Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
allexxia_m spune:
eu zic ca pana la 7-8 luni ne obisnuim sau vom fi atat de mandre de puiutii nostri incat nu ne va mai deranja ...
zic si eu
pe de alta parte la 8 luni nu o sa mai fim la servici ci mai mult acasa cu cei apropiati si poate atunci vom fi si mai linistite
16+
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m Joy21 m-am uitat iar la filmuletul ala .... parca am si un sentiment asa ciudat ca trebuie sa-l scoatem din mediul ala in care era asa fericit .... nu stiu este ciudat privit din perspectiva asta zambesti cu toata dragostea la final cand auzi plansetul de bebelus dar totusi se simtea asa bine in lumea lui ... 16+ |
Asa e, pentru bebe e o schimbare majora, de aceea in primele zile e f vulnerabil, fiind intr-o perioada de adaptare la noul mediu. Toate perceptiile senzoriale sunt noi pentru el, respiratul, hranitul... De aceea se spune ca bebelusii nascuti natural sunt mai "pregatiti". Acesta este cursul normal al vietii, pana la urma.
Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
ratusca83 spune:
JoAnn felicitariiiiii..sa va ajute Doamne Doamne sa fie bine pana la capat..Stai cumintica si fa ce spune dr..
Nici eu nu prea suport sa puna mana cineva pe burtica..de fapt nici pe mine..Si pe mine soacra mea ma tot cocoleseste cand ma vede..si nu prea imi place..insa mi-e rusine sa-i spun..ii spun decat sotului..Apropo in seara asta vine pe la noi si sta pana sambata cand o ducem in statiune....Sa o vezi acum cu 1000 de intrebari..Cred ca plec si o las in casa...
pupiciii
12+ si ingeras in ceruri
simona-maris spune:
FETELEEEEE.....NU VINE NIMENI PE 29?? VRETI ALTA DATA??? IAR SUFAR DE NEBAGARE IN SEAMA
Joy21 spune:
Pe mine nu ma deranjeaza f tare pusul mainii pe burtica atata timp cat se cere acordul si nu vine de la straini. Iar daca ar incerca cineva neinvitat cred ca as pune eu repede mainile pe burta si as spune sa sunt f sensibila
Sa vedeti cum e dupa ce se naste bebe si e mic-mic, si apar tot felul de rude si prieteni si vor toti sa-l pupe (pe maini, deh, nu pe fata! dar cu manutele tot in gura sta bebe) si noi stam cu inima stransa ca bantuie nu-stiu-ce viroza... Atunci sa te tii.
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui ratusca83 Si pe mine soacra mea ma tot cocoleseste cand ma vede..si nu prea imi place..insa mi-e rusine sa-i spun..ii spun decat sotului..Apropo in seara asta vine pe la noi si sta pana sambata cand o ducem in statiune.. 12+ si ingeras in ceruri |
mama ce noroc pe voi
Doamne ai grija si de noi 13+
Joy21 spune:
citat din mesajul lui simona-maris FETELEEEEE.....NU VINE NIMENI PE 29?? VRETI ALTA DATA??? IAR SUFAR DE NEBAGARE IN SEAMA |
Pe 29 noi vom fi in mutari intense asa ca pe mine nu puteti conta...
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
allexxia_m spune:
Joy21 e ciudat daca ar trebui sa ne gandim cum ne-am simti noi daca in momentul acesta ar trebui sa traim intr-un mediu cu totul nou si necunoscut noua ...
este chiar de speriat numai acest gand dar pentru micutii nostrii ...
noroc ca ei de atunci vor incepe sa invete si sa asimileze cunostinte si nu vor trebui sa raporteze tot ce este nou la ce stiu deja cum ar fi reactia noastra normala ...
dar oricum este ciudat si de aceea eu as vrea sa fiu din primul moment langa puiutul meu caci doar mirosul mamei ii este singurul lucru familiar
16+
allexxia_m spune:
simona-maris eu te citesc si nu pot sa spun decat ca o sa-mi para iar atat de rau ca nu stau si eu in bucuresti sau ca macar nu am posibilitati sa ajung in bucuresti la o intalnire cu voi
16+
simona-maris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Pe 29 noi vom fi in mutari intense asa ca pe mine nu puteti conta... Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara Sofia, 1 an si 8 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Joy...daca vrei alta data...te rugam sa spui! Am mentinat ca suntem deschise la sugestii