LMA : Nicholas Mai-Iunie 2009(78)
Raspunsuri - Pagina 18
SoriLea spune:
LA MULTI MULTI ANISORI MIHNEA - STEFAN puiutul lui Narcisica, sa cresti mare sanatos, voios si norocos, sa aduci numai bucurii parintilor tai.
Fetelor dragelor, de 2 sapt Razvan sta mai tot timpul cu biberonul in gura, mai rau e ca sta si trage din el si cand nu mai are nimik. Ati patit asa ceva? El nu mi-a luat niciodata suzeta si culmea, acum foloseste biberonul pe post de suzeta. Cum sa-l dezvat? Plange daca il iau, iar daca ii distrag cu ceva atentia, uita.
intregului stup.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
otiliap spune:
miruta, multa sanatate puiutei, sa treca repede enterocolita!!! stiu ca e tare scump laptele fara lactoza, noi am gasit la 33 lei cutia parca.
sorilea, nu am patit asa ceva cu matei. poti incerca insa ca in timpul zilei sa-i dai laptele cu canita, biberonul folosindu-l doar noaptea. poate ca, fiind noaptea, nu-si va da seama cand il iei.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
SoriLea spune:
Otilia cu cana normala nu vrea sa bea, i-am luat diferite canite cu cioc, nu le vrea. Asa ca am ramas tot la biberon si nu pt lapte ci pt apa, ziua nu-i dau lapte, doar apa. Nu stiu cum sa mai procedez cu el. Dupa ce se satura de tinut in gura, daca mai are apa in el incepe si se stropeste pe el s prin casa, daca il iau, concert.
miruta sper as scapati rpd de enterocolita, am trecut si noi prin ea si stiu cum e. Si eu parca tot cu 33 ron am luat cutia, de la market Real. E mai avantajos ca la farmacie.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
cris_82 spune:
otilia cu carenea de vitel sunt multe retete,singura problema e timpul ca dureaza ceva pana iese frageda ca sa o poate papa si piticul.Eu i-am facut un fel de baitz din ulei :la 500 g carne 6 linguri de ulei,6 linguri de otet si mirodenii,in special cimbru(stai linistita ca nu ramane gust de otet sau prea cimbruita carnita)si am tinut-o in amestecul ala cam 4 ore.am facut-o inabusita la ceaun cu o mana generoasa de ceapa verde,cateva fire de usturoi verde si suc de rosii cat sa acopere carnea cam cu 4 degete.Am pus capacul si le-am lasat acolo sa fiarba pana a scazut sucul de rosii(vezi sa amesteci din cand in cand sa nu se lipesca) condimentat dupa gustul la pitic si pofta buna
sorilea si a mea a avut o periada cand statea cu bibele in gurita si sugea in gol,la fel si cu sticluta cu cioc de silicon.Dar am umplut sticla si de cate ori o vedeam ca e sugarici,ne stopeam cu ea si dupa vreo 3 saptamani a uitat ca o poate folosi pe post de suzeta si acum e okpartea cu stopicul in joaca o sa-i placa ca o sa va udati cu stopi reciproc
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
oana_MVT spune:
La multi ani Iosef!
La multi ani Rares!
La multi ani Mihnea!
La multi ani Raluca!
La multi ani Ancy!
Baby first, imi pare rau ce nu mai ai cliente la masaj, Nici aici nu mai e cum era acum 2 ani. Sotul meu e maseur, acum munceste la fel de mult pe jumatate din bani. Spa-urile de lux nu mai au clienti.
Cris multumesc. Cumnata mea a nascut sambata un baietel de 4200g. A inceput natural dar venea cordonul primul si i-au facut cezariana de urgenta. Maine vine acasa. A nascut la Onesit, acolo e puscarie curata. Nimeni nu are voie sa o viziteze din motive de ingiena si protectie impotrive infectiilor, asa ca nimeni nu a vazut bebelul inca. Cand le povestesc colegilor cum e acolo isi fac cruce.
Clody, e mai bine Razvan?
Andata sotul meu ii spune povesti lui Eduard si adorame asa dar cu mine nu sta linistit. Pe mine ma trage de bluza acum si zice tita adica tzatza. Eduard cand se satura zice nuuu si daca mai incecam sa ii dam loveste lingurita cu mare sete si se enerveaza.
Eu ii dau telefonul, o cutie de crema sau telecomanda cand il schimb pe Eduard, altfel nu se poate. Imediat ce ii desfac pampersul e cu mana la cuc.
Alina cum adica a cazut Matei pe roata unei masini? sa treaca repede
Miruta sa treaca repede enterocolita.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
philip spune:
La multi ani Mihnea!
La multi ani Ancy!
Miru, pai daca se strica la burta de la rosii nu e enterocolita, sunt multi bebeii care digera rosia mai greu, nu-i nici o graba sa-i dai, va avea toata viata sa o incerce. e acida, cred ca de asta. enterocolita e cauzata de un virus.
oana_MVT spune:
Multumesc Andrea. Cum se mai simte N? I-ai luat mostra de urina?
Miruta cred ca tot de la rosii Eduard are o reactie alergica sau nu stiu cum sa ii spun. Am observat ca dupa ce a mancat rosii i-au aparut bubite rosii pe spate si pe burtica. Au trecut in 2 zile.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
andata spune:
Observati ce neserioasa sunt, nu? Spun ca intru si nu mai apuc.
Asa ca inainte de toate trebuie sa imi pun cenusa in cap (nu prea am de unde da' fac eu rost) si sa urez cu intarziere LA MULTI ANI fericiti, sanatosi si plini de bucurii si impliniri mamicilor Raluca si Ancy.
Si un cald LA MULTI ANI si un pupic apasat sarbatoritului zilei, Mihnea Stefan, dragalasul Narcisicai.
Nu mai promit, incerc sa recuperez, cu toate ca am tare mult si deja mi se inchid ochii.
Sa nu va suparati prea tare pe mine daca va intreb daca aveti cumva ceva jucarii pe care nu le mai folositi sau hainute de copilasi mai mari de 2 ani. Aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152441&whichpage=14 se strang lucrusoare pentru a face o mica surpriza de 1 iunie catorva copilasi parasiti. Daca aveti ceva de care va puteti lipsi, puteti vb cu danielac sau lauranicole, administratorele subiectului, sa va dea adresa lui papanash, cea care se implica direct.
Va pup pe toate
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
philip spune:
Oana, nu, nu i-am luat, nici n-aveam de ce, am scris, poate ai ratat tu, a facut hand, mouth and foot disease :( acu e spre bine. sa stii ca si eu ma gandeam la uti daca nu apareau bubele.