Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Va intreb pe voi care nici nu sunteti la primul copil, ca mi-au sarit toti in cap cand le-am zis ca am luat un mic set de hainutze, cand le-am zis ca vreau sa merg intr-o calatorie de 10 ore cu masina!!Mersi Miruna!
Cand sa cumpar?Cand sunt in luna 9 si voi fi un brontosaurus sau in luna 7 cand poate voi sta numai la pat?Ca "ia si tu mai tarziu, nu de pe acum. Ce te duci la expo acum?"Pai mi-e si mie drag.....d-aia!

14+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata burticute,

Ela si Sugubina felicitari!!!!!!Ma bucur mult de vestile bune.

Si eu am primit vesti bune ieri. Domnu docotor a zis ca totul este f bine, sa bebele are 5 cm , este in grafic, ne-a dat voie sa mergem in concediu numai mi-a zis sa am grija cu soarele, sa nu ma expun foarte mult. Sunt foarte fericita si linistita si acum sunt din ce in ce mai optimista. Sper ca au plecat si gandurile rele odata cu acest ecograf. data viitoare mergem de ziua mea pe 17 iunie.
Doctorul mi-a zis ca nu e nevoie de DT pt ca in opinia lui bebe e bine, noi suntem tineri si sanatosi si nu avem nici un caz in familie. mai este cineva care nu si-a facut Duble Test? Doura parca tu nu l-ai facut asa-i? sau ma insel?

11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudit@ spune:

Neatza burtici

La multi ani sarbatoritilor de azi!
As vrea sa va spun sa aveti grija cu pepenele rosu, cel putin pana apare cel de la noi. Mama mea a fost la piata si a vrut sa-mi cumpere, s-a dus la cateva persoane pe care le cunostea in piata si care vindeau pepene, le-a spus ca vrea sa ia pentru mine si nu au vrut sa-i dea. Au spus ca daca e pt o gravidutza nu-i da. Probabil ca stiau cate chimicale sunt prin ei.
Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Va intreb pe voi care nici nu sunteti la primul copil, ca mi-au sarit toti in cap cand le-am zis ca am luat un mic set de hainutze, cand le-am zis ca vreau sa merg intr-o calatorie de 10 ore cu masina!!Mersi Miruna!
Cand sa cumpar?Cand sunt in luna 9 si voi fi un brontosaurus sau in luna 7 cand poate voi sta numai la pat?Ca "ia si tu mai tarziu, nu de pe acum. Ce te duci la expo acum?"Pai mi-e si mie drag.....d-aia!

14+
Mami de baiat

Doamne ce prostii!!! Scuze, dar sunt socata de faptul ca inca suntem sclavii superstitiilor.

Cumpara hainute cand gasesti si iti plac . Exista o conceptie stupida ca aduce ghinion sa cumperi lucruri pentru bebe inainte sa nasti. Eu am cumparat de la 7 luni si copilul e bine. In luna a 9-a e greu sa mai topai din magazin in magazin...

Ieri auzeam pe cineva ca boteaza copilul (are doar o luna) pentru ca nu poate sa-l scoata din casa pana nu este botezat . Aceiasi persoana a scos copilul in curte (nu o fi tot plimbare?), la 25C cu doua paturi, caciula si batista pe fata . Are 25 de ani, nu 80 ca bunica.

Cred ca toate aceste superstitii ne ajuta sa ne intoarcem in paleolitic.

Sarcina e o bucurie, e frumos sa cumperi lucrusoare, sa ii decorezi camera, sa pregatesto totul. Dupa nastere nu vei fi in stare de multe si singura grija va fi copilul.

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Salutare tuturor...azi am incheiat si noi 17 saptamani si bebelina mi-a dat dimineata un ghiont cand tineam mana pe burtica!
Maine avem si noi eco, abia astepttttttt!!!!
Ukume, felicitari pt vestile bune si vacanta placuta!
Beatrice, si sanii mei au luat-o razna, nu ca ar fi imensi...dar imi plac asa mai....
Va

Symo 17+

Mergi la inceput

Miruna
Ukume, deci pe 17 iunie e ziua ta, eu tot atunci merg la eco. Eu una mi-am facut dublutest.

14+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Eu dupa ce aflu exact sexul, fiindca mai am inca....niste dubii, ma apuc de aprovizionare. Devizul e facut, bani sa fie.

Symo 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata fetelor,

acum am ajuns si eu la servici si am zis sa intru sa vad ce faceti, cum va mai simtiti astazi?de unde pot lua si eu bilete la baby expo?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

fetelor voi vreti sa faceti recoltare de celule stem la o banca de aici din Romania?ce parere aveti legat de recoltarea de celule stem?

15+

Mergi la inceput

Eu sunt PENTRU. Transplantul de celule stem da rezultate in principal in cazul maladiilor maligne ale sangelui dar cercetarile, din ce in ce mai avansate in acest domeniu, promit sanse de reusita in stapanirea si tratarea unor boli precum cancer, Parkinson si alte 70 de maladii.
prelevarea de sange placentar nu mai este o moda, un “moft”. aceasta procedura este un cec in alb pentru sanatatea propriului copil. Pe care il potI semna o singura data in viata, la nasterea acestuia.

14+
Mami de baiat

Mergi la inceput