Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Ok, astept sa vorbesc si iti spun daca trec si la ce ora. Nu mai tarziu de 3, cred eu, dar nu pot fi sigura de nimic in clipa asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mersi mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Luci zice ca pentru ce avem la noi la sediu o sa vina sotul directoarei cu masina, asa ca daca va e mai simplu sa lasati tot acolo tv si altele, e ok. inca n-am primit aviz de la posta, probabil maine sau luni. bani s-au mai strans, eu am vre-un milion pana acum, plus ce mai astept de la Luy, se mai strang.
eu zic ca ar fi bine sa mergeti acolo sambata sa faceti sortare/impartire in pungi, apoi sa vedem luni cati bani avem cash sa mai cumparam radio si dulciuri, sa le adaugam la pachete marti inainte de eveniment. O fi bine asa ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Pai eu zic ca e bine. Totusi, o sa vad daca vrea prietena mea sa mergem azi la spital, ca nu stiu cate drumuri o sa trebuiasca sa faca si sotul directoarei.
Mai am o veste buna, copiii vor mai primi si niste sepcute si jucarii de la o firma. Daca firma aceea pune obiectele astea in pungi mai maricele, am scapat de grija ambalajelor. Nu au nimic impotriva sa punem si noi ceva pe langa ce pun ei, deci nu tin mortis sa fie cadoul lor separat. Sper ca pungile sunt cele pe care le stiu eu, adica unele mari, deci cred ca s-a rezolvat si problema asta.
Cu dulciurile, am mai spus deja ca exista o parte. Ar fi minunat sa se stranga bani suficienti cat sa ramana si pentru alte dulciuri, dar in caz ca nu, nu e o problema.
Pana la urma, unde e exact spitalul?

Mergi la inceput

Tanti, tu te descurci de minune, nu-ti faci o fundatie ? si nu vrei sa lucrezi cu mine-n echipa de vanzari, ca vad ca ai o putere de convingere peste masura .
uite-te pe scrisoarea aia de la dna director, cred ca ai acolo coordonatele spitalului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Tanti, tu te descurci de minune, nu-ti faci o fundatie ? si nu vrei sa lucrezi cu mine-n echipa de vanzari, ca vad ca ai o putere de convingere peste masura .
uite-te pe scrisoarea aia de la dna director, cred ca ai acolo coordonatele spitalului.

Ntz, nu-s acolo coordonatele.
Pentru restul, ce dai? Ce face Andreiasul meseriasul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

papanah, sanatate multa lui A!!

eu v-am pupat, plecam din bucuresti pana pe 7 iunie. sper sa gasesc un net pe acolo, sa va citesc macar, oricum va urez succes marti, desi sunt convinsa ca va iesi totul bine!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Luminita, nu stiu unde pleci, dar vacanta placuta! Sa ne tii pumnii sa iasa totul ok
Papanash, ai dreptate, sunt chioara. E acolo adresa, deci totul e ok.
edit-edit: S-a schimbat planul modificat. Am vorbit cu prietena mea si vrea sa vina la sortat sambata. Prin urmare, aducem tot ce avem direct la spital,sambata. Scuze, Anca, daca te-am incurcat, dar azi nu ajung in centru deloc:(

Mergi la inceput

Anca,nu te supara, gasim o solutie.
Fetelor, asta mic erau,aproape nu mai are glas...a luat 2 guri de ceai de menta pe care inca nu le-a varsat,deci sunt foarte speriata, o pateste pentru prima oara.
Luminita,concediu placut, drum bun si multumim ca ai fost alaturi de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Anca,nu te supara, gasim o solutie.
Fetelor, asta mic erau,aproape nu mai are glas...a luat 2 guri de ceai de menta pe care inca nu le-a varsat,deci sunt foarte speriata, o pateste pentru prima oara.
Luminita,concediu placut, drum bun si multumim ca ai fost alaturi de noi!

eu nu m-am suparat
Sa ii dai niste saruri pentru hidratare ,saracutul de el

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput