LMA : Nicholas Mai-Iunie 2009(78)
Raspunsuri - Pagina 16
alynta27 spune:
Andreea asa era si David cu pampersul! M-a amuzat faza cu "mi-a pus capac"! E o perioada cand sunt mai grabiti! Eu patesc alceva cu Matei! Daca sunt intr-un loc unde ii face placere nu se lasa adormit chit ca pica din picioare!
Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lavinia.p spune:
Va multumesc din suflet pt urarile de ziua lui Rareselul meu, nu ma asteptam, va dorim si noi sa fiti mereu veseli, fericiti si sanatori si mamicile si puiutii lor. Scuzati de intarziere dar va poftesc sa gustati din bucatele de la petrecere, mancarica, prajiturele, tortulet, berica, suculet si apa plata cu lamaie pt cele care sunt la cura, deci serviti va rog:.
Va pupam si avem si pozici de la petrecere la semnatura pt cine vrea sa ne vada!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
alynta27 spune:
Lavinia te asteptam cu pozele si povestirile de rigoare! Gata ai baiat mare! A depasit pragul de un an!
Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
philip spune:
lavinia, am vazut pozele, foarte misto, pai pana la 2 ani ai scapat de cumparat haine :)
alynta, pai ce crezi ca N nu face la fel?
anda_magda spune:
La multi ani si din partea noastra!
Sa fiti sanatosi si voi piticilor si voi mamicilor!
noi nu prea am mai avut timp de nimic. am trei zile cu examene.
DanaMi spune:
LA MULTI ANI PITICI : ALEXANDRA, IOSEF SI MIHNEA STEFAN
SI
LA MULTI ANI MAMICI : RALUCA SI ANCY
MULTA SANATATE SI CAT MAI MULTE BUCURII
scuze pt intarziere dar abia acum am aterizat acasa, am fost la tara
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR
otiliap spune:
LA MULTI ANI MIHNEA, puiut de narcisica!!! sa cresti mare, frumos, cuminte!! iti dorim multa, multa sanatate!! mami narcisica, un buchet de de la matei!!
fetele, am o rugaminte. am scos la dezghetat o bucatica de carne de vita pt matei, dar nu am nici cea mai mica ideea ce sa-i prepar. poate aveti sugestii???
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
cris_82 spune:
neata ,
LA MULTI ANI Mihnea Stefan!!!!!!!!!!!!!!!! sa cresti mare si voinic,sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata
magda bafta in continuare la exam
revin ca ma calareste fi-mea
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Serialbastre spune:
LA MULTI ANI, MIHNEA STEFAN! Sa fii sanatos si fericit!
Cumnata se pare ca va fi externata zilele astea si va mai merge la control intr-o saptamana-doua. Sper sa o mai duca macar o luna ca verisoarele Cezarei sa fie destul de marisoare.
Alynta, este la dr. Onofriescu (sau ceva in genul asta, sper ca nu i-am pocit omului numele).
O zi frumoasa!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 neata , LA MULTI ANI Mihnea Stefan!!!!!!!!!!!!!!!! sa cresti mare si voinic,sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viatamagda bafta in continuare la exam revin ca ma calareste fi-mea mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai) Brotac Terorist |
LA MULTI ANI!!! si din partea noastra
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)