Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
douradoudou spune:
multumim pt cap nou miruna
. fetelor e normal sa nu sa simtiti bine daca pune cineva mana pe burta: este din instinctul dea proteja bb-ele..nici eu nu suport . ramonika eu zic sa nu iti faci griji din moment ce translucenta e in limite normale.hmmm iar am uitat ce mai vroiam sa spun..revin
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
ramonik1986 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Nu inteleg cum a iesit pozitiv. Care este riscul specific varstei si care este riscul tau persoanal, calculat in baza analizei de sange? Nu iti da aceste doua valori diferite? MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 + |
..Pentru ca am avut eu in familie, mama mea a nascut la 24 de ani primul copil cu sindromul down...Riscul in comparatie cu varsta e 1/1409. Acum totul e dupa cum vrea Dumnezeu...
13+ 
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul acum incep sa trimit e-mailurile.....cred ca pe gmail....sau cum va este mai usor?..... felicitari pt echo-uri ! nu se poate dupa 1 iunie intalnirea?....in primul weekend din iunie?.....ca imi vine sa mor ca ati ales 29 mai,nu de alta dar iar voi fi plecata la Arad.... 11 |
Pentur mine e ok asta si spuneam cu Simona ca daca nu puteti schimbam data. Pe 5 e ok?
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 15 +
mirunam spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramonik1986
..Pentru ca am avut eu in familie, mama mea a nascut la 24 de ani primul copil cu sindromul down...Riscul in comparatie cu varsta e 1/1409. Acum totul e dupa cum vrea Dumnezeu... 13+ ![]() |
Eu zic sa stai linistita. Riscul tau cred ca este determinat de cazul avut in familie. Stiu persoane care au avut risc mare si au copii sanatosi. Asa cum spuneam Doura, translucenta spune multe. Este doar o statistica, nu este o analiza propriu-zisa.
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 15 +
douradoudou spune:
FELICITARI Joann pt gemeni ..dar ce ciudat sa vada tocmai acum ca sunt 2..poate ai vreo surpriza si sunt 3![]()
![]()
..ai grija de tine ..fara efort..fa-ti tratamentul si sunt sigura ca o sa se lipeasca placenta la loc 

si
14+
crisuletzul spune:
primele e-mailuri sunt trimise de la Marius.....
....am uitat sa schimb adresa de e-mail:)
11
douradoudou spune:
ia nu va mai intalniti voi asa de mult ca sunt geloasa..vreau si eu si nu pot sa vin pana in iulie..
si
14+
geniusamb spune:
nu intra in panici degeaba, nu face bine la BB. au luat cu siguranta in considerare antecedentele in familie iar tu ai antecedente serioase. asta e motivul pt care riscul este pozitiv.
BB e bine , sanatos
bucura te de el
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonik1986 Buna mamici! Va rog sa ma lamuriti si pe mine, am primit rezultatele la dublul test si mi-a iesit pozitiv cu valoarea 1/300 la sindrom down. doctorul mi-a zis ca nu trebuie sa fiu asa de speriata, dar eu am avut un frate care a murit de mic cu sindromul down. La ecografie a iesit bine: translucenta nucala de 1.3 mm. Astept sa vad ce mai imi spune doctorul, am programare pe 8 iunie. Sper sa fie totul bine si bebe sa fie sanatos. Va doresc sanatate atat voua cat si bebeilor! 13+ ![]() |
15+
douradoudou spune:
am invatat un trick pt i-phone..mi se blocase si nu mai vroia sa faca nimic nici macar nu puteam sa-l inchid..so mi-a zis un nene care se pricepe sa apas simultan pe butonul ala de inchis, pe ala rotund de jos si pe volum..si se inchide .
si apoi l-am deschis si era ok![]()
si
14+
ukume24 spune:
Buna dragele mele burtici,
Astazi nu am intrat sa va scriu ca nu am apucat si nici nu sunt prea bine dispusa
.Ma supara soacra asta ca prea se baga in viata noastra si nu mai suport.
Azi merg la eco....asa emotii am de nu ma mai pot stapani. Ma rog la Doamne Doamne sa fie bine. sa va rugati si voi pentru noi plssss.
Va pupacesc
11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!