Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

JoAnn, FELICITARI !!!
nu-mi vine sa cred !...pana acum nu s-a vazut?...ca banuiesc ca ai mai facut eco si tot prin spitale ai stat...

Miruna, felicitari pentru atitudinea lui Alex ! Noi trebe sa coboram militaria din pod, ca rasfatul prea a fost la el acasa. O sa pun si poze, numai sa prind calculatorul liber acasa.

eu am de 2 zile o durere surda exact sub sanul stang, intre coaste... oare de la ce sa fie?
recunosc ca m-am cam enervat la servici in ultimele zile

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

JoAnn, felicitari pt gemenuti ! Sa stea in burtica lui mami pana cat mai aproape de termen !

Cum de s-a vazut asa de tarziu ca sunt 2 ?! Or sa fie identici ?

Am reusit si eu sa-mi vad nasicile, gemene. Deja au implinit 2 luni, iar eu mai intai din cauza unei raceli, apoi a greturilor , nu apucasem sa le vad. Sunt doua papusele mici si scumpici foc. Nu mai imi venea sa ma dezlipesc de ele. Nu seamana intre ele decat la culoare si au personalitati f diferite: una plange mai tot timpul si pare un bebelus care are nevoie de protectie, cealalta e f serioasa si priveste in jur de juri ca intelege ce se petrece. Am vazut si video din ziua in care s-au nascut si tot asa erau : Eleni plangea de mama focului , iar Dimitra se uita la ea un pic incruntata.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Buna mamici! Va rog sa ma lamuriti si pe mine, am primit rezultatele la dublul test si mi-a iesit pozitiv cu valoarea 1/300 la sindrom down. doctorul mi-a zis ca nu trebuie sa fiu asa de speriata, dar eu am avut un frate care a murit de mic cu sindromul down. La ecografie a iesit bine: translucenta nucala de 1.3 mm. Astept sa vad ce mai imi spune doctorul, am programare pe 8 iunie. Sper sa fie totul bine si bebe sa fie sanatos.
Va doresc sanatate atat voua cat si bebeilor!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Lorin, eu am durerea asta, aproape zilnic inca de acum 2 luni....m-am saturat. Dr meu a zis ca nu trebuie sa-mi fac griji, difragma este impinsa in sus si din cauza asta organele noastre o iau "razna".

Symo 16+

Mergi la inceput

Lorin, eu am durerea asta, aproape zilnic inca de acum 2 luni....m-am saturat. Dr meu a zis ca nu trebuie sa-mi fac griji, difragma este impinsa in sus si din cauza asta organele noastre o iau "razna".

Symo 16+

Mergi la inceput

Scuzati, am dat click de doua ori....

Symo 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

Buna mamici! Va rog sa ma lamuriti si pe mine, am primit rezultatele la dublul test si mi-a iesit pozitiv cu valoarea 1/300 la sindrom down. doctorul mi-a zis ca nu trebuie sa fiu asa de speriata, dar eu am avut un frate care a murit de mic cu sindromul down. La ecografie a iesit bine: translucenta nucala de 1.3 mm. Astept sa vad ce mai imi spune doctorul, am programare pe 8 iunie. Sper sa fie totul bine si bebe sa fie sanatos.
Va doresc sanatate atat voua cat si bebeilor!

13+

Nu inteleg cum a iesit pozitiv. Care este riscul specific varstei si care este riscul tau persoanal, calculat in baza analizei de sange? Nu iti da aceste doua valori diferite?

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset eu am muuulte fobii de sarcina... printre care si cea cu pusul mainii pe burta. In afara de sot si de copil, fac crize daca pune cineva mana.

Pe lista fobiilor sunt: observatiile de orice fel la adresa dimeniunilor, observatiile la adresa alimentatiei, comunicarea babismelor si a superstitiilor, intrebari despre pofte si observatii de genul "eu cred ca e fata/baiat".

Exista totusi o exceptie cand vin de la alte mame, nu se includ rudele insa, nu ma deranjeaza.

Acum cateva zile mi-a spus o colega ca xulica avea burta asa mare in luna a 7-a. Nu va puteti imagina reactia, probabil exagerata, dar dupa parerea mea normala. Cred ca d-au impresia de om pasnic dar cand ma enerveaza ceva... devin drac.

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

acum incep sa trimit e-mailurile.....cred ca pe gmail....sau cum va este mai usor?.....
felicitari pt echo-uri !

nu se poate dupa 1 iunie intalnirea?....in primul weekend din iunie?.....ca imi vine sa mor ca ati ales 29 mai,nu de alta dar iar voi fi plecata la Arad....

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Doura,te pupa crisu.....tot timpul iti faci griji cand nu apar pe forum!!!!

noah....incep sa trimit pe yahoo!!!

11

Mergi la inceput