LMA : Nicholas Mai-Iunie 2009(78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

o veste nasoala cu taierea din venit....cred k pe toata lumea deranjeaza aspectul asta,ce sa facem trebuie sa ne gandim la economii,vb ioanei
nicuratze:eu din acest motiv nu vreau alt copil pt k cu siguranta k nu as mai iubio la fel si nu-i voi mai acorda atentia de care are parte acum,nu as putea sa impart sentimentul care il am pt ea cu nimeni,DD e absurd pt alte mame care citesc dar eu asa sunt doar pe ea am asteptat-o in viata mea.....
maria,andreea:mm sanatate bb
nusy:ce scumpa e si ce ochi albastri ,felicitari,stefi a mea nu e asa de avansata...
miruta:nu mai ai mult spre bucuria voastra,eu nu as putea sa am credit cred...dar dak as fi constransa de imprejurare se poate insa nu as fi linistita,asta vroiam sa zic .....imi pare rau pt u si restul fetelor ...Anto ce mai face,ce mai lucreaza ?
lauraa:nici mie nu-mi vine a crede ce repede poate sa treaca tp.eu merg pe gri la parchet .uau,dar ce fain trebuie sa arate la final casa.ce de preturi.spor la amenajari,abia astept sa vad poze cu ea gata ..si eu ma simt ciudat fara dar ne mai ia al meu seara la plimbare insa luni o duce in service...
anda:felicitari pt noul job
reli:pupam teroristul,cum sunteti,mai aveti treziri?
deea:ce ne mai povestesti despre darian?
va dorim un week-end plin de bucurii si odihna placuta...noi duminica mergem la ziua lui ginericul meu scump si drag...un 1 anisor,DD nu-mi vine a crede,na,abia astept am sa impart si pe aici bunatati din meniul cuscrei si normal o felie de tort pt bondarasi

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

La multi ani Darius si Matei pt ieri...sa aveti o viata de vis si tot binele din lume sa-si faca "casa" alaturi de voi!

Pentru cei care sarbatoresc azi:

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

Eu plec in cateva ore la mama la Braila mai am de aruncat o gramada de mancare..am gatit ca o nebuna si asta e...pupici mii tuturor!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Offf, mama lor de indemnizatii...eu pierd 600 ron , dar numai pt o luna..din iulie o sa primesc indemnizatia recalculata (am povestit in urma cu cateva capitole cum e cu veniturile din activitati independente) si atunci am sa ajung la normal...sper sa nu fie nevoie ca pentru reintrarea in drepturi sa dau statul in judecata ca si crap...

Doamne, ce natarai...de la pensionari, bugetari si mame s-au gasit sa taie...mie daca nu mi se recalcula indemnizatia, eu ramaneam fara casa

Luna trecuta am platit pentru casa 2200 ron acum ar trebui sa platesc in jur de 2350 asta daca nu scade francul...deci, indemnizatia mea aproape toata platea casa ...

Imi vine sa plec in Anglia...

Va pup iar si merg sa fac ce trebuie pt a lasa casa pt o saptamana luna si bec...si frigiderul gol, am rezolvat partial problema frigiderului cu papa..am impartit-o la vecini. (pomana frigiderului)

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nusy

Pun si eu un filmulet cu "umblareata" mea: http://www.youtube.com/watch?v=dlC-RmeanwI

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

ce dragalas merge ea in picioare

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

tuturor celor ce poarta numele de Constantin si Elena,multa sanatate si fericire.
ccu intarziere Iubita tiana,sanatate multa si fericire si o sarcina soara in continuare

De asemeni uram sarbatoritilor de ieri Darius si Matei si sarbatoritei de azi Andreea multa sanatate,fericire si sa aveti parte numai de lucruri bune.

Azi am fost si noi in vizita la rude,au sarbatorit ziua de nume.

Aa,am uitat,am vazut toate pozele,sunt foarte frumoase

Alex e bine,inca nu merge singurel,doar tinut,danseaza,ii place sa jucam ascunselea,se ascunde mereu si asteapta sa-l cautam,e un scump.

Alynta felicitari pentru fetita.Se cunoaste burtica?

Ma chinui de mai bine de 30 min sa pun poze pe picasa si nu reusesc.O sa mai incerc maine.

