Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
sashenka_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Fetelor, eu am castigat o invitatie la BABY EXPO! ![]() Nsh, cica nu e bine sa cumperi dinainte, dar eu deja am cumparat ceva, nu m-am putut abtine, iar daca merg la expo, sigur mi se mai lipesc degetzelele de ceva. ![]() 14+![]() Mami de baiat |
si eu abia astept sa merg la baby expo

stiu ca asa se spune sa nu cumperi nimic, dar eu am cumparat absolut tot dinainte sa nasc ptr amandoi copii, si am luat ce mi-a placut, si cand sa le iei dupa ce nasti? sau iti chinui sotul sa cumpere tot si apoi nici nu-ti place...asa ca nu-ti face probleme cumpara ce-ti place
Mami Andreea
13sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui Joy21 Un filmulet dragut foc aici. Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Foarte tare filmuletzul!
14+
Mami de baiat
sashenka_h spune:
| citat din mesajul lui sugubina la baby expo e cu bani la intrare? chiar, cand e ? sugubina +11 |
da este 8 sau 10 lei intrarea de persoana
Mami Andreea
13sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
ana_o spune:
Mi-a adus mama din Viena sutien de gravi si o rochita f frumoasa, tot de gravi. Doar ca e cu un numar mai mare!
Nu ma asteptam, hm! 
Ana
16
lorin7774 spune:
MSymo, multumesc de raspuns...ba ma doare , ba ma lasa...nu mi-am imaginat ca poate fi se la diafragma...
am reusit sa pun cateva poze pe Picasa; dar terorista sta langa mine si vrea si ea la calculator...
va pup...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
11+
lorin7774 spune:
gata !
am trimis sotul dupa capsuni sau cirese (n-am mofturi, ce vrea el
) si m-am instalat la laptop
am ramas singurica pe aici ?
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
11+
mirunam spune:
Sashenka felicitari!!! Daca nu reusesc eu macar tu
!!! Moamaaaa 3 baieti
Macar sa ne spui reteta
. Azi imi povestea o tanti ca avea 4 baieti si o fata si s-a gandit sa mai faca un copil, poate are noroc si e fata... a avut gemeni, fata si baiat
Asa o sa fac si eu nu ma opresc pana nu reusesc!
Beatrice, lasa superstitiile si cumpara copilului ce are nevoie! Eu am luat totul inainte si l-am pus pe sot sa ia doar cateva lucruri... nu zic ca nu a luat ceva bun, dar alta era daca le luam eu. Iti dai seama ca l-am trimis si dupa pompa de san di il intreba farmacista daca prefera cu seringa sau cu pompita ![]()
Lorin fug sa vad capsunica ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 15 +
alinushca spune:
| citat din mesajul lui sugubina la baby expo e cu bani la intrare? chiar, cand e ? sugubina +11 |
din experienta mea
numa la noi la romani se intampla d'astea... ca si de craciun si de pashte cand in loc sa ieftineasca tot ca sa se vanda mai mult ei scumpesc ca haplea fara minte...
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 14+

Anna Sofia