LMA : Nicholas Mai-Iunie 2009(78)
Raspunsuri - Pagina 17
alynta27 spune:
Salutare!
Matei a cazut aseara pe roata unei masini si o are proiecatat pe frunte, intre ochi! I se vad toate spitele! Am tras o sperietura... E foarte energic: se suie pe pat, coboara, mai nou se da jos si din carut! Daca il pun in scaunul de luat masa se suie in picioare pe el! Il copie pe fratesau in toate! Din fericire are o rana superficiala! I-a curs doar o picatura de sange!
La multi ani Mihnea Stefan!
Anda bafta la examene!
Otilia fa-i o supica! Sau o mancarica cu ceapa, rosii si ardei daca ii place! Al meu a mancat asa dar de pui o data si i-a placut!
Matei e marait de ieri! I-am bagat si nurofen doar ii va tacea piuitul! Maine vreau sa mer la nalize si daca vor fi gata pana luni sa merg din nou la ecograf la dr! Ideia e sa am rezultatele! Bebelina e miscacioasa! Ma mai doare burta! Nu am reusit inca sa-l intarc, dar am redus mesele! Ma termina ca vrea sa suga mereu si de plictiseala!
Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serialbastre LA MULTI ANI, MIHNEA STEFAN! Sa fii sanatos si fericit! Cumnata se pare ca va fi externata zilele astea si va mai merge la control intr-o saptamana-doua. Sper sa o mai duca macar o luna ca verisoarele Cezarei sa fie destul de marisoare. Alynta, este la dr. Onofriescu (sau ceva in genul asta, sper ca nu i-am pocit omului numele). O zi frumoasa! Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC |
Ai zis bine numele! Dr asta a fost directorul spitalului! De bun e bun dar depinde cat vrea sa se implice! Am auzit multe vorbe si contra! Am sa caut pe DC sa-ti d-au sa citesti! Poate cumnata va avea noroc si va decurge totul bine! Daca zici ca a veniit recomandata poate isi da tot interesul!
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Serialbastre acum trei ani aici am gasit multe informatii despre medicii din Iasi! Acum am rasfoit si am gasit mai mult despre cei din Bucuresti! Daca tu ai rabdare sa te uiti....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135619&whichpage=1
POZE
Cum a aparut Printul!
cris_82 spune:
andreea s sunt sigura ca gemenele or sa mai stea un pic la mami la adapost iar mamica o sa treaca cu bine peste perioada asta
alynta un pup mare la baiat sa treaca bubahahaha...ce nazdravan e mateiun pup si pentru micuta miscacioasa sa o lasa pe mami sa respire si ea
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
miruta spune:
LA MULTI ANI,MIHNEA!Sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume!si pentru mami,multe
Am intrat repede sa urez lma si sa schimb titlul,ies,nu ma lasa Anto,revin mai tarziu.va pup.
Serialbastre spune:
Alynta, multumesc. Nu am rabdare sa frunzaresc acum, poate oi prinde mai tarziu o clipa libera. Oricum, va merge si la medicul de la Suceava in continuare daca se externeaza.
Acum suntem mai optimisti cu totii.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC
miruta spune:
Am revenit!butoiasul atomic doarme...
ce liniste in stup...pe unde umblati ,fetelor?
Multumim de raspunsuri ...am vb cu pediatra,ea zice ca nu i s-a parut niciodata la control sa aiba ceva suspect la picioruse,ne-a chemat joi sa ne mai vada o data si decidem atunci daca ne trimite din nou la ortoped.
ALYNTA...pupam baiatul sa treaca buba.
CRIS...cum stai cu pregatirile?
DANIELLA...am vrut sa te sun ieri,am fost in parc la moghiros la matusa-mea dar era asa aglomerat ca nu am plecat rapid.
MAGDA...bafta la examene.
Noi am patit-o iar cu burtica...din nou enterocolita.acelasi simptome ca si prima data...am depistat si "vinovatul" ...rosia...atunci a mancat supa de rosii,acum paste cu rosii...curios ca face asa numai la rosie proaspata,desi i-am scos samburii si coaja si nu i-am dat-o cruda.daca fac ciorbita si pun suc de rosii facut de maica-mea din rosii din curte nu are absolut nimic.e pe hidrasec ,enterol si iar lapte fara lactoza (pufff,al naibii ce scump e).
LauraOana spune:
MIHNEA
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
cris_82 spune:
miruta si noi la inceput am avut probleme cu rosia proaspata,dar i-am dat numai cate putin si treptata am marit cantitatea.Acum papa si o rosie daca ar fi dupa capul ei si nu mai avem problemecu pregatelile sunt...sa fiu sincera,azi lenevesc la capitotul astadar de joi ma apuc de treabaoricum nu o sa fie mare nebunia,ci ceva restrans acasa,cu tinuta obligatorie pantaloni scurti si slapi
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
otiliap spune:
buna fetele!!
alynta, multam de reteta. o sa incerc si eu. multa sanatate lui matei, sa treaca si maraiala.
acum tocmai am terminat de pregatit pastele cu rosii si mozarella, dupa reteta becai. au iesit fff bune, doar ca in loc de rosii am pus suc de rosii facut de mine, fara conservanti. pe foc mai am si o macarica de dovlecei cu piept de pui, sa vedem daca-i place.
va pup, ma duc sa termin mancarea si sa iesim afara, ca e ff fain.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)