Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 23
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky Fetelor, VA ROG MULT SA MA IERTATI, din motive personale si independente de mine NU POT sa mai trimit pachetelul, decat eventual de luni incolo. Promit sa particip si la celelalte actiuni si sa ajut cum pot cat de des pot dar acum chiar n-am cum. Daca nu e prea tarziu trimit luni. Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Nu-i nimic, lasa, nu te necaji. Luni nu mai are cum sa ajunga in timp util,o lasam pe alta data.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Tanti Zavaidoc spune:
Binee... Deci cum facem?
Cine vine sambata?
Hai sa incep eu lista si adaugati si voi.
Va rog sa scrieti si zona unde locuiti, cele care aveti nevoie de transport, poate ne grupam (daca suntem mai multe, desigur).
Prin urmare:
TZ si prietena ei, Irene (suntem motorizate)
Luci, prietena lui Papanash
continuati, va rog!
ancadragoman spune:
Cred ca vin si eu dar nu promit nimic,daca ajung imi trebuie un numar de teleof sa sun cand sunt deja acolo.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
papanash spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Binee... Deci cum facem? Cine vine sambata? Hai sa incep eu lista si adaugati si voi. Va rog sa scrieti si zona unde locuiti, cele care aveti nevoie de transport, poate ne grupam (daca suntem mai multe, desigur). Prin urmare: TZ si prietena ei, Irene (suntem motorizate) Luci, prietena lui Papanash continuati, va rog! |
Cricor si o prietena, o asteptam sa confirme
mistral spune:
Este pe prima pagina vre-o fetita care merge la toamna la scoala? Am o uniforma in stare buna(pt. clasa I).
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
kokiy spune:
Papanash,sanatate micutului ...noi suntem pe antibiotic de la infectia la stomac ...am impachetat totul in graba azi si le-am trimis in Cotroceni,al meu maine nu ajunge la job ,asa ca vor fi disponibile de azi produsele pentru ridicare ... dar cine le ia de acolo? ...eu nu cred ca pot ajunge la sortare,sunt singura cu copii in week...
....................................................................................
De vanzare
adda_lili spune:
Am un pachetel cu hainute si papucei pt copii pana intrun an jumatate si as vrea sal trimit lui selene sal distribue ea cum stie in sensul ca ar putea pune si la bazar din ele Selene poti sa le primesti?
Cricor spune:
Buna,
Daca e sambata ala ora 10, voi veni singura din pacate. Prietena are diverse probleme pana la 15.
Am dus la papanash la serviciu niste pungi..cam 50, gen cadou, dar sunt cam micute: cam 30cm x 40 cm.
Eu stau pe 13 Septembrie, in zona hotel Marriot. Daca se poate sa ma ia cineva in drum spre spital ar fi minunat, in caz ca nu, ma descurc eu cumva.
Tanti Zavaidoc spune:
Adda-lilli, te rugasem sa spui daca ti-au fost bune hainele, sa stiu daca mai trimit aceeasi masura, sau mai mari/mici.
Cricor, te luam noi, dar lasa un nr de tel pe PM. Te sun cand plecam de la mine, sa nu stai aiurea pe afara si sa ne astepti.
papanash spune:
citat din mesajul lui kokiy Papanash,sanatate micutului ...noi suntem pe antibiotic de la infectia la stomac ...am impachetat totul in graba azi si le-am trimis in Cotroceni,al meu maine nu ajunge la job ,asa ca vor fi disponibile de azi produsele pentru ridicare ... dar cine le ia de acolo? ...eu nu cred ca pot ajunge la sortare,sunt singura cu copii in week... .................................................................................... De vanzare |
tot enterocolita acuta si voi ?
da-mi coordonatele sotului, orele de program, poate ajunge al meu sot asta seara, apoi sa le duca maine la mine la birou. dar nu promit ca nu stiu sigur ce program are si nici cum evolueaza starea piciului de la o ora la alta.