Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

Buna,

Daca e sambata ala ora 10, voi veni singura din pacate. Prietena are diverse probleme pana la 15.

Am dus la papanash la serviciu niste pungi..cam 50, gen cadou, dar sunt cam micute: cam 30cm x 40 cm.

Eu stau pe 13 Septembrie, in zona hotel Marriot. Daca se poate sa ma ia cineva in drum spre spital ar fi minunat, in caz ca nu, ma descurc eu cumva.

si bani,si bani a adus Cricor, stiu eu sigur

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Andrei mai vomita? Poate scapati de spital, daca pana diseara se linisteste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Andrei mai vomita? Poate scapati de spital, daca pana diseara se linisteste

in ultima jumatate de ora nu, si a baut un hidrasec, plus un stics mancat, sta saracul in scoica (are 1m-aazi l-am masurat si adoarme in scoica ) la desene si-mi spune ca vrea bibele
eu inclin sa cred ca e spre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Citat:

Adda-lilli, te rugasem sa spui daca ti-au fost bune hainele, sa stiu daca mai trimit aceeasi masura, sau mai mari/mici.
Cricor, te luam noi, dar lasa un nr de tel pe PM. Te sun cand plecam de la mine, sa nu stai aiurea pe afara si sa ne astepti.
sunt cam marisoare cred ca la anul pe vremea astas le va porta dar costumasul ala verde cu geaca si poantaloni il poarta pt ca iam scurtat pantalonii dar cred ca si pantalonii scurti din blugi ai vin si tricouasele de asemenea restul sunt cam mari Acum sper sa nu te superi eu tim raspuns sincer.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adda_lili

Citat:

Adda-lilli, te rugasem sa spui daca ti-au fost bune hainele, sa stiu daca mai trimit aceeasi masura, sau mai mari/mici.
Cricor, te luam noi, dar lasa un nr de tel pe PM. Te sun cand plecam de la mine, sa nu stai aiurea pe afara si sa ne astepti.
sunt cam marisoare cred ca la anul pe vremea astas le va porta dar costumasul ala verde cu geaca si poantaloni il poarta pt ca iam scurtat pantalonii dar cred ca si pantalonii scurti din blugi ai vin si tricouasele de asemenea restul sunt cam mari Acum sper sa nu te superi eu tim raspuns sincer.

Pai asta vreau, sa imi spui sincer, ca sa stiu ce sa mai trimit. Hainele pentru tine cum sunt? Tot mari?

Mergi la inceput

m-au sunat de la birou ca am primit aviz de la posta, colet din Braila.
Cred ca-i de la Selene, ne poti confirma initialele MCD ? ei, acum sa va vad, ziceti-mi cum ajung eu la posta sa iau coletul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Tricouasele sunt cam scurte eu nu le pot purta ca se vede urat operatia am sa i le dau surorii mele.In rest sumt bune pantalonii imi vin numai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adda_lili

Tricouasele sunt cam scurte eu nu le pot purta ca se vede urat operatia am sa i le dau surorii mele.In rest sumt bune pantalonii imi vin numai bine.

E foarte bine asa. Ma bucur ca le foloseste cineva

Mergi la inceput

cred ca maine mai primesc inca un aviz, asa ca mai bine astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Papanash, coordonate ptr. ridicare colet "AFI Palace Cotroceni " program pana la 22.00,firma o stii ...sotul sta pana pe la 17.30,daca ajunge mai tarziu sa intrebe de Robert ,ii spune ca a venit sa ridice un pachet cu donatii,sa nu uite sa ceara si pungile ...Robert e tanar si nelinistit ,sigur uita sa i le dea

edit: hai ca uitam ,printre ghiozdane si toale mai e o punga cu desene Disney,e acolo ceva pentru Andrei

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput