Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://www.jurnalul.ro/stire-politic/eba-stie-de-la-taticu-ce-nu-stie-o-tara-salariile-si-pensiile-vor-fi-sigur-taiate-544117.html

Ea deja a facut acest anunt in Parlamentul European.

14+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

douradoudou am vazut de ceva timp lista aia, tocma de asta ma ia cu groaza (dpdv cascavalistic ma refer)..

CU patutu ca e unu ca sunt doo, tot in aceiasi camera vor dormi, ca in palatul meu imobiliar de doo camere va dati seama dragi burtici ca nua m cum sa tiu unu intr-o camera si unu in alta doar sa nu se scuale unu pe altu. Soltutii om gasi. Cred. Adica imi place sa cred.

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Legat de haine..Cel putin pana in luna 7 nu voi cumpara nimic. Am persoane si socrela si cumnatela de m-au amenintat din start ca au sa imi dea si ca voi primi. Am primit deja si de la niste cunostinte din America niste haine dar nu le vreau in casa. Le tiu la mama.

So cam prin luna 7 voi cumpara cele necesare pentru primele luni..Sincer mie nu imi e teama ca nu pot cumpara haine, mie imi e dpdv financiar de chestiile mari ca pompa muls. sterilizator, biberoane, carucior de gemeni, patut. ( de ex ce fac, iau doo sau pt inceput unu?)

Nu mai ma gandesc ca ma ia cu groaza..Desi tot familionu a zis ca o sa contribuie, ba chiar super socrela a zis ca ne da si bani pe luna si ca vine sa si ajute cu ei!

sugubina +11

Daca te saturi de soacra sa stii ca o infiez . Cat despre bineroane, sterilizator si pompa astea nu sunt obligatorii sau necesare in primele luni. Cel putin pompa poti sa nu ai nevoie deloc deci nu merita sa dai banii pe ea.

Intr-adevar e greu cu lucrurile mari dar dupa ce ai dat banii stai linistita mult timp.

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Joann- felicitari pentru cele doua minuni!
Symo- ce emotionant,abia astept s-o simt si eu pe bebelina!
Fetelor i s-a intamplat vreuneia sa nu mai simta sanii durerosi dintr-o data si parca nu mai par la fel de tari???Eu am urmatoarea eco abia pe 11 iunie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

lidia este alegerea ta ce fel de echo vrei..daca e 2d 3d sau 4d..normal se lucreaza pe 2d doctorii nu au nevoie de 3d sau 4 d..alea sunt mai mult pt parinti ca sa inteleaga si ei ceva din ce vad acolo

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

ultumesc, acum am inteles si eu ....credeam ca eco 3d sunt obligatorii si nu intelegeam de ce doctora mea nu m-a trimis si pe mine la o astfel de eco.....acum sunt si eu mai linistita

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Stiu ca voi primi o multime de lucrusoare atunci, dar vreau sa cumpar si eu. Mi-e asa de drag!!!!

14+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Doura, asa stiu si eu...3d sau 4d este mai mult pt claritatea imaginii, ca doar pe vremuri cand nu erau acestea dr tot faceau eco cu 2d si era f ok. Numai ca pt noi 2 d este ca ghicitul in cafea.
Azi m-am topit de bucurie, de la primul ghiont al copilului meu, nu am cuvinte sa descriu ce simti.... E ca si prima data cand auzi inimioara aia de furnica, da'i furnica voastra!!!!
Aseara ma plimbam prin mall (apropo am luat prima rochita lungaaaaaaaa si largaaaaaa, f draguta, de la Zara) si vorbeam cu tati ca noi nici nu realizam ca in casuta nostra va fi un copilas, deocamdata ne bucuram de burtica,de hainute, de idee...de un ghiont!!!!
Multumesc fetelor pt sustinere, am si eu ceva emotii pt maine!

Symo 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

http://www.jurnalul.ro/stire-politic/eba-stie-de-la-taticu-ce-nu-stie-o-tara-salariile-si-pensiile-vor-fi-sigur-taiate-544117.html

Ea deja a facut acest anunt in Parlamentul European.

14+
Mami de baiat

Ne meritam soarta si concetatenii care s-au incghesuit sa voteze cu cei trei reprezentanti: o inculta, un cioban si un nebun. Spun multe despre noi.

O revolutie am avut, degeaba. Trebuie o revolutie si mai grea, a mentalitatii, a bunului simt, a responsabilitatii si a civilizatiei.

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo nu e vb de claritate..e vb de 3 d adica vezi 3 dimensiuni si 4d care e 3d in timp real..eu vad si in 2d (la cate echo am facut in 2 ani am invatat si eu )

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput