Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

la baby expo e cu bani la intrare? chiar, cand e ?

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetelor, eu am castigat o invitatie la BABY EXPO!
Nsh, cica nu e bine sa cumperi dinainte, dar eu deja am cumparat ceva, nu m-am putut abtine, iar daca merg la expo, sigur mi se mai lipesc degetzelele de ceva.

14+
Mami de baiat

si eu abia astept sa merg la baby expo
stiu ca asa se spune sa nu cumperi nimic, dar eu am cumparat absolut tot dinainte sa nasc ptr amandoi copii, si am luat ce mi-a placut, si cand sa le iei dupa ce nasti? sau iti chinui sotul sa cumpere tot si apoi nici nu-ti place...asa ca nu-ti face probleme cumpara ce-ti place

Mami Andreea 13sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Un filmulet dragut foc aici.

Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Foarte tare filmuletzul!

14+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

sugubina +11

da este 8 sau 10 lei intrarea de persoana

Mami Andreea 13sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

27-28-29-30 Mai Sala Plivalenta

14+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Mi-a adus mama din Viena sutien de gravi si o rochita f frumoasa, tot de gravi. Doar ca e cu un numar mai mare! Nu ma asteptam, hm!

Ana
16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

MSymo, multumesc de raspuns...ba ma doare , ba ma lasa...nu mi-am imaginat ca poate fi se la diafragma...

am reusit sa pun cateva poze pe Picasa; dar terorista sta langa mine si vrea si ea la calculator...

va pup...

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

gata !

am trimis sotul dupa capsuni sau cirese (n-am mofturi, ce vrea el ) si m-am instalat la laptop

am ramas singurica pe aici ?

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sashenka felicitari!!! Daca nu reusesc eu macar tu !!! Moamaaaa 3 baieti Macar sa ne spui reteta. Azi imi povestea o tanti ca avea 4 baieti si o fata si s-a gandit sa mai faca un copil, poate are noroc si e fata... a avut gemeni, fata si baiat Asa o sa fac si eu nu ma opresc pana nu reusesc!

Beatrice, lasa superstitiile si cumpara copilului ce are nevoie! Eu am luat totul inainte si l-am pus pe sot sa ia doar cateva lucruri... nu zic ca nu a luat ceva bun, dar alta era daca le luam eu. Iti dai seama ca l-am trimis si dupa pompa de san di il intreba farmacista daca prefera cu seringa sau cu pompita

Lorin fug sa vad capsunica

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

sugubina +11

din experienta mea nu numai ca e cu intrare de vreo 8 lei de persoana, dar nu stiu daca gasesti ceva care sa nu fie mai scump decat daca il iei din alta parte... eu una nu am gasit... pentru first time moms e ok ca e lume multa, bebelusi, oferta variata... dar daca stii ce vrei mai bine iei de pe site-uri sau direct din magazine ca e mai ieftin...
numa la noi la romani se intampla d'astea... ca si de craciun si de pashte cand in loc sa ieftineasca tot ca sa se vanda mai mult ei scumpesc ca haplea fara minte...

Mami de (28.10.2008) si bb2 14+

Mergi la inceput