Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
ratusca83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
mama ce noroc pe voi Doamne ai grija si de noi 13+ |
daaaa..mare noroc..eu de intels ma inteleg bine cu socrela, dar nu-mi place ca ma tot cocoloseste si alinta..si ma intreaba de 1000 de ori cum ma simt Poate sunt eu nebuna...Soacra mea este si mai in varsta si din cauzxa asta..pe sotl meu l-a facut cand avea 39 de ani...asa dintr-o gresala
12+ si ingeras in ceruri
Lidia_P spune:
eu am noroc ca soacra mea nu este din bucuresti
asa ca ne vedem doar de 2-3 ori pe an...dar cand ne vedem ma cocoloseste super tare...mie imi place stau ca o printesa si nu fac nimic
15+
marizta spune:
buna fetelor.....eu inca mai stau cu socrela,dar doar pana in sept cand o sa term si noi aprtm de facut....dar nu ma cocoloseste,nici nu imi pune multe intrb deocamdata.k nu se vede burtica...eu nu prea o plac ,ne intelegem bine....dar poate stiti cum e sa stai cu soacra indif dak e persoana buna sau nu...a mea e buna ,cam cicalitoare si are cateodata niste gesturi..sta aks de fffff mult timp dar eu sunt o alta fire si nu prea merge....
oricum o sa ved cum o sa fie mai incolo..
9 +
Doamne ai grija si de noi
Lidia_P spune:
dar nu pe mine m-a chemat sefa
... eu nici nu mai am sef/sefa de vreo 3 luni.....si e asa de bine....cica acum de la intai ne vine sef....cred ca o sa ii pice fata cand o sa auda ca sunt gravida ![]()
15+
heidy spune:
Nici noi nu stam cu soacra
, dar cand vine pe la noi ne cocoloseste si pe mine si pe sot. Eu ma simt cam vinovata ca ne face toate poftele si ne ajuta mult, dar sa ma cocoloseasca nu imi displace. Decat sa ne certam, sa ne contrazicem etc.. mai bine asa.
La mine nu a pus nimeni mana pe burtica inca dar nici nu se vede. Zici doar ca m-am ingrasat cu vreo 2-3 kg desi nu e adevarat. 
Am avut intalnirea cu sefa
. Nu m-a "mustruluit", ba chiar m-a luat prin surprindere. Vrea sa urmaresc un proiect care incepe si ma intreba daca accept. Dragut. Mi-a fost frica degeaba.
Eu pe 29 mai cred ca as putea veni.
11+
heidy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia_P dar nu pe mine m-a chemat sefa 15+ |
Eu eram cu sefa.
11+
sunset_zuzi spune:
lidia scuze
am incurcat borcanele ![]()
heidy ma bucur ca a fost bine 
Doamne ai grija si de noi
13+
heidy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi heidy ma bucur ca a fost bine ![]() Doamne ai grija si de noi 13+ |

Multumesc de sustinere. 
11+