Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
sashenka_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Sashenka felicitari!!! Daca nu reusesc eu macar tu Macar sa ne spui retetaBeatrice, lasa superstitiile si cumpara copilului ce are nevoie! Eu am luat totul inainte si l-am pus pe sot sa ia doar cateva lucruri... nu zic ca nu a luat ceva bun, dar alta era daca le luam eu. Iti dai seama ca l-am trimis si dupa pompa de san di il intreba farmacista daca prefera cu seringa sau cu pompita Lorin fug sa vad capsunica MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 + |
reteta o poate spune sotul meu...
Mami Andreea
13sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
mirunam spune:
Pe langa cele spuse de Alinushca despre Baby expo as adauga ca este omor! La prima si singura mea experienta am fugit din cauza ca ne calcau in picioare. Probabil nu am ales momentul bun dar nu a fost nimic placut.
Singurul avantaj este ca puteti vedea mai multe la un loc si va faceti o idee... dar asta se rezolva si pin colindatul din timp al magazinelor.
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 15 +
sashenka_h spune:
| citat din mesajul lui mirunam Pe langa cele spuse de Alinushca despre Baby expo as adauga ca este omor! La prima si singura mea experienta am fugit din cauza ca ne calcau in picioare. Probabil nu am ales momentul bun dar nu a fost nimic placut. Singurul avantaj este ca puteti vedea mai multe la un loc si va faceti o idee... dar asta se rezolva si pin colindatul din timp al magazinelor. MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 + |
asa este, dar eu nu mai merg niciodata in week-end, merg joi in prima zi si este super lejer si ok sau vineri, m-am lecuit sa merg sambata sau duminica estye horror

Mami Andreea
13sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
BraveGirl spune:
Si noi avem experiente naspa la Baby Expo. Dar eu merg tinta la ce stiu ca am nevoie...de exemplu, la scaunul de masa de la Inglesina am avut reducere 15%, asa ca a meritat. apoi mai merg pt firme mici, romanesti de ex, pe care nu prea am de unde sa le iau in rest (ex. Piticot, pt palariute/caciulite, la preturi ok). Apoi mi-am luat sterilizator, pompa, biberoane Avent, tot cu reducere. dar repet, m-am dus la "tinta'. In general este omor.
La utimul targ la care am mers, eu am facut un circ monstru. Eram cu Arianna si ne-am dus sa luam scaunul de masina comandat pe net de la o firma din tara. Am plecat rapid, pt ca era fff agomerat, desi era joi. Dar la plecare a blocat tot drumul unul cu un autocar. M-am dat jos din masina si am racnit efectiv la el, ca nu se misca din loc si eram o groaza de masini in coloana, majoritatea cu copii mici care se isterizau deja. Cumplit....am zis ca nu mai merg niciodata. Dar sigur mai dau vreo tura
![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
14+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
abe spune:
beatrice te sfatuiesc si eu sa cumperi tot ce se poate inainte de a naste pentru ca altfel va va fi foarte greu
joy n-am apucat sa-ti raspund data trecuta...inca nu stiu sigura daca-i fetita, asa mi-a zis Iosup, dar mi-a spus ca exista o marja de eroare. Urmatoarea eco o am pe 31 mai sau 1 iunie.
apropo de pupat bebelusi de catre rude, prieteni eu am fost foarte rea si categorica: pana la 2 luni nu intra nimeni la ea in camera in afara de noi, cei din casa, eventual doar deschideau usa si se uitau din usa
iar sa o duc eu jos sa o vada, no way!!!
mami de Maria si
15+
alysa26 spune:
care imi trimite si mie pleeeease adresa de yahoo. ca am incercat cu ursuleti punct novdec2010 si ursuleti liniutza jos novdec2010 cu parola de pe gmail si nu merge 

please..
noi suntem bine...mai am dureri dar rar. sper sa nu mai apara sangerarea.
va puup
mami fericita de
eric si
11+
mirunam spune:
Neata! Somnoroaselor, sunt primaaa ![]()
Azi din exces de zel, cum nu am avut soferul disponibil, am ajuns la birou de la 8.20.
Revin cu "problema" intalnirii, ramane pe 5? Modific prima pagina sau mai asteptam?
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 15 +
marizta spune:
neata fetelor....la multi ani pt cele care isi sarbatoresc ziua numelui sau care au sarbatoriti in familie
dati d ebaut.......
9 +
Doamne ai grija si de noi
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui mirunam Pe lista fobiilor sunt: observatiile de orice fel la adresa dimeniunilor, observatiile la adresa alimentatiei, comunicarea babismelor si a superstitiilor, intrebari despre pofte si observatii de genul "eu cred ca e fata/baiat". |
daaaaaaaa nici eu nu le suport pe astea
cel mai tare ma enerveaza ca desi nu cer sfaturi ele vin in valuri de la persoane care sa zicem ca nu prea mai sunt avizate
Doamne ai grija si de noi
13+
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 gata ! am trimis sotul dupa capsuni sau cirese (n-am mofturi, ce vrea el ![]() am ramas singurica pe aici ? LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 11+ |
Eu ieri si putzin azi am mancat mai mult capsuni si cirese

14+
Mami de baiat

Macar sa ne spui reteta