ukume bafta la echo
...cris am ras singura la dictionarul de treminologie fem. aahahhahahaha..acum download si les hommes....![]()
14+
Criss...nu am nimic impotriva sa fie pe 5 intalnirea....eu am propus asa..ca nu stiam ce sa propun.
DECI PE 5 IUNIE
Mai am de recuperat 6 pagini, dar sa scriu rpd ca eu imi doresc mult sa ne revedem si sa facem noi cunostinte pe 29 mai. Sper sa fiu in Bucuresti. Deci, pana acum stiu de Simona, de Miruna si cred ca si Lidia e interesata. Plus je. Hai ca va recuperez imediat! Pup!
Ana
16
Multumesc pentru incurajari mirunam si geniusamb! Eu sunt increzatoare in Dumnezeu, dar mai mult m-a descurajat soacra mea cand era curioasa cum a iesit la dublutest si cand a auzit a inceput sqa planga in hohote, cu toate ca ea este cred cu mai multa credinta in Dumnezeu. Si eu ma rog pt bebe sa fie sanatos dar o fac in gand, nu ma inchin la orice pas pe care il fac, dar cu gandul sunt mereu. Acum fiecare om dupa cum este invatat. pupici mamici 
13+ 
cris eu de atunci tot citesc mail-uri 

14+
ana_o si eu sunt interesata sa ne intalnim, pentru mine orice data in afara de week-end-ul asta este ok, pot sa vin si oricum abia astept sa va vad

15+
Doura,mai trimit maine ca acum ma pun sa fac ceva de papa pt omul meu! am terminat pe ziua de azi cu lucru...sper
pup si sper sa va recreeze e-mailurile!
11
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul cine vrea sa intre pe adresa de yahoo ca am trimis cateva e-mailuri! ![]() 11 |
....
15+