Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello!

Si noi am recoltat la nasterea Sofiei sange placentar. Din pacate nu au reusit sa recolteze prea mult (m-au anuntat pe loc) insa au fost draguti si mi-au facut o reducere de aprox. 50%. Vom recolta si de data aceasta ca sa fiu cu inima impacata si sper sa nu avem nevoie niciodata de transplant de celule stem.

Beatrice, eu nu as avea curaj sa plec la drum asa lung cu masina. Asta din cauza ca mi-e f rau in masina in sarcina si tb sa conduc eu ca sa ma simt ok. 10 ore de condus pt mine ar fi greu. Deci as prefera sa merg cu trenul o noapte.Despre hainute si ce mai trebuie, sunt superstitii doar. Si eu am cumparat Sofiei hainute de prin luna a 5-a.

Apropo de hainute pt bebe. Sa fiti atente ca acum se gasesc mai mult pt vara iar noi nastem in pragul iernii Si sa nu va aventurati sa cumparati blugi si hainute pretentioase de strada pt bebe de 1-3 luni pt ca e un chin sa-i imbraci in asa ceva si e inconfortabil si pt bebe. Din experienta va spun ca cele mai utile pt plimbari, vreme rece, sunt salopetele intregi.

Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Dragele neata! Eu la mic dejun am bagat o omleta cu ciuperci si cascaval..Acum cam m-a luat cu greata, dar rezist.Azi cred ca voi face mai incolo pizza: fac rapid un aluat la masheena de paine, ciuperci si cascaval am, cu carnea nu prea ma omor, da pun pt Pufi Pufescu niste salam uscat. Mai pun si ciapa. Sa vedeti bunatateeee

Pe antena3 au un draft de ordonanta de urgenta in care se specifica si faptul ca indeminizatia de crestere a copilului se reduce cu 25%. E doar un draft..dar nu cred ca avem sanse sa nu ne faca astia nimica!

Va pupez dulce,

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello..mda si eu zic ca e bine sa ai totul pregatit inainte sa se nasca bb..haine nu prea multe pt ca bb creste repede (dar cine se poate abtine cand intra in magazin si vede atatea mini-haine )..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Salutare tuturor...azi am incheiat si noi 17 saptamani si bebelina mi-a dat dimineata un ghiont cand tineam mana pe burtica!
Maine avem si noi eco, abia astepttttttt!!!!
Ukume, felicitari pt vestile bune si vacanta placuta!
Beatrice, si sanii mei au luat-o razna, nu ca ar fi imensi...dar imi plac asa mai....
Va

Symo 17+

Felicitari pentru bebelina miscatoare! Si te asteptam cu vesti bune de la eco

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Legat de haine..Cel putin pana in luna 7 nu voi cumpara nimic. Am persoane si socrela si cumnatela de m-au amenintat din start ca au sa imi dea si ca voi primi. Am primit deja si de la niste cunostinte din America niste haine dar nu le vreau in casa. Le tiu la mama.

So cam prin luna 7 voi cumpara cele necesare pentru primele luni..Sincer mie nu imi e teama ca nu pot cumpara haine, mie imi e dpdv financiar de chestiile mari ca pompa muls. sterilizator, biberoane, carucior de gemeni, patut. ( de ex ce fac, iau doo sau pt inceput unu?)

Nu mai ma gandesc ca ma ia cu groaza..Desi tot familionu a zis ca o sa contribuie, ba chiar super socrela a zis ca ne da si bani pe luna si ca vine sa si ajute cu ei!

sugubina +11

Mergi la inceput

pompa si biberoane si sterilizator nu lua pana nu se nasc bb-eii pt ca nu stii daca ai nevoie..oricum alea nu sunt scumpe...sa ai neaparat celalate chestii: patut...scoica..carut...cadita..termometru &stuff.joy ne-a trimis o lista f f utila..

si 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Legat de haine..Cel putin pana in luna 7 nu voi cumpara nimic. Am persoane si socrela si cumnatela de m-au amenintat din start ca au sa imi dea si ca voi primi. Am primit deja si de la niste cunostinte din America niste haine dar nu le vreau in casa. Le tiu la mama.

So cam prin luna 7 voi cumpara cele necesare pentru primele luni..Sincer mie nu imi e teama ca nu pot cumpara haine, mie imi e dpdv financiar de chestiile mari ca pompa muls. sterilizator, biberoane, carucior de gemeni, patut. ( de ex ce fac, iau doo sau pt inceput unu?)

Nu mai ma gandesc ca ma ia cu groaza..Desi tot familionu a zis ca o sa contribuie, ba chiar super socrela a zis ca ne da si bani pe luna si ca vine sa si ajute cu ei!

sugubina +11

F tare socrela! Nevoie de ajutor sigur veti avea, macar la inceput. Despre patuturi, grea intrebare Loc vor avea amandoi intr-un patut in primele luni, fie ca dorm un bebe la un capat si un bebe la celalalt. Insa daca plange un bebe cred ca l-ar trezi din somn si pe celalalt. Deci, tb sa intrebi la mamicile de gemeni, ca sunt mai experimentate.

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

symo te asteptam mane cu vesti bune despre bb ..eu pe 28 am echo ..mai am ceva de astepta6t

si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://www.ziare.com/elena-basescu/stiri-elena-basescu/elena-basescu-anunta-in-pe-reducerea-salariilor-si-pensiilor-romanilor-1016472

Basesciana junioara deja a anuntat scaderea salariilor, pensiilor, jocurile sunt deja facute, doar daca s-ar face o Revolutie s-ar mai putea schimba ceva, altfel................

14+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

si eu am pe 27 eco pt TT.....vroiam sa va intreb daca aceasta eco este de fapt eco 3D....sunt curioasa daca asta inseamna....stie careva daca asa este?

15+

Mergi la inceput