LMA : Nicholas Mai-Iunie 2009(78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Anca sanatate fetei!
Noi suntem pe vaccinarea nationala! Vaccinul de un an inca nu este! Mai trebuie sa asteptam sau daca ne "grabim" sa-l cumparam! Fetelor care sunteti pe schema nationala la voi este?!

Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Alynta, noi suntem pe infanrix, dar am sa intreb dr de familie ce stie despre cele decontate...

Otilia, pana raspunde Beca, iti dau eu reteta citez "fierb pastele. Tai rosiile cubulete mici, usturoi(dupa chef si gust) tocat marunt si busuioc verde, tocat marunt si asta. Le amestec pe toate trei si le pun in tigaie cu putina apa (in reteta apare si putin ulei). Cand se inmoaie rosiile adaug pastele si apoi mozarella si amestec pana se topeste mozarella. Vreau sa spun ca mananca Sara de rupe, doua guri de ar avea ar fi fericita..."

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

valeuuuuuuuuuu ce greseala monumentala facusi miruta de fapt tie am vrut sa-ti sciu si ma gandeam la elena si uite ce a iesit

alynta tero a mers si ea cateva zile mai airea,isi tragea un picior dupa eadar vad ca s-a corectat singuricanu cred ca e cazul sa te alarmezi mai ales ca matei inca exerseaza la capitolul asta
annkkaa multa sanatate la tititza sa fuga mucisorii repede pana la petrecere.. stiu ca e pericolos ce face ea acolo,dar mi-o si imaginez ce dulce e
alynta eu astept ziua de maine sa sun la cabinet ca azi e dr. libera si te anunt imediat cum aflu si eu cevadar in nici un caz nu il voi cumpara,prefer sa mai asteptam o luna

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cris nici eu nu m-am alarmat... Vad ca atunci cand e obosit merge mai accentuat asa! Plus ca e inca la inceput cu mersul! Nu stiu ce sa zic... Am sa intreb si pediatra! Si eu am de gand sa astept vaccinul! Chiar sa d-au 2 milioane jumatate asa deodata parca nu-mi vine.... Mai ales in conditiile actuale!
Am reusit sa servesc cafeluta! Am un munte de haine de pus la loc! Mai lenevesc ca doar e sarbatoare si nu vine nimeni in inspectie! Ai mei mananca porumb de la cutie! Mai bine zis Matei a intins o portie pe jos, apoi a calcat-o!

Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

am adormit piticul, asa ca pot sta putin pe net.
nicuratze, multumim pt urarile de ziua noastra. interesant mod de a schimba pampersul ai... ... oricum, bine ca sta. al meu zici ca are cherosen in fund, nu sta o secunda intr-un loc.
la multi ani pt onomastica!! sa fii sanatoasa, fericita alaturi de familia ta!!

philip, ce fac copiii?? a trecut febra??

oana mvt, ce face cumnata ta?? a nascut??

ana micu, ancy, danami multumim pt urari!!

deea 24, multa bafta la serviciu!! cu cine las puiutul??

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
otilia febra a trecut, bubele-s inca prezente. dar e vesel. asta-i bine.
miru, si N merge cu picioarele departate, nu cracanat, ei merg asa multa vreme la inceput pt ca-si tin mai bine echilibrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

clody, multa sanatate lui razvan!!! saracutul... si diaree, si dintisori, si antibiotice... puiutul... sa treaca repede toate!!!

philip, nu am mai auzit de boala asta. va dorim multa, multa sanatate!! am citit ca e contagioasa. P cum este??

strunfita, sanatate andreei!! cum se simte??

miruta, nu stiu ce sa zic. matei nu e cracanat, nu am avut astfel de problema nici la fata. totusi am avut o prietena a carei fetita era putin cracanata si dr i-a zis sa nu-si faca probleme, ca dupa ce va incepe sa mearga, se vor indrepta piciorusele. si asa a fost.

andata, la fel e si la mine, cand merg la cumparaturi cu amandoi. nici matei nu mai sta in premergator, sare din el.

alynta, pt linistea ta,mai bine te duci cu matei la dr, sa vezi ce-ti spune.
cat despre vaccin, si noi tot pe schema nationala suntem. si nu am primit niciun telefon de la dr. de obicei, dupa 20 ale lunii vin vaccinurile, dar ...mai pe seara voi suna la dr sa intreb de vaccin, si/ti voi spune atunci ce si cum.

alic, saru-mana pt reteta becai. . nu am vazut unde a scris-o. cred ca o voi incerca si eu azi, tot am mozarella in casa, dar nu am busuioc verde. cu busuioc uscat oare e la fel de bun??

philip, ma bucur mult ca a disparut febra!! multa sanatate in continuare!!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

elena, am uitat sa zic, am incercat si metoda ta de a schimba pampersul numai ca nu vrea sa stea in picioare. uf, copilu' asta mi-a venit de hac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI IOSIF, sa cresti mare sanatos, norocos si frumos.

LA MULTI ANI mamicilor RALUCA_IOANA si Ancy_2405

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI IOSIF, sa cresti mare sanatos, norocos si frumos.

LA MULTI ANI
mamicilor RALUCA_IOANA si Ancy_2405, sa fiti sanatoase si copilasii vostrii la fel, sa va aduca numai bucurii.

Alynta noi am facut vaccinul, suntem pe schema nationala, dar nu au fost probl.

Revin diseara ca nu ma mai lasa Razvan.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput