani cand m-am intalnit cu ea. E drept ca prima data i-am luat nr. 3, dar fata nu mi-a zis nimic. Abia ulterior cand i-am luat transa 2 de pampersi mi-a zis ca el de fapt poarta nr 2. Probabil i-a fost rusine sa-mi zica
Dar acum ,tot ce e posibil sa ii fie bun nr. 3.
Eu cred ca acum i-ar fi mult mai uitl sa primeasca consumabile gen lapte, cosmetice si pampersi decat hainute, mai ales ca hainute a mai primit, iar ei, in momentul de fata au o lipsa foarte mare de bani.
A venit vara, e caldura, nu-i trebuie f multe haine, dar de lapte si pampersi va avea nevoie in permanenta.
Evident, ca daca cineva are hainute de dat, sunt binevenite
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Ce fel de lapte ii trebuie pentru cel mic? |
Milupa Milumil.
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Mai revin cu o precizare: nu cred ca il mai alapteaza, parca asa retinusem.
Deci laptele i se termina foarte repede. De-asta pun accent pe laptic.
Edit: iar ea fiind foarte tanara, abia a implinit 18 ani, nu cred ca a lucrat, deci nu cred ca beneficiaza decat de cei 200 de lei ai copilului.
Sotul ei nemaiavand servici, va dati seama in ce situatie de cacao sunt....
BAZAR UMANITAR
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
Milupa Milumil. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Care anume, doamna? Nu ma pricep la lapte praf, eu am alaptat pana la un an si ceva... Milupa Milumil e pe numere ca si ala de la Nestle? Scuze, chiar nu stiu.
alex_andra spune:
Pai e pe etape, scrie pe el.
Categoria 1, e pana in 6 luni, parca.
Categoria 2 e pentru 6-12 luni.
PS: eu sunt andra, nu "doamna"
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
O cutie de lapte contine 2 pungute, de cate 300de grame fiecare, deci cutia are 600 de grame.
In farmacii costa 30 de lei. In supermarketuri, vreo 28.
BAZAR UMANITAR
Tanti Zavaidoc spune:
Ok, multam de precizari. Chiar nu stiu, ca nu am folosit... Deci ii trebuie formula pana la 6 luni. Ia treci Arwen la raport, sa te prelucrez nitel! Spune tot, de ce nu mai alaptezi?