Va pupic si va doresc noapte buna si copilasi linistiti

Anca,mami fericita deAlexandru George 07/05/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

multumesc pt felicitari fetelor! da, e bine ca am unde sa ma intorc, mai ales pe vremurile astea si e bine si ca ma intorc partial (40% din activitate) pe ceva ce imi doream demult... comunicare. so, sunt norocoasa.
pe fata o las cu mama, care se va muta de la tara la noi, cu arme si bagaje de luni pana vineri. mai era varianta s-o las cu soacramea (care e pensionara, dar mai lucreaza) , insa prefer cu mama, ca soacramea o cocoloseste prea rau si nu o lasa sa faca nici o prostioara. asa ca mai bine mai munceste, ca tot noua ne da banutii.
ooof! mi-e asa o ciuda ca s-a dus timpul, ca a crescut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

LA MULTI ANI !!!
Ania Elena de Mh
Irina Crisrina bb de Adriana
Darius Nicholas bb de Maria
Matei-George bb de Otilia
Andreea bb de Strunfita
LA MULTI ANI !!!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SI-AU SERBAT ASTAZI ZIUA NUMELUI PRECUM SI APROPIATILOR VOSTRI

Imi cer scuze pt intarzierea cu care am facut urarile dar noi am avut musafiri, mai precis au fost Ana cu Darius la noi si cu 2 teroristi in casa e absolut imposibil sa tii un calculator pe undeva
BUBU de azi e bine , nu vreau sa ma mai bucur ca iar ma trezesc cu surprize, vom vedea ...

Va doresc sa aveti parte de o noapte linistita

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Multumesc de urari!
Beca comica fata!
Lauraa burtica de 2 sapt se vede, de aproape 2 misca... Dupa o saptamana de miscari facui testul! Am ramas cu burta mare dupa nastere si am pus-o pe seama asta!
Burtica se cunoaste Ancy dar mie mi se pare mica! Se "ascude" deseori!
Aseara am avut petrecere! Am fost la 2 Elene! Acolo erau 5 copii de la 4 ani mai mici! Au dansat, s-au certat de la jucarii! L-am observat pe Matei! Foarte sociabil, independent! S-a jucat, a ras, a mancat! La mine a venit cand ia fost somn, foame sau sete!

Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Le-am zis finilor de sarcina! S-au bucurat mult! Nu le venea a crede! Deci nu e asa vizibil, ca eu am ramas cu niste kg in plus si sunt de-a intregull!

Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici

andata multam,pai nu s-a simtit cutremurul de aseara???sau l-a maascat ploaia de azi noapte???
ioana stateam aseara si-mi imaginam cum aplica sara metoda si cred ca era foarte haioasa
ioana pupam buba la tititza sa reaca
laurra multam numai ca deja ma si simt mai baba
magda sunt sigura ca o sa fie binela inceput o sa dureze un pic pana reintri in ritm cu ceilalti dar in principiu o sa fie ok

ioana am vazut azi de dimineata la stiri ca inca nu sunt hotarati in privinta asta,nu cunva te-ai uitat pe antena 1 sau realitatea???ca si mama a venit dimineata panicata ca se reduce indemnizatiaeu pana nu aflu ca s-a trecut negru pe alb ca se reduce nu ma mai strofoc..fac riduri si e scumpa in draci injectia aia cu botoxnu stiu daca pot fi numite "exotisme" faptul ca incerci sa asiguri familiei o alimentatie mai ok..nu condamn pe nimeni,dar nici cum face bunica "noi am crescut cu paine,corba si tocana"
maria un pupic sa va ocoleasca febra
elena dar ce ai patit???sper ca nu te arunci in butoiul cu depresie tocmai acumhmmmmmmmm,foarte interesanta metoda schimbatului de gogosar
nusy ce dulce e ingridnu stiu ce au copii astia de ii atrag sticlele in halul asta
philip multa sanatate lui N
oana ooooooooooooo nastere usoara cumnateisi bebel sanatos
baby_first hai capul sus ca unde se inchide usa se deschide un geamo sa vezi ca o a fie bine
yioana distractie placuta la ziua genericului si las ca vorbesc eu cu lavi sa ma loveasca cu o felie de tort ca pana saptamana viitoare lesin de pofta
ana bine ca ti se recalculeaza indemnizatia ca e de groaza ce se intampla

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput