Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 45
arwen92 spune:
mi-am amintit ceva:
tanti Z,daca iti este mai usor si doresti chiar ne putem intalni personal
si tuturor celor care stau prin bucuresti(zona sect 2)si doresc sa vada cui ajunge ajutorulsi daca nu incalc ceva din regulament si imi permite laura cu daniela!
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
ancadragoman spune:
Neata
felicitari fetelor care au fost la sortat
Eu spun ca este f bine cu banuti ramasi sa luam cevba pentru acum si pentru toamna mai facem un efort si ne descurcam noi.O sa vreau si eu un cont sa trimit niste banuti pana atunci
Cum adica a inchis contul lui TZ?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Cricor spune:
Tanti Zavaidoc va roaga sa nu-i mai trimiteti pm, pntru ca nu le poate citi avand contul anulat.
Daca vreti sa luati legatura cu ea, trimiteti mail.
ancadragoman spune:
Pai la subiectul de la generale se laudau ca au dat drumu la cont
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
danielac spune:
am citit tot ce ati scris zilele astea cat am lipsit...
imi pare rau ca in continuare se trimit tot mizerii pe post de donatii (asa cum spunea Laura, la actiunea cu orfelinatul, unde am strans singura toate coletele, am primit si eu unele in stare jalnica, altele le-am aruncat fara discutie ca nu se puteau duce unor copii, din pacate nu am scris atunci si m-am "plans" doar la Laura...dar cred ca am gresit...si acum imi pare rau ca nu am avut curajul lui tanti Z...)
o a stabilesc cu Laura ce conditii sa punem donatiilor, si le vom trece pe prima pagina a topicului...va rugam sa anuntati in ce stare primiti coletele si daca sunt probleme...
ducky modific la tine imediat!
as vrea si eu sa stiu ce s-a intamplat cu tanti Z, dati-mi un link va rog!
mioarabraila nu are voie sa ceara la acest tppic, deoarece e pe lista neagra, as aca va rog sa aveti grja!
Cricor spune:
contul e in continuare inchis
danielac..subiectul era la generale, dar vad ca a disparut fara urma.
ancadragoman spune:
este in ZZ
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
Tanti Zavaidoc spune:
Buna! Acum da, contul functioneaza. Sper sa nu va suparati, dar eu vreau sa inchei ce am inceput aici si apoi chiar voi cere inchiderea contului, ceea ce prima oara nu am facut de fapt. E vina mea ca suspectez pe oricine de inteligenta si simtul umorului
Am primit adresa lui Arwen, o sa vad daca reusesc sa ma intalnesc cu ea personal.
Nu cred ca reusesc sa ajung maine la serbare, din pacate, dar m-as bucura sa mergeti unele dintre voi, sa faceti poze. Sunt curioasa ce mutrite vor face copiii
Selene_Bunny spune:
danielac, LauraNicole, in legatura cu mioarabraila, va trimit un PM!
mioara, aveai un PM de la mine!
adda_lili, am primit coletul de la tine!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
kokiy spune:
Holla ...mi-a mai revenit zambetul,ma pregateam de o greva japoneza
Papanash s-a dus sa ridice coletele de la Selene si Andata ,Daniela de la tine nu avea aviz ,dar intreaba acum la posta ...
Cine merge maine la serbarea de 1 iunie sa se anunte aici,Papanash o sa i-a legatura cu voi cand are acces la net
Eu sunt prima,vin in dinti cu dvd-ul
....................................................................................
De vanzare