LMA : Nicholas Mai-Iunie 2009(78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

LA MULTI ANI, IOSEF! Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, mamica RALUCA-IOANA! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC

Mergi la inceput

Vad ca multe mamici sunt nevoite sa se intoarca la servici. Daca nu taiau astia salariile la bugetari, si eu as fi fost in aceeasi situatie. Dar asa ... fie ca ma duc, fie ca nu voi lua vreo 600 de lei. E jale mare!
Ma intreb si eu, ca si Ioana, de unde sa mai tai. La noi intretinerea casei si mancarea sunt principalele cheltuieli. Nu mancam chestii deosebite, chiar suntem conservatori la acest capitol, dar tot scump e. Dar fruntea sus, o sa ne descurcam noi!

O duminica frumoasa tuturor!

Alynta, cumnata mea e la Cuza-Voda, ea a fost trimisa la un medic, dar am inteles ca mai mult o rezidenta a acestuia se ocupa de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

o cafea fetelor?

La multi multi anisori Iosef!

La Multi Ani mamaica Raluca_Ioana! numai bucurii si imppliniri sa ia de la viata!

noi ieri am fost la tara,desi a ploua a fost o zi minunata,iar eu si Radu eram rupti de oboseala de la seara de dinainte la Sf ctin si Elena si mandra adormise pe masina si aseara la 12 era fresh

apropo de cheltuieli: si noi tbuie sa ne limitam si tot la mancare vom umbla si la "iesiri"; mai ales ca e si casa de terminat;

anda, ma bucur ca ai cu cine lasa printesa si abia astept sa ne povestesti de noua schimbare cu serviciul si printesa

fetele care se intorc la servici va admir, eu am cateva ore la facultate si tot mi se pare ca ma rup; iar la liceu nu ma duc inca ca este fff mult timp ocupat si pe bani putini; cu Dzeu inainte si vedem noi.

philip, sanatate multa, sa ne spui cum se simte N
serialbastre, asteptam vestile bune;
yioanna, asa aveam si eu sentimentul si il am si acum ca nu as mai putea iubi la fel al doilea copil, am intrebat odata fetele si am primit un raspuns care il retin si acum:"doi,trei copii cum pot iubi o mama neconditionat si un tata la fel de mult? isi impart iubirea in mod egal"....desi sunt in continuare pe sentimentul tau
cris, imi place cum gandesti cu serviciul, pt optimism

o hraneste tati pe Maya si deja ma striga...

fetelor, Maya nu sta cu NIMENI inafara de mine iar daca ziua o mai pacalesc nopatea daca nu sunt eu cu DOAMNA TZITZI plange pana face 40 temp;

revenim

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

sunt terminata razvi e iar cu gatul plange noaptea mai ceva ca inainte e horroorrrrr e pe antibiotic are diaree cred ca e de la dinti ii ies 3 o data

ce vroiam eu sa va anunt este ca plec de maine la tara la parinti si sa aiba cineva grija de schimbatul capitolelor va multumesc si va pup pe toate

urez cu intarziere un mare LA MULTI ANII!!!! pentru sarbatoritii din ultimele zile sa fiti sanatosi si sa aveti si sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

LA MULTI ANI ginericul meu RARES FLORIN....sa cresti mare sanatos si tot asa de frumos........te iubim mult mult

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Iosef!
La multi ani Rares!

La multi ani Raluca!
Ieri i-au iesit lui N si bubele, numai pe picioare, dar l-am diagnosticat singura. are hand, foot and mouth disease. detalii aici:
http://www.romedic.ro/boala-mana-picior-gura
azi noapte cred ca a plans si s-a trezit din ora-n ora, daca nu mai des, nu i-am mai dat nimic la culcare ca nu mai avea febra dar cred ca-l doare gatul sau asa ceva. in gurita n-am vazut decat o pustula, drept, e si f greu sa ne uitam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

clody, multa sanatate si voua.
multa bafta mamicilor care incep lucrul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

La multi ani! Rares Florin

La multi ani! Iosef

La multi Ani! Raluca

Clodyac, multa sanatate la Razvan

Philip, sa treaca repede boala

felicitari mamicilor care va intoarceti la munca

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Va multumesc din suflet Relusha, Sorilea, Ioana, Andreea S, nusy, LauraOana, MADA, cosminica, andata, cris, miruta, alynta, laurraa, mihaelutza, Maria, Elena, Andreea P, Oana MVT, baby_first, ancy, DanaMi pentru ca v-ati gandit la puiuta mea si ati trimis un gand bun

Imi pare rau ca va raspund asa tarziu, am avut musafiri si vineri si sambata si vom avea si astazi. Din pacate Andreea e mucoasa rau de vineri, am stabilit o intalnire cu homeopata azi la 6.30, azi nici n-a mancat mai nimic, pare sa aiba si rosu in gat.
Pun poze cand am timp.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput