Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

fetelor voi vreti sa faceti recoltare de celule stem la o banca de aici din Romania?ce parere aveti legat de recoltarea de celule stem?

15+

Eu una sunt de acord cu recoltarea, regret ca la Alex nu se facea inca la noi in tara.

Cat despre banca, nu cred ca voi alege una autohtona. Preturile sunt aceleasi insa, actul medical la noi este jalnic. Nu am incredere. Deja imi este groaza ca pana ajung la destinatie se plimba pe la noi

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

buna
ma scuzati ca ma bag si eu in seama asa dar treaba cu, cumparatul de lucrusoare pt bebe dinainte eu o vad asa superstitia: in cazul in care doamne fereste se intampla ceva si vii acasa si vezi hainute de bebe te deprimi mai tare.
acum nu dati ca asta e parerea mea, eu la fata am cumparat ce imi trebuia pentru spital, restul le-am luat pe parcurs, oricum primesti o multime de hainute de la rude, prieteni, ca oricat veti dori sa ii tineti departe tupeistii tot apar
si inteleg foarte bine dorinta de a cumpara hainute deoarece sunt tare haioase si ca mamica pentru prima oara e un sentiment super, dar aveti grija la ce cumparati bebelusi cresc foarte repede in primul an de viata

va pup si sper din tot sufletul ca nu v-am suparat, nu asta a fost intentia mea

la intalnire daca ma primiti poate vin si eu, dar nu promit nimic deoarece sotul e liber doar duminica si atunci de obicei (cand nu e la peste) iesim toti prin parc

inca o data imi cer scuze daca v-am suparat

numai bine

15 sapt mihai david
+ andreea raisa (16.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"

http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:

fetelor voi vreti sa faceti recoltare de celule stem la o banca de aici din Romania?ce parere aveti legat de recoltarea de celule stem?

15+

si eu sunt pentru, a colectat si la sasha si o sa o fac si acum, eu am lucrat cu Coord Blood Center s am fost ff multumita tot cu ei o sa fac si acum...
este casa de bilete chiar la intrare la baby expo.
ela nu se supara nimeni pe tine numai ca eu sunt o optimista din fire asa ca nu pot gandi ca se poate intampla ceva rau si sincer niciodata nu mi s-a intamplat decat la ceea ce ma asteptam.. daca nu era sa fiu asa eram moarta demult (pe bune) ptr ca am avut o boala ff urata cu ff multe operatii la cap si nu aveam nici un copil (dupa spusele medicului) si uite-te la mine sa sunt sanatoasa si cu 3 copii asa ca fetelor nu va stresati degeaba si fiti optimisteee si va promit ca totul va fii bine

Mami Andreea 13sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

sashenka_h si la recoltarea la Sasha pt cate KG s-a recoltata celulele?.....stiu ca dupa recoltare la cateva luni iti vine un rezultat in care iti spune pana la cate kg sunt suficiente celulele

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ela, nu se supara nimeni . Interpretarea ta este una corecta, dar superstitia spune ca aduce ghnion, deci ca hainutele ar fi cauza unei eventuale intamplari nefericite. Altfel sunt de acord cu tine ca ar putea fi greu sa vezi lucrusoarele cumparate intr-o astfel de situatie, dar oricum ar fi tot greu va fi...

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Citat:

sashenka_h si la recoltarea la Sasha pt cate KG s-a recoltata celulele?.....stiu ca dupa recoltare la cateva luni iti vine un rezultat in care iti spune pana la cate kg sunt suficiente celulele

15+

la 3 luni maxim iti vin rezultatele, daca sunt viabile platesti, daca nu nu platesti nimic, la mine au fost viabile si sunt suficiente ptr 60 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

super.... inseamna ca a ramas destul de mult sange in cordonul ombilical.....oricum pot sa zici ca ai facut o alegere inspirata pentru ca o greutate de 60 kg poate sa aiba si la 20 ani....zic asta pt ca am citit multe mesaje de la mamici care au avut un rezultat doar pentru 40 kg sau mai putin si atunci nu cred ca mai poti spune ca le poti folosi pana la 20 ani....si eu ma tot gandesc sa recurg la prelevarea de celule stem numai ca mai intati trebuie sa imi conving sotul de reusitele acestei metode

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Symo multumesc mult de felicitari
Ela nu se supara nimeni, din contra: e bine sa auzi pareri si de o parte si de alta. Eu de exemplu am colege care si-au cumparat hainute si tot felul inainte de a ramane insarcinate. Eu nu am putut cumpara nimic pentru ca simteam ca m-ar fi stresat mult mai mult daca as vedea hainutele si eu nu as putea ramane. Acum inca nu am cumparat nimic dar probabil ca incetul cu incetul ma voi orienta si le voi cumpara.
Sunt PRO celulele stem dar aveti idee cam cat costa?

11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Symo multumesc mult de felicitari
Ela nu se supara nimeni, din contra: e bine sa auzi pareri si de o parte si de alta. Eu de exemplu am colege care si-au cumparat hainute si tot felul inainte de a ramane insarcinate. Eu nu am putut cumpara nimic pentru ca simteam ca m-ar fi stresat mult mai mult daca as vedea hainutele si eu nu as putea ramane. Acum inca nu am cumparat nimic dar probabil ca incetul cu incetul ma voi orienta si le voi cumpara.
Sunt PRO celulele stem dar aveti idee cam cat costa?

11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

chiar inainte de a ramane gravida nu as cumpara nimic, sincer..
la cord blood center costa in jur de 3300 ron si mentenanta cam 100ron pe an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

un nou protest va avea loc miercuri 26 mai ora 11 la Guvern https://docs.google.com/Doc?docid=0AbeSvjbNas88ZGQyNnB6cjJfMTlnYnN6bXRmag&hl=en

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput