LMA : Nicholas Mai-Iunie 2009(78)
Raspunsuri - Pagina 12
Deea_24 spune:
Hello dragelor,
Am vorbit cu seful azi si marti ma duc sa-mi fac hartiile... ma reintorc la servici.
Alynta FELICITARI!!!! ce frumos! multi
DanaMi ma bucur ca e mai bine micuta! multi si dulci pentru printesa!
Nicuratze
anda_magda felicitari pentru job! Am uitat sa te felicit pentru "un, do, te", cred ca e o scumpica!
yioanna_s Darian e bine multumesc de intrebare. Merge singur destul de bine, urmareste catelul prin toata casa "sa-l strofoace" A invatat sa traga cu ochiul (daca ii spun sa-mi traga cu ochiul, strange din amandoi ochisori si apoi clipeste des si tot repeta chestia asta) a invatat sa arate unde e "cucul" lui e un dulce! A avut o perioada cand nu a vrut sa pape delor si a fost mai maraici, am crezut ca ii ies ceva maselute dar acum s-a linistit si inca nu a aparut nimic.
Beca sa-mi fie rusine, am stiut ca trebuie sa te felicit ieri dar am uitat. Deci, ! Multa sanatate si iubire!
Va pupam!
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
alynta27 spune:
Andata, Deea multumesc!
Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Serialbastre spune:
Fetelor va multumesc pentru gandurile bune!
Alynta, cumnata si sotul ei locuiesc in judetul Suceava, a fost o saptamana internata la Suceava si de aici au trimis-o la Iasi. Inca nu avem noutati.
In alta ordine de idei, i-am povestit sotului meu despre sarcina ta si m-a intrebat imediat daca nu e posibil sa fie si la noi la fel. A fost dezamagit cand i-am spus ca nu.
Lauraa, chiar nu am retinut numele medicului Multumesc pentru incurajari.
Nu am reusit sa citesc tot. Va pup!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bebe Beca Dati-mi, va rog, niste idei despre unde si cum as putea economisi. Pe noi ne costa mancarea foarte mult, ne-am obisnuit sa mancam numai exotisme si astea costa... deci as putea economisi la mancare... de fapt, acolo este singurul loc unde as putea economisi... restul sunt fixe. |
Am observat acum ceva vreme ca luam prea multa mancare de-odata (faceam cumparaturi o data pe saptamana) si ba se strica in frigider, ba ma saturam si o aruncam eu sungura. Acum vizitam supermarketul de 2 ori pe saptamana, cumpar mancare si in cantitati mai mici, astfel incat fructele si legumele sunt mai mereu proaspete, asa ca nu mai arunc mai nimic.
Citesc stiri din RO pe net si nu-mi vine sa cred. Toata lumea stie, toti reporterii vad si scriu despre, dar nimeni nu face nimic sa indrepte ceva din situatie. A, si Elenei Udrea ii trebuiesc 75 milioane euro pentru promovarea Romaniei in lume ... (la nemti am vazut doar 2 reclame cu cu 'Vizitati Romania' de-a lungul vremii (mi-amintesc ca a tipat barbata-meu la mine sa vin repedeee sa vad ceva nemaivazut )
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip De azi am amandoi copiii acasa si nu prea am timp de calculator. Nicholas a facut febra, nu's ce sa fie ca nu are muci, nu tuseste, sunt putin cam ingrijorata... |
Febra de 3 zile? (Cu temperaturi de 39°C...)
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
philip spune:
ramona, nu, n-are nici febra asa mare si nici nu-i de 3 zile. a avut mai mare in prima zi, acum pare mai bine, parca se vad si muci dar eu zic ca nu-i viroza. ma tot sperii ca o fi o infectie urinara.
alynta27 spune:
Philip sanatate!
Serialbastre dragut sotul! Sper sa fie bine cumnata! daca va auziti poate imi spui la ce maternitate e si la ce medic! Poate am auzit ceva de el! De pe forumul asta mai stiu de unul, altul.. Sper sa fie bine! Ce experienta deosebita trebuie sa fie cu gemeni!
Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
nusy spune:
Philip: sanatate multa lui Nicholas,sper ca i-a trecut febra!
Yioana:..da, dar Stefi e mai mica cu o saptamana decat Ingrid,plus ca -daca abia a inceput sa mearga-ii va ma lua cateva zile sa o faca binisor...Ingrid are deja 2 saptamani de cand a inceput...asa ca acum a ajuns sa mearga deja binisor...
LauraOana:multumim!
Cris:da..chiar asa,ce-or fi avand cu sticlele astea,ca pe unde le vede,le aduna...tare-i mai plac.
Of,pe mine azi m-a innebunit Ingrid..n-a facut niciodata asa...aproape toata ziua a plans...smiorcaita rau de tot..una-doua oaaaaa,oaaaaa...cred ca sunt dintisorii,ea nu are decat doi,cei de jos..si probabil vor sa-i mai iasa,ca de vazut nu-i vad si nici nu-i simt....dar mereu baga in gurita lucruri si apoi se enerva si plangea...greu de tot cu ea in asa dispozitie...noroc ca a reusit tati s-o adoarma...si acum doarme asa linistita.....ca un ingeras
cris_82 spune:
deea gata concediul?????????pai si darian cu cine ramane acasa??si mie mi se face uneori un do de duca la muncaaaaaaaaaa ,dar deocamdata nu am pe cineva in care sa am baza ca ce-i las eu indicatii asa o sa si faca...deci,astept sa faca mandra 2 anisori ca sa o duc la cresa si asta e iar la munca o sa tratez cu ei ca nu mai sunt dispusa sa stau peste program,iar daca nu le convine le dau la buci ca eu tot imi gasesc de munca,hihihi cred ca e tare dulce cum trage cu ochiulsi tare comic cu putza
nusy da,imagineaza-ti ca la mine e loc special de bidoane de 5 l si sticle goale ca altfel e ofticata sectorista ca nu are ce cara dupa eatind sa cred ca dintisorii se fac vinovati de maraielile piticei
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
neata mamici,
LA MULTI ANISORI INAINTE !!!!!!!!!!!Iosef sa crestim mare si voinic,iar viata sa-ti fie presarata numnai cu impliniri
La Multe Lunite inainte
Alexandra de bettyR sa cresti mare si frumoasa
si nu in ultimul rand...
LA MULTI ANI Raluca_Ioana sa ne traiesti,sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